- Konu Sahibi umutluyum1
Sen arkadaşlar eşim bu c.tesi için oradan randevu almış orada tüp bebek yaptıran varmı beğendinizmi kötümü lütfen sizin yorumlarınız çok önemli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutluyum1 selam, ıvı tüp bebek merkezine gittiniz mi? Beğendiniz mi? Fiyat ne dediler? Doktorum kim orda? Kusura bakma çok soru sordum ama bizde bu cumartesi gideceğiz. O yüzden çok merak ediyorum.allah herşeyin hayırlısını versin tüm isteyenlere evladını kucağına almak nasip etsin. Sevgiyle kal
sen arkadaşlar eşim bu c.tesi için oradan randevu almış orada tüp bebek yaptıran varmı beğendinizmi kötümü lütfen sizin yorumlarınız çok önemli![]()
selam umutluyum1 ,
sen ıvıde başladın mı tedaviye memnunmusun , bende dusunuyorum o yyuzdene merak ediyorum görüşlerini..
Sevgiler
kuzum görmemişim pardon ben gitmedim canım acıbademe karar kılıp orada yaptık tüpü ama olumsuz sonuçlandı ıvı tüp bebekte başka bir arkadaş muayneye gitti memnun kalmış ama bana sorarsan bu işi en sağlam yapan umut tüp bebek bahçeci kliğini buradanda acıbademden olumsuz alınca bayağı bir araştırdım sadece umut yada bahçeci derim sana allahım yolunu açık etsin sonuçların pozitif olsun kuzum inşşş ama tüp öncesi iyice bi doping alın boş boş gitmeyin direncin gücün kuvvetin yumurtanın kaliteli olması için doktordan neler isteye biliyosan iste bende bu negatiften sonra genetik test verdiler ona göre pıhtı yada bozukluk varsa ona göre tedavi olucak ama sen gittiğin yerde adamakıllı tahlillerini ver prolaktinini takip ettir aklıma gelenler bunlar ben sana bu ikisini öneririm tüp olarak
canımcım önerilerin için çok teşekkür .bu sitede acemiyim nerden mesaj yazılır okunur çok fazla detaylı takip etmediğim için cevabını yeni farkettim :))
bende bahceci ve umut konusunda olumlu yorumlar okuyorum . Eşim için koşuyolu umut tup bebek ürolojı bölümüne gitmiştik orada sıra beklerken aşırı yoğunluk insan yığını vardı kalabalık olmasının iyi olduğunu göstermeyeceğini aksine bu kadar yoğunluğa kişilerle çok fazla ilgilenilmeyeceğini düşünerek oarası için hep isteksizdim.
şimdi doktorum ivi tüp bebek mrkz olduğu için ve de çok pozitif bir doktor ve çok ilgili buda benim gibi herşeyi irdeleyen çok fazla soru soran biri için güven veriici :) :) burada ilk aşılama yı olmak istiyorum kısmetse .
Bu ay veya aralık ayı allah izin verirse başlıyacağım hayırlısıyla ..
Buarada tavsiyelerin için teşekkürler ..
Ancak adetin 3. Günü gelinmesini istiyorlar prolaktin vs test istemediler aşılamaya başlamadn. Iyi hatırlattın onuda konuşayım .
Inşallah sende olumlu hayırlı sonuç alırsın tedavinde .. Buradan mutlaka paylaşalım haberleşelim olur mu ..
Sevgiler
kzum hakkında hayırlısı olsun hem aşılamayla başlaman iyi olmuş tüpten önce ekibi çalışmasını ilgisini ölçersin inş.hemen sonuç alır başka tedavi yöntemlerine geçmezsinnnn ben 21kasımda bahçeciye gidicem ilk tüpü acıbadem maslakta yaptım olmadı bahçeciylede görüşüp ayn yerdemi yoksa bahçeci ilgimi çekerse oradamı yaparım bilmiyorum inşallah iyi olur bu yola girmiş herkes için yol açılır hayırlı zmanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah![]()
merhaba arkadaşlar
ben eylül ayında kısa protokolle ivi tüp bebek merkezinde sn.erdal budak ile tedavi oldum. şu anda 6+5 hamileyim. kesin olmamakla beraber ikiz olabilir. ben merkezden memnun kaldım. ama hepimiz biliyoruz bu birazda şansa bağlı. sonuçta zamanı gelmişse oluyor zaten. hepinize sağlıklı günler dilerim
arkadaslar merhaba,,,
iviye giden yokmu hic aramizda???