İvana Sert'in 20 liralık pardösüsü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
'İkoncan' lakabıyla tanınan İvana Sert magazin muhabirlerine haberi kendisi verdi.
231334_660_320.jpg

Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre “Bu Tarz Benim” adlı yarışmanın jüri üyesi İvana Sert, önceki gün oğlu Ateş ve annesiyle birlikte İstinye Park’ta yemek yediler.

Son günlerde İbrahim Çelikkol ile adı aşk dedikodusuna karışan İvana Sert, “İbrahim Çelikkol ile arkadaşız aramızda aşk yok, gerçekten arkadaşız” diye çıkan aşk haberlerini yalanladı.

Tikkabilla,
konuyu açan üyeliğin bir suçu yok, haber sitelerinde başlık aynen bu şekilde atılmış, içerikse dedikoduyu yalanlamayla ilgili.
Haber sitelerinde başlık ve içerik neyse aynen kullanıldığından Caddy'de orjinali neyse onu koymuşHoppa

Örnek bir link vereyim bu konuyla alakalı: http://www.ensonguncelhaber.com/haber/ivana-sertin-20-liralik-pardosusu-48611.html
İçeriğin aynen kullanılması olayını anladım ama en azından konu açılırken dikkat edilebilir biraz, her bulunan haber de buraya eklenmesin bence..

Yok artık bu da mı magazinlere çıktı :KK70: ayol olamaz mı. ? :KK70:

Konu ve başlık alakasız ama ben ikisine de yorum getireyim :KK70:
Genelde yarışmadan takip ettiğim kadarıyla kıyafet konusunda fiyatın olmadığını belirtiyor kendisi hep 20 liraya da 2000 liraya da kıyafet alınabileceğini ve şık olunacağını söylüyor doğru da bence.
Habere gelince de İbrahim Çelikkol ile de iyi ki bir ilişkileri yok pek yakışmıyorlar bence :KK70:

X