• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtmek şiddet değil midir

Evet şiddet..Biz kadınlar tartışırken yapsak, ittirsek eş'lerimizi yine böyle bakarmıyız olaya acaba?

Ozaman çok masum bir dokunuştu der geçeriz..

Ama erkek doğası gereği bizden güçlü bi varlık olunca, itmesi şiddetin alâsına giriyor..

Ama çaktırmasakta bizimkide şiddet'e giriyor :KK66:

Bu konu hakkında henüz konuşmadım eşimle.konuşmayı düşünüyorum.bir dahassı olduğunda tavrımın çok daha farklı olduğunu belirtmeliyim..
Bu arada hamile değilim canım.

Herkes benim gibi düşünüyo.konuşmamı yaparken daha emin konuşucam.acaba ben mi abarttım diyr düşünmicem
Teşekürler

Bağırmak derken nasıl bağırdınız.bağırırken ne dediniz.
Mesela bağırırken hakaret ettiyseniz o da eşinize psikolojik şiddet

siddette giriyor sizi tutmus olsa sakinlesmeniz acısından tamam fakat ittirmek cok itici bir hareket zaten

Eşine bağırmışsın. Sen sinirlerine hakim olamadığın için eşine bağırma hakkına sahip oluyorsan oda öfkeyle seni itme hakkına sahip olabilir. Abartılacak birşey yok. Sinirlerinize hakim olun.

Herkes benim gibi düşünüyo.konuşmamı yaparken daha emin konuşucam.acaba ben mi abarttım diyr düşünmicem
Teşekürler
Kendinden emin olacak kadar sağlıklı bir tavır sergilememişsin. Eşine saygılı olmalısın.

Evet şiddet sayılıyor. Ama şu da var, sen mi tahrik ettin onu?

Kızlar kısa ve öz yazıcam.
Pazar günü eşimle dışarı çıkıcaktık bir konu yüzünden tartıştık.o esna da beni itti.bu bir şiddet değil midir.? Sesimi fazla yükselttim sebep ne diyen olursa yazıyım dedim.ilerisi daha çok artmaz mı şiddet boyutu?.itti de yere filan düşmedim ama yine de itmiş olması bir şiddet değil mi
evet itmekte bir şiddettir

Back
X