Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emzik avent marka aldim .tutmadi.eczaneden wee aldim.onu tuttu biraz.bugun de kaucuk aldim.emzik tutmamamsi cok kotu..ins oyle bir derdiniz olmaz.su.an 2 aylik
Biberon avent ufak boy tercih ettim sağdıcım fazla sütümü onla içirdim hep gayet güzel emdi. Avent renkli ayıcıklı emzik var komple silikon onu asla ağzına sürmedi avent normal vişne ucunu az biraz tuttu
İkisinide avent aldım, bende henüz doğum yapmadığım için kullanmadım :) ama kullanan tüm tanıdıklarım çok memnun. Hem küçük boyunu hem büyük boyunu aldım sizde öyle yapabilirsiniz. İlk başta küçük boy daha mantıklı tabii
120 ml'lik avent cam ve tipi de naturel emzik olmasına dikkat edin.. Emzik avent soothie tercih ettim.. Emziği 15 gün kullandı ama salyaları akmaya başlayınca almadı :) Elini dudağını vs. emiyor :) bu arada henüz doğum yapmamışlara önerim ilk 1-1.5 ay biberon ve emzik kullanmayın. Hastaneniz sizi bu konuda bilgilendirmek zorunda eğer anne sütü destekçisi ise tabii. Bizim gibi ilk zaman mama vermek zorunda kalabilirsiniz. Mutlaka silikon kaşık edinin. İlk 1-1.5 ay özellikle biberona alışırsa anne memesini reddedebilir. Biberonda her çektiğinde mama gelecek ama meme öyle değil 2-3 kere çektiğinde gelecek.. özellikle yenidoğanlar daha zayıf oldukları için biberonun bu rahatlığına çok kolay alışıyorlar..