İyi bir eş olabilmek =(

Hangi ülkedesin bilemiyorum ama dillerini öğrenmeye çalışabilirsin.
Dil kursu yok mu mesela ?
Yoksa bile,internette mutlaka ilgili siteler vardır.Olmazsa dil öğretici cd lerden ısmarlarsın.

O zamana kadar bir hobi edinebilirsin.
Örgü örