Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh iyi iyi... doktor kontolünde güzel şeyler duyarsın inşallahhhh.... valla bir ultrason cihazı isterim. şimdi bi bakardım endocuğum napıyo.. yumırtam ne kadar olmuş.![]()
selam kızlar,
sonunda herballerime kavuştummm... artık adet olmayı bekliyorum. ehüüüü...
siz nasılısnız??
gayem toktor ne dedi umarım iyi haberler vardır??
ummuseleme kürlere başladığını okumuştum diğer topikten. nasıl gidiyor??
diğer arkadaşları da umarım iyilerdir.
![]()
ahh iyi iyi... doktor kontolünde güzel şeyler duyarsın inşallahhhh.... valla bir ultrason cihazı isterim. şimdi bi bakardım endocuğum napıyo.. yumırtam ne kadar olmuş.![]()
bils73, gayem, nimse nerelerdesinz..nasıl gidiyor..gayem tedavine başlayabildinmi..bils73 canım kürler nasıl rahat uygulayabiliyormusun..![]()
Günaydın Ummucum , ( umarım bu şekilde hitap etmemi yanlış bulmazsın ) iyiyim arkadaşım ... Geçen haftaki kontrolümde kistimin geçtiğini rahim içinin düzene girdiğini öğrendim . Malaalesef ki kistimin tekrarlamaması ve adetimin düzene girmesi 2 - 3 ay doğum kontrol hapını kullanmam şart olduğunu söyledi doktorum...Baştan kullanmama kararı aldım ama sonra bir şey olursa diyerekten başladım kullanmaya .. bu süreçte sporun ve denizin doyasıya tadını çıkartmaya karar verdim ... yani anlayacağın umudum kasım ayına kaldı..:119::119:
QUOTE=ummuseleme;31242965]canım benim ne demek ....![]()
kistler için en iyi doğum kontrol hepsini eriyor..hemde önce yumoşları baskılayıp diğer aya daha fazla yumoş çıkmasına sebeb oluyor..rahat rahat kullan canım..bu arada kistlere soğan kürüde çok iyi geliyrmuş canım..ohh ne güzel yapıyosun..eğlen güzelce stresleri at..gelsin bebişler bundan sonra işallah..
sayılı zaman çabuk geçiyor..bende ekim kasım gibi düşünüyorum..istanbula gelmek istiyorum bahçeci ekibine iyi diyorlar..belki daha öncesinden bi gelir muayene olurum..birde güvenç beye mesaj yazdım web sayfalarından bakalım cv gelecekmi ne diyecek..allahım tez zamanda göndersin bebişleri..
![]()
Amin inşallah hayırlısıyla Allah sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı verir tez zamanda... Teşekkür ederim canım ilgine alakana..
soğan kürünü doğum kontrolle birlikte uygulamayın diyorlardı forumlarda.. Nar suyu, bal karışımım kafi şimdilik. Öbür türlü olunca kürleri uygulayınca hep bir bekleyiş içerisine giriyorum canım... Artık oluruna bırakıyorum... bu süreçte düşünmemeye çalışıyorum ...Düşündükçe daha bir stress oluyorum...
Ben de nasipse tedavimi İstanbul Memorial da denemek istiyorum.. Umarım hepimizin son demeleri olup emellerimizi kavuşuruz...![]()
evet canım hap içiyoken yapma tabi..birbirinin etkisini kaybedebilir..memorialede çok iyi diyolar canım..sen hangi doktora gidiceksin..banada doktordan cv geldi..önce gelin bi muayene olun detaylı konuşup tedavinizi planlayalım dedi...bayramdan sonra bi gün gidebilirim işallah..amin canım işallah son denemeler olur..hayırlı uğurlu gelir işallah..ahh keşke kendiliğinden gelip cee deseler..:))hayırlısı allahtan..tüplüyede razıyız..
![]()
Merhaba,
Geçen ay internet sitesinden sipariş vererek Herbal aldım. Sizi bilgilendirmek istiyorum ki benim düştüğüm hataya düşmeyin, hem para hem zaman kaybetmeyin:)
Benim izlediğim yol, normal internet sitesinden alışverişl yapar gibi adresimi yazıp ücreti ödeyip ürünü mng ile istemek oldu. 5 gün sonra MNG den kargonuz geldi diye bir evrak geldi, irtibata geçtiğimde doktor reçetesi istediler. Şirket doktoruna rica minnet reçeteyi yazdırdım ve telefon açıp vergi ödeyip ödemeyeceğimi sordum, yok dediler. Büyük yanıldı:)
İlaç 200 Dolar üzerinde olduğu için 110 tl verdi, 100 tl ardiye istediler. Geri göndermek istediğimde aynı tutarı ödeyeceğimi duyup şaşıp kaldım, vazgeçtiğim takdirde ilaç gümrüge kalacaktı ve ben parasını ödediğimle kalacaktım.
