itiraf ediyorum yapmadıgım bıseyı yaptım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar bı akrabama yalan soyledım ya aslında yalanda degıl o evlı ve hamıle ben bekarım. benden 5 yas kucuk ben bekarım.. konu evlıkten acıldı.. bırı evlenıomus kızla daha yenı tanısmıstı yaknda ısteme olcakmıs bende mıllet ne hızlı dedım oda sen de gec kalma dedı bende ona yas onemlı degıl dedım ezıklık hıssetım evde kalmıs gıbı benı ısteyen var ısetmıorum falan dedım.cıdden bırı var ama ben bunu baska turlu anlattım... uzuluyorum yaa nıe benım karsıma kısmatım cıkmıyor cok uzluyorum ben ya cok

cnm bnde aynı konudan muzdaribim ama napalım var demekki zamanı sabretmek lazım. kaç yaşındasın bu arada?

canım malesef biri karşımıza çıksın dediğimizde çıkmıyo hemen bununda bi vakti var demekki elimizde olsa keşke.yaşımda büyük falan değil benim bi tanıdığım var yeni evlendi okadar mutluki 27 yaşında evlendi ama diyoki keşke birazdaha bekleseydim

umarım cnm ınsallah arkadasın 27 yasında evlenmıs ben 29 umdayım :( sen kac yasındasın

valla kızlar bu iş güzellik çirkinlik yada başka birşey meselesi değil tamamen kader kısmet...
benim teyzem de 31 yaşında evlendi o da çok üzülüyordu yaşıtlarım çolukçocuk sahibi oldu herkes eşiyle geziyor ben evde kaldım falan diyodu...
ama şu an 7 yıllık evli ve çooook mutlu...
sonuç olarak zamanı gelince herşey oluyo çok da güzel oluyo:)

umarım cnm ınsallah arkadasın 27 yasında evlenmıs ben 29 umdayım :( sen kac yasındasın

cnm bnde 24 yaşındayım ama gerçekten yaşla güzellikle çirkinlikle alakası yok insan kaç yaşına gelirse gelsin olmayınca olmuyo zmanı var ddemekki sende takma inş. olr çok çok mutlu olcağımz insanla bigün karşılaşırız:))

cnm herşeyin vakti zamanı vardır acele etme ama tabı bu arada çıkan imknalarıda değerlendir:)

karşınıza inşallah hayırlı bi kısmetiniz çıkar.yaşınız çok büyük değil çevremde 34 yaşında evlenenler var hallerinden gayet memnunlar bebekleri oldu şimdi.29 bence geç değil.

Back
X