İtiraf Ediyorum...

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
36
merhaba arkadaşlar.. beni önceki konumdan bilen bilir. ben mutsuz26. sizlere konuyu açtıktan sonra bütün yorumları kendi süzgeçimden geçirdim ve kendi hatalarımıda görme imkanım oldu. Aslında benim eşimle 3 yıllık güzel bir sevgililik hayatımız olmuştu. o zamanlar ne kötü bir söz nede itip kalkma hiç birşey yaşamamıştım, yaşamamıştı. Ben eşimle ilişkimi en baştan inceledim ve sorunun kökenini buldum..GÖRÜMCELERİM..
onlar biz evlendik ve daha bir aylık olmadan bir aylığına bizi ziyarete gelmişlerdi. Abilerine sürekli yengem bizi evden kovuyor şöyle yapıyor böyle yapıyor diye çeşitli iftiralarla ağlayıp sızlayarak abilerine anlatmışlardı. Çok küçük yaşta babalarını kaybettiklerinden, eşimde en büyükleri olduğundan dolayı babalık görevi ona kalmıştı. Sürekli ezildikleri için ben hiç bişeyde yapmasam kendi kendilerine istedikleri birşey olmayınca yalana, iftiraya başvuracak kadar karaktersizler. bende bunların yaptıklarını sinidiremediğim için 9 aydır kendimede eşimede hayatı zehir ettim. dilimle dövdüm onu, kardeşlerinin yaptıklarını her defasında vurdum yüzüne alakasız konuların küçük tartışmaların hep sonu onlarla bitti, hatta kavga bitmedi büyüdüde büyüdü..
bu onun beni kovmasını yada itmesini haklı çıkarmıyor.. geçenlerde bir tartışma oldu ve bu sefer ben ona bu evden gideceksin, eşyalarını topla, bu evde senden daha çok benim emeğim var dedim.

merhaba arkadaşlar.. beni önceki konumdan bilen bilir. ben mutsuz26. sizlere konuyu açtıktan sonra bütün yorumları kendi süzgeçimden geçirdim ve kendi hatalarımıda görme imkanım oldu. Aslında benim eşimle 3 yıllık güzel bir sevgililik hayatımız olmuştu. o zamanlar ne kötü bir söz nede itip kalkma hiç birşey yaşamamıştım, yaşamamıştı. Ben eşimle ilişkimi en baştan inceledim ve sorunun kökenini buldum..GÖRÜMCELERİM..
onlar biz evlendik ve daha bir aylık olmadan bir aylığına bizi ziyarete gelmişlerdi. Abilerine sürekli yengem bizi evden kovuyor şöyle yapıyor böyle yapıyor diye çeşitli iftiralarla ağlayıp sızlayarak abilerine anlatmışlardı. Çok küçük yaşta babalarını kaybettiklerinden, eşimde en büyükleri olduğundan dolayı babalık görevi ona kalmıştı. Sürekli ezildikleri için ben hiç bişeyde yapmasam kendi kendilerine istedikleri birşey olmayınca yalana, iftiraya başvuracak kadar karaktersizler. bende bunların yaptıklarını sinidiremediğim için 9 aydır kendimede eşimede hayatı zehir ettim. dilimle dövdüm onu, kardeşlerinin yaptıklarını her defasında vurdum yüzüne alakasız konuların küçük tartışmaların hep sonu onlarla bitti, hatta kavga bitmedi büyüdüde büyüdü..
bu onun beni kovmasını yada itmesini haklı çıkarmıyor.. geçenlerde bir tartışma oldu ve bu sefer ben ona bu evden gideceksin, eşyalarını topla, bu evde senden daha çok benim emeğim var dedim.
bir itiraf için üyelik mi aldın

Şoka girdi hatta valizi aldım çabuk topla eşyalarını ve çık git dedim. Benim artık boşanmak gibi bir korkum yok dedim. benim ailem benim ölümüme, boşanmamdan daha çok üzülecek dedim....... yani aslında yine konuştumda konuştummmm...
ben onu evden kovunca adamda bir tuhaflık oldu.. artık savunmuyor bana kimseyi, kabullenmiş gerçekleri.. kardeşlerinin aslında ne kadar karaktersiz olduğunu galiba.. 4 yıldır bu şekilde hiç olmamıştı. bayramda kv deydik ve her beni yalnız gördüğünde canını sıkan bişey yok demi felan diyordu.. tabi bu arada kardeşlerini daha dikkatli inceleme fırsatı olduğu için galiba oda artık anladı gerçekleri...uzun oldu ama kusura bakmayın.

düşünüyorum
hiç bişey olmasa hiç bişey

ne bulabilirler ki iftira atacak

başkaları yüzünden tartışmaktan nefret ederim..
hakkında hayırlısı..inşallah aranız düzelir..

zate
düşünüyorum
hiç bişey olmasa hiç bişey

ne bulabilirler ki iftira atacak[/QUO
niye önceki üyeliğinden devam etmedin?

ve madem kocanla sorun yok ve bunun farkındasın neden görümceler için yuvanı yıkıyorsun?
önceki üyeliğimin kapanmasını istemiştim ve kapattılar, tekrar aktif olması için kaç defa mesaj attıysamda aktifleşmedi.. ben eşimle problemimin asıl sebebini buraya konuyu açtıktan sonra gelen yorumlarla düşününce anladım.

Baskalarini suclamak o kadar kolay ki... Gorumceleriniz bir suru olumsuz davranista bulunmus olabilir, esinizle ikili iliskinizi etkilememesine izin vermemesi gereken yine ikinizsiniz. O yuzden ben 3. Sahislar yuzunden bosanma noktasina gelmeyi hic anlayamiyorum.

X