Almamak gibi bir niyetim yoktu ama hiç değilse ardiye ödememek için kaç kişiyle konuştuğumu söylesem şaşarsınız. BEn ki palet palet mal getirip günlüğü 0.02 eur ardiye ödüyorum, küçücük ilaca 2 gün için 110 tl ardiye ödemek çok koydu..
Sonuç olarak önerim, amerikada yaşayan tanıdığınız var ise onun adresini vererek sipariş vermek ve normal posta ile onun göndermesini sağlamak. Yada normal postayı seçip reçete ile belki postaneden gidip alabilirsiniz onu hiç bilmiyorum. Biz mng seçtiğimiz için böyle bir sonuçla karşılaştık sanırım.
Şu anda 3. kutu ilacı içiyorum Eylül de deneme yapmak istiyorum, bende wanna gibi ilaç gelir gelmez başladım. her sabah ve akşam aç karnına 5 koca kapsül yutmak zor olsa da muhteşem sonuç almak umuduyla katlanıyorum:)
Bu arada 5 günde amerikan gelen ilaç, bildirimin ertesi günü reçeteyi göndermeme rağmen 1 hafta sonra elime ulaştı, yani km lerce uzaktan 5 günde geldi, Yeşilköy den 1 hafta da:) toplam 13 gün:)
2 deneme yaptım, 1.de fsh 9 du , 2. deneme de 20 çıktı 1 ay ilaç verdi dr um 18 e düştü ve 2.denemeyi yaptık, tek yumurta herşey güzel derken tahlil sonucu negatif alınca dumur olduk, (olmadık aslında umut işte şansımızın düşük olduğunu biliyorduk)
Şu anda tek bu ilacı kullanıyorum ve fsh tahlili yaptıracağım günü iple çekiyorum. İlaç bittiğinde 2 aylık kürü bitirmiş olacağım ve tam bittiğinde deneme yapacağız, umarım olumlu olur. Burdan sizinle paylaşırım.
Wanna ben bu ilacın transfer sonrasını kullanmıştım, sen mutlaka al deyince o gün sipariş verdim:) BEbişin için dua ediyorum, herşey gönlünce olsun.
Hepinize sevgiler.
Merhaba,
Geçen ay internet sitesinden sipariş vererek Herbal aldım. Sizi bilgilendirmek istiyorum ki benim düştüğüm hataya düşmeyin, hem para hem zaman kaybetmeyin:)
Benim izlediğim yol, normal internet sitesinden alışverişl yapar gibi adresimi yazıp ücreti ödeyip ürünü mng ile istemek oldu. 5 gün sonra MNG den kargonuz geldi diye bir evrak geldi, irtibata geçtiğimde doktor reçetesi istediler. Şirket doktoruna rica minnet reçeteyi yazdırdım ve telefon açıp vergi ödeyip ödemeyeceğimi sordum, yok dediler. Büyük yanıldı:)
İlaç 200 Dolar üzerinde olduğu için 110 tl verdi, 100 tl ardiye istediler. Geri göndermek istediğimde aynı tutarı ödeyeceğimi duyup şaşıp kaldım, vazgeçtiğim takdirde ilaç gümrüge kalacaktı ve ben parasını ödediğimle kalacaktım.
Almamak gibi bir niyetim yoktu ama hiç değilse ardiye ödememek için kaç kişiyle konuştuğumu söylesem şaşarsınız. BEn ki palet palet mal getirip günlüğü 0.02 eur ardiye ödüyorum, küçücük ilaca 2 gün için 110 tl ardiye ödemek çok koydu..
Sonuç olarak önerim, amerikada yaşayan tanıdığınız var ise onun adresini vererek sipariş vermek ve normal posta ile onun göndermesini sağlamak. Yada normal postayı seçip reçete ile belki postaneden gidip alabilirsiniz onu hiç bilmiyorum. Biz mng seçtiğimiz için böyle bir sonuçla karşılaştık sanırım.
Şu anda 3. kutu ilacı içiyorum Eylül de deneme yapmak istiyorum, bende wanna gibi ilaç gelir gelmez başladım. her sabah ve akşam aç karnına 5 koca kapsül yutmak zor olsa da muhteşem sonuç almak umuduyla katlanıyorum:)
Bu arada 5 günde amerikan gelen ilaç, bildirimin ertesi günü reçeteyi göndermeme rağmen 1 hafta sonra elime ulaştı, yani km lerce uzaktan 5 günde geldi, Yeşilköy den 1 hafta da:) toplam 13 gün:)
2 deneme yaptım, 1.de fsh 9 du , 2. deneme de 20 çıktı 1 ay ilaç verdi dr um 18 e düştü ve 2.denemeyi yaptık, tek yumurta herşey güzel derken tahlil sonucu negatif alınca dumur olduk, (olmadık aslında umut işte şansımızın düşük olduğunu biliyorduk)
Şu anda tek bu ilacı kullanıyorum ve fsh tahlili yaptıracağım günü iple çekiyorum. İlaç bittiğinde 2 aylık kürü bitirmiş olacağım ve tam bittiğinde deneme yapacağız, umarım olumlu olur. Burdan sizinle paylaşırım.
Wanna ben bu ilacın transfer sonrasını kullanmıştım, sen mutlaka al deyince o gün sipariş verdim:) BEbişin için dua ediyorum, herşey gönlünce olsun.
Hepinize sevgiler.
bils73 gayem nimse nasıl gidiyor..kürlere devam ediyormusunuz..hamiş kalırsanız yazmayı unutmayın...herbalin faydasını görüyormusun bils73..
![]()
Merhaba arkadaslar epeydir girmedim kk'ya. ara ara girip bakmıştımama epey oldu. kadir gecesi gecti bayra gecti. ben anca kendime gelebildim. bağrsaklardan kaynalı bir rahatsizlik gecirdim. gecmesi tetkikler vakit aldi. epeymoralim bozuldu. kadin dogumcuya gittim. oncelikle rahim filmi istedi ve bunun icin 2500 tl!!. sonrasında tup bebek tedavisi o da 4000+ilaclar. nereden baksaniz 9000-10000 gidecek. buna hic hazirlikli değilim. haliyle herballe de baslayamadim. bu parayı harcayacaksam sadece izmir degilistanbulda var aklimda. bilemiyorum. bazen her sey o kadar imkansiz geliyor ki. ne yapacagimi bilemiyorum.
Simay, yazını bir solukta okudummm. İnşallah şifan olsun. lutfen gelismeleri yaz... insallah hayırlarla hamile kalırsın... bize de haber edersin. simdiye tedavin baslamistir belki...
ahh ummucum maalesef baslayamadim yaaa... dzi dizi duruyor karsimda. ama ne zaman tupbebege baslayacagimi kestiremiyorum. bu adetten once kist olustu bir de. cok agrim oldu. neyse ki adetle gecti. dedigim gibi bazen içimde birşeyler kopup gidiyor. kendimi zor topluyorum.
sen nasılsın???
diger arkadaslar nasıllar? umarım cevabımı görür yazarsınız.
hepinize sevgiler gonderiyorum.
şimdi gördüm canım meraba..çok geçmiş olsun canım..rahim filmi 2bin tl çok değilmi..çok şaşırdım..başka yere çektirip götürsen kabul etmiyorlarmı canım..ben istanbul bahçeciyi düşünüyorum canım..4950 hastane ve ilaçlar canım..ben istanbul dışında olduğum için yol parası ve otel parası..allah yardımcımız olsun..tez zamanda ..daha rahim filmi isterlermi bilmem..yada histereskopi..bunlarsızda pek başlamıyorlar tedaviye..bi yandan güzel..ama işte maddiyat zorluyor..allahım işallah tez zamanda gelsin şu bebişler..:))
kürlerini tüpden ne kadar zaman önce kullanman gerekiyormuş canım..bende devam ediyorum saraçoğlu kürlerine..güzel bi adet oldum kız gibi..:))
ama eş yanımda değil ben memleketteyim..artık hayaller eylül ve sonrasına..bende zaten eylülde ekimde tüpe başlamayı düşünüyorum kısmetse canım...bu rahim filmini bi araştır canım..çok pahalı geldi..histereskopi bile o kadar değil...
![]()
ummucum valla 2500 dedi bir de hastane masrafı ile 3500müş..duyduklarım doğru mu dedim kendi kendime... gayet normal bir durum kendi için galiba. valla benim oyle bir param yok olsa da veresim yok. bir mudahale soz konusu mu onunla ilgili bir açıklamada yapmadı sordugum halde. valla moralim cok bozuldu. tüp bebek ve ilaçlarla 10 000 resmen.
canım valla bu adet olayı cok dikkatimi cekti. super super super...
cok cok sevindim...
ben de istiyorummm....pek cok yere yazmışsındır da bana bir özet geçer misin allah rızası için. hangi kürleri önerdi kaç liraya mal oldu... en güzeli saraçoğlunu aramak. en kısa zamanda ararım. ama önden bilgi verirsen süper olur. ben hergun 1.5 bardak nar suyu içmeye başladım. meysu'nun 100% nar suyunu alıyorum. inşallah şifa olur.
benim vitaminler de tup bebek oncesinde 2 ay kullanmak gerekiyor. henüz başlayamıyorum iki sonrasında tedaviye başlayacağımı bilemediğimden. :44::44: