canım ben de huzursuzdum. şindi biraz daha iyiyim. umarım sen de iyisindir. bekleyiş verdiği sıkıntıdandır gördüklerin. umarım hepsinin tersi çıkar.
amiiinnn. inaşllah çok sağolasın. rabbim seninde yüzüne gülsün tez zamanda. maddi manevi toparlanmamız lazım. umarım eşinle de aranız düzelir. evinizin rızkı bereketi artar.
güzel haberlerini almayı allah nasip etsinnn... 40 yaş topiğinde okudum.adet belirtileri var diyordun. umarım stresdendir. kendimizi dinleye dinleye bir hal olduk. ben de dün adet oldum. az az geliyor ama olsun. benim rahim de yapışıklıklar var. rahim hem ince hem de düzensiz demişlerdi. neyse senden iyi haberler alalım inşallah.![]()
canım bende de rahim duvarında incelme sorunu vardı..ocak şubat mart aylarında bol nar olduğu için ben günde iki bardak sıkıp içtim normale dönmüştü..nisanda ve mayısta bulamadım tekrar incelmeye başlamıştı..ben bu tedavimde..adet olmadan 5 gün çnce günde iki tane estrofem içtim..adetten iki üç gün sonrada normal ev yapımı nar ekşisini organik nar suyuna kattım bol bol içtim ve çok şükür endo da sorun olmadı kalınlık iyidi..hatta doktor bana estrofem bile vermedi..transferden sonra bant verdi onu kullanıyorum..denemeni tavsiye ederim..ama nar ekşisi tanıdığın bildiğin halis muhlis ev yapmı olması lazım ..) canım işallah güzel dileklerin için amin canım işallah..allhım senin de hayırlı haberler vermeni nasip etsin işallah..