İtirafın böylesi! "Kocama güzel görünmek için..."

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü şarkıcı İrem Derici, konuk olduğu programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
gg.jpg

İrem Derici, Pal FM'deki bir programa konuk oldu.

Sıkı diyette olan İrem Derici, "Zayıflama işinin şöhretle ilgisi yok. Sahnede gerekirse yüksek bel pantolon, uzun bluz, korse giyerim. Kiloyu kaybederim. Ama fazlalıklarımı Rıza'dan nasıl saklayacağım? Ben kocam için zayıflıyorum. Ona güzel görünmek için uğraşıyorum. Bir ara o kadar kilo aldım ki zayıf göstersin diye kara dullar gibi siyah giyiyordum" dedi.

13 Eylül 2014'de evlendiği radyocu Rıza Esendemir'i çok kıskandığını da itiraf eden İrem Derici "Etrafta o kadar çok kötü niyetli kadın var ki tabii ki bu düşüncede olurum. Rıza'yı büyük bir tutkuyla, aşkla seviyorum. Aramızda müthiş bir uyum ve elektrik var" dedi.

13 Eylül 2014'de evlendiği radyocu Rıza Esendemir'i çok kıskandığını da itiraf eden İrem Derici "Etrafta o kadar çok kötü niyetli kadın var ki tabii ki bu düşüncede olurum. Rıza'yı büyük bir tutkuyla, aşkla seviyorum. Aramızda müthiş bir uyum ve elektrik var" dedi.

yahu ben bu kadını gerçekten anlamıyorum. beyazın programında mıydı ben bilmem eşim bilir de miydi neydi habire ben kaptım onu çok şanslıyım benim oldu çok yakışıklı vs.. deyip duruyodu. adamda benim göremediğim bir cazibe mi var yoksa bu kadının kendine hiç güveni mi yok anlayamadım?

öyle demayın bacılar aşık şu anda oo ayyy kıyamammm hele bi geçsin aşkı o zaman görürüm ben onu havada aşk kokusu varr.. aşık olunca kocanın kel kafasını ve yüzündeki kakılmış gibi benleri sana aşk damlacıkları gibi geliyor öpmek öpmek istiyorsun.. sonramı ne oluyor ayy bişi olduğu yok kızlar halen öpmek istiyorsunn aşk güzel bişii..

öyle demayın bacılar aşık şu anda oo ayyy kıyamammm hele bi geçsin aşkı o zaman görürüm ben onu havada aşk kokusu varr.. aşık olunca kocanın kel kafasını ve yüzündeki kakılmış gibi benleri sana aşk damlacıkları gibi geliyor öpmek öpmek istiyorsun.. sonramı ne oluyor ayy bişi olduğu yok kızlar halen öpmek istiyorsunn aşk güzel bişii..

Kakoşum biz de aşık olduk. Ama böyle buldumcuk olmadık.:KK14:

Kakoşum biz de aşık olduk. Ama böyle buldumcuk olmadık.:KK14:
bazen tartıyı kaçırıyor insan hiç unutmam hamileyim herifimle düğüne gittik yakın arkadaşın düğünü kalktık bir iki attırı veriyoruz kocamla .. sonra gözlerimiz birleşti şapursss diye gittim adamın yanağına öpücüğü kondurmuştumm.. napam içimden öyle geldi bu kızcağızda çok aşikar yaşıyor aşkını ben yadırgamıyorumm ..

bazen tartıyı kaçırıyor insan hiç unutmam hamileyim herifimle düğüne gittik yakın arkadaşın düğünü kalktık bir iki attırı veriyoruz kocamla .. sonra gözlerimiz birleşti şapursss diye gittim adamın yanağına öpücüğü kondurmuştumm.. napam içimden öyle geldi bu kızcağızda çok aşikar yaşıyor aşkını ben yadırgamıyorumm ..

Bana çok avam geliyor. Konuşmaları, hareketleri. Senin durum farklıymış ama. Hamileymişsin, hormonlar farklı çalışır.

yahu ben bu kadını gerçekten anlamıyorum. beyazın programında mıydı ben bilmem eşim bilir de miydi neydi habire ben kaptım onu çok şanslıyım benim oldu çok yakışıklı vs.. deyip duruyodu. adamda benim göremediğim bir cazibe mi var yoksa bu kadının kendine hiç güveni mi yok anlayamadım?
ben bilmem eşim bilirdeydi canım çok iyi hatırlıyorum o programı
pijamalarla erkek gibi girdim içeri demişti
adamı görünce aşık olmuş bu onla hiç ilgilenmemiş filan
adam da öyle aaaa öff be filan bişey bende göremedim

Asktan olabilir belki aslinda bende boyleydim ki esmden guzel oldugum soylenir, ama ayni boyle de beyan ederdim sonra adamin bitaraflari kalkti yapmadigini birakmadi simdi baslarim senin sevgine uleynn sevmiyom seni eskisi gibi diyorum sonuyo biraz biraz pek iyi degil bu kadar duygulari beyan etmek aslinda

yarın öbür gün aldatılınca görür anyayı konyayı

Bu kız çok aşık ya,kocasının bir tarafını kaldırmasa bari.Valla üzülürüm.
Kocası da tipsiz ayrıca,ama aşk işte.:KK51:

X