• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÜ Mezunu Üniversite arkadaşımı arıyorum Nerdesin....?

Hiç mi ortak arkadaşınız yoktu? Okulu arayıp iletişim bilgisini isteyebilirsiniz.
Eğer vermezlerde hocalar görebiliyor sistemleri birinden rica edersiniz.
Yani burda aramak ne kadar sağlıklı olur. İsim yok, mevkii yok :44:

yok canım.ama burada bir arkadaşı ona çok benzettim.bir fotosunu eklemiş dediğim kişi ama yeni üyeyim mesaj atamıyorum.kıza da soramadım açık açık adın bumu arkadaşım sen misin diye aklıma bu geldi.valla siizn aklına farklı bir şey daha geliyorsa yazında yapayım yahu
Yaşadığı ili biliyorsan otobüs duraklarına direklere filan fotoğraf yapıştırıp telefon numarası yazılıyor ya. O gelmişti aklıma ama yokmuş fotoğrafı.

Veya böyle kadın toplulukları olan forumlara yazıp geri dönüş bekleyeceksin.

Gsm şirketlerinde aratabilirsin ismini?

Türk telekom veya 118 den?

Tüm sosyal siteler?

İtsbeauty ye de bakabilirsin belki?

Aklıma başka gelirse yazarım. Umarım bulursun arkadaşını.

Hahahaha :) Çok güzelmiş ya :) Çok hoşuma gitti yazdıklarınız. Ne kadar güzel arkadaşınızı arıyor olmanız :))
Her neyse ben o değilim. :1:

Neden bu kadar dalga gecilmis anlayamadim. Buranin uyesi cok, bu bolume de vizir vizir cevap geliyor diye burada sansini denemek istemis arkadas. Derdi de dert.

Bir derdim var da geyik bolumunun uzantisi haline geldi vallahi. Kimse konu acamaz oldu. Hayret birsey ya.

Arkadaşlar

İÜ mezunuyum. Sosyal Bilimler MYO Muhasebe programı İKinci öğretim den . Açık açık da herşeyi yazmayayım dedim . derdimi paylaşacak beni yadırgamadan dinleyecek, bencil olmayan fedakar arkadaşımı arıyorum. Kendisi üniverisite yıllarında Broniyi çok severdi, genelde pembe giyerdi, Mısır piramitlerine hayrandı, keşke arkeolog olsaydık derdi.eğer kk ya giriyorsa mutlaka bunu da okur dedim içimden. sadece bir kız kardeşi vardı. o zamanlar feministin tekiydi. inat edip DGS ye de girmişti.
neyse zaten bunu okursa kendisini aradığımı çoktan anlar . onu çok özledim. nasıl olduğunu merak ediyorum. anlattıklarım uzaktan yakından sesni anlatıyorsa iki kelime yaz da seni buldum mu bulamadım mı anlıyım.

bura yerimi bea bacım konular akar gider , feysbuk da arıycan sen onu :D

Eğer arkadaşlık bağınız çok kuvvetli olsaydı kopmazdınız ve siz burda bunca kadının icinde aramak zorunda kalmazdınız ayrıca dalga konusuda olmazdınız :)
Ayrıca merak ettim acaba sizin gibi çabalayıp sizi bulmaya çalışmış olabilir mi? ki sanmıyorum kolay gelsin insallah yollarınz kesişir...

ben de ilkokul arkadaşlarımı aradım sürekli.onlar tayinciydi,5.sınıftan sonra gittiler.senelerce aradım birkaç kişiyi buldum faceten.şimd de aradığım bir kişi var.sık sık face ten arıyorum.ama bayan olunca biraz zorlaşabiliyor tabii.evlenip soyadı değişiyor.mesela bir arkadaşımı erkek kardeşi,bir arkadaşımı da babası sayesinde bulmuştum.bu aradığım arkadaşımın babasının ismini hatırlamıyorum.kardeşleri de kız bir türlü bulamıyorum.ilkokulda çok iyi anlaşırdık.bizim zamanımızda iletişim zordu.evlerde bile tel yoktu.:50:inşallah birgün onu da bulurum:16:

Back
X