İtiraf

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
149
0
46
Ankara
Kangren olmuş bir evliliği sonunda kesip attım. Sonuç mu?Ağrım, sızım, acım hepsi geçti gitti....Pişman değilim ama kesip atılmış sol yanıma bakıp bakıp ağlıyorum kimse görmeden.Huzurlu olmakla mutlu olmak arasındaki farkı şimdi anladım:(

Kangren olmuş bir evliliği sonunda kesip attım. Sonuç mu?Ağrım, sızım, acım hepsi geçti gitti....Pişman değilim ama kesip atılmış sol yanıma bakıp bakıp ağlıyorum kimse görmeden.Huzurlu olmakla mutlu olmak arasındaki farkı şimdi anladım:(

fark ne, bi tarafını kesilmiş hissediyosan bunun huzur ya da mutluluk neresindeki, ama yaşadığın çok yeniyse, yas evresindeysen bilemem tabii
ama yas evresi geçince böyle hissetmemelisin

bende suan 8 aydir ayri yasiyorum ve bosanmak üzereyim..

arkadasin dedigi gibi belkide cok daha kolay olacakti hersey cocuk olmasaydi ama bu yola baskoydum ve geri dönmeyide asla düsünmüyorum..

4 yildir biseylerimi paylastigim o insanin eksikligini hic ama hic hissetmiyorum cünkü gercekten cok büyük bir sogukluk girmisti aramiza, ama yeri geldiginde yalnizlik cok koyuyor insana ve 3 yasinda bir cocugu tek basina büyütüp onun sorumlulugunu üstlenmek gercekten kolay birsey deil. simdilik pisman deilim ama ilerisi icin birsey diyemem cocuk büyüdkce ve ben zoruluklarla karsilasinca mutlaka bir pismanlik duyacagim, ama ben bütün bunlari düsünerek ve göze alarak bu kararimi verdim ve sonuna kadarda arkasindayim..

Umarım şu andaki hissttiğin huzur, kısa zamanda mutluluk verir. Bu çokda imkansız değil

Back
X