İvana Sert: Makyaj yok çekmeyin!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İvana sert hafta sonu AVM'de alışverişteydi. Yüzünde makyaj olmayan ekran yüzünün 'çekmeyin' ricası karşılık bulmadı.
fft107_mf4316002.Jpeg

İvana sert hafta sonu AVM’de alışverişteydi. Yüzünde makyaj olmayan ekran yüzünün ‘çekmeyin’ ricası karşılık bulmadı.

İvana Sert sevgilisi Can Çelebi ve bir arkadaşıyla Aqua Florya AVM’deydi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Sert ‘’Arkadaşlar lütfen çekmeyin makyajsızım’’ diyerek görüntülenmek istemedi. İvana Sert’in bu ricası karşılık bulmadı.

Türk Ünlülerin Makyajsız Halleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

Makyajsız hali de gayet güzel bence ama ünlülerin de makyajsızım çekmeyin demelerine gıcık oluyorum ya sanki makyajsız olunca dünyanın sonu yani en güzeli doğallıktır yahu :KK12:

nefret ediyorum bu kadından çok itici bi tip ayrıca.... yıllardır Türkiyede daha işine saygısı olup Türkçeyi bile öğrenemedi Serdar Ortacın eşi daha yeni olmasına nazaran bundan katbekat güzel konuşuyo... bide eşini aldattı yakalandı vs gıcık oluyorum...:KK24::KK24::KK24:

en azından makyajla guzellesıyor.
makyajla kendını maymuna cevırenler var bırde :cool:

Eger bu fotoysa bahsedilen olay gayet makyajli surati sadece profesyonel makyaj yok agir bir goz makyaji yok. Yoksa gayet net makyaj var suratinda...

Akli sira makyajsizda güzelmis profili cizecek ortalikta asil makyajsiz foto bu

unlulerin-makyajsiz-halleri-3_x_13843_b.jpg

Burada nasil gogsunu gere gere kameralara oynuyor konusuyor????

X