İyi anlaşıyoruz acaba güvensem mi?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar, kızlarsoruyor diye bir site var biliyor musunuz bilmiyorum ama işte üyeler de gizli ya da profilleri açık soru soruyor danışabiliyorlar diğer üyeler de yorum yapıyor falan neyse ben bir şey sormuştum bi çocuk cevap yazdı buna yorum şeklinde biraz konuştuk aynı okulda çıktık sonra sohbetimiz devam etti şu an ordan konuşuyoruz ama sadece isimlerimizi biliyoruz fotoğrafımızı görmedik ya da soyadlarımızı bilmiyoruz böyle anonim gibi.

Son düzenleme:
Kızlar, kızlarsoruyor diye bir site var biliyor musunuz bilmiyorum ama işte üyeler de gizli ya da profilleri açık soru soruyor danışabiliyorlar diğer üyeler de yorum yapıyor falan neyse ben bir şey sormuştum bi çocuk cevap yazdı buna yorum şeklinde biraz konuştuk aynı okulda çıktık sonra sohbetimiz devam etti şu an ordan konuşuyoruz ama sadece isimlerimizi biliyoruz fotoğrafımızı görmedik ya da soyadlarımızı bilmiyoruz böyle anonim gibi. Aynı okulda olduğumuz için her türlü şeyden konusuyoruz meslek hakkında ya da dersler vizeler falan. Mesaj atıyor hep ama kimliğini açıkla falan demedi henüz o şekilde konuşuyoruz. Acaba merak ettim dese normal tanışalım dese (yani facebooktan ekleme falan) kimliğimi açıklasam mı? Benim 3 dönem üstüm zaten ortak arkadaşımız yoktur.
Sohbeti hosuna gittiyse niye olmasin iyi biri demekki hemen kimligini ogrenmek istememis

Ben olsam güvenemezdim. Eğer çok görmek isterse, okul kampüsünde birkaç arkadaşımı da alır öyle bir araya gelirdim o çocukla. Öyle fırıldaklar çok, nasıl bilebilirsin ki sizin okuldan olduğunu.

Ben olsam güvenemezdim. Eğer çok görmek isterse, okul kampüsünde birkaç arkadaşımı da alır öyle bir araya gelirdim o çocukla. Öyle fırıldaklar çok, nasıl bilebilirsin ki sizin okuldan olduğunu.

Yok bizim okuldan olduguna eminim yani okulla ilgili detaylı şeyler konuştuk hani çekindigim konu burda aktif takılıyor falan demesin diye kötü bi site degil ama yine de komk geldi orda karsılasmamız:KK48:

'İyi anlasiyoruz acaba guvensem' mi demissiniz de...

Nette soyadini dahi bilmediginiz adi da gercekte muamma olan biriyle neden anlasamayasiniz ki.

Oraya zaten iletisim kurmaya giriyor insanlar.

'Kizlarsoruyor' sitesinde kizlarin sorularini yanitlayan bir cocuga guvenmek icin bundan fazlasina ihtiyacimiz var.

Mesela ayni okulda oldugunuzdan emin oldugunuzu soyluyorsunuz da oradan mezun, oranin calisani...

Orada okuyan br yakini belki de sevgilisi vasitasiyla orayi cok iyi bilen...

Hatta orada okuyan kizlardan biri bile olabilir ki bu sacma bir ihtimal gibi geliyor degil mi?

Ama bunu yasayan ogrencilerim oldu.

Kaldi ki bunlar iyi ihtimaller.

Sevgilisi olup orada kizlara 'yardimci olan' ya da kiz bulamadigi icin orada takilanlardan biri de olabilir.

Sizin hakkinizda bir seyler ogrenmemesi de size guven veriyor da erkekler taktik degistirdi artik...

Hicbiri hevesli gorunmuyor, bunu telkin ediyorlar birbirlerine 'kizlar agir abilerden hoslanir' diyorlar.

Bizde nasik taktikler varsa onlarda da var anlayacaginiz, en aclari en tokmus gibi gorunerek merak uyandiriyorlar kendilerince.

Yani guven konusunu cok ama cok iyi dusunun derim.

'İyi anlasiyoruz acaba guvensem' mi demissiniz de...

Nette soyadini dahi bilmediginiz adi da gercekte muamma olan biriyle neden anlasamayasiniz ki.

Oraya zaten iletisim kurmaya giriyor insanlar.

'Kizlarsoruyor' sitesinde kizlarin sorularini yanitlayan bir cocuga guvenmek icin bundan fazlasina ihtiyacimiz var.

Mesela ayni okulda oldugunuzdan emin oldugunuzu soyluyorsunuz da oradan mezun, oranin calisani...

Orada okuyan br yakini belki de sevgilisi vasitasiyla orayi cok iyi bilen...

Hatta orada okuyan kizlardan biri bile olabilir ki bu sacma bir ihtimal gibi geliyor degil mi?

Ama bunu yasayan ogrencilerim oldu.

Kaldi ki bunlar iyi ihtimaller.

Sevgilisi olup orada kizlara 'yardimci olan' ya da kiz bulamadigi icin orada takilanlardan biri de olabilir.

Sizin hakkinizda bir seyler ogrenmemesi de size guven veriyor da erkekler taktik degistirdi artik...

Hicbiri hevesli gorunmuyor, bunu telkin ediyorlar birbirlerine 'kizlar agir abilerden hoslanir' diyorlar.

Bizde nasik taktikler varsa onlarda da var anlayacaginiz, en aclari en tokmus gibi gorunerek merak uyandiriyorlar kendilerince.

Yani guven konusunu cok ama cok iyi dusunun derim.

Soyadını kimliğini açıklamak istemiyor miye anlamadım acaba beni tanıyan biri mi? Bugun ona sordum beni rahatsz ediyor seni etmiyor mu nasıl emin olayım falan diye hala işte okulla ilgili detaylı şeyler söyliyim falan dedi yani aklıma benden hoşlanan ya da benim hoslandıgım o cocuk geldi:KK51: Yani bir adam niye anonim konuşmak istesin ki

Kızlar, kızlarsoruyor diye bir site var biliyor musunuz bilmiyorum ama işte üyeler de gizli ya da profilleri açık soru soruyor danışabiliyorlar diğer üyeler de yorum yapıyor falan neyse ben bir şey sormuştum bi çocuk cevap yazdı buna yorum şeklinde biraz konuştuk aynı okulda çıktık sonra sohbetimiz devam etti şu an ordan konuşuyoruz ama sadece isimlerimizi biliyoruz fotoğrafımızı görmedik ya da soyadlarımızı bilmiyoruz böyle anonim gibi. Aynı okulda olduğumuz için her türlü şeyden konusuyoruz meslek hakkında ya da dersler vizeler falan. Mesaj atıyor hep ama kimliğini açıkla falan demedi henüz o şekilde konuşuyoruz. Acaba merak ettim dese normal tanışalım dese (yani facebooktan ekleme falan) kimliğimi açıklasam mı? Benim 3 dönem üstüm zaten ortak arkadaşımız yoktur.
Acıkla sonucta aynı okuldasınız iyi bir arkadas olabilirsiniz

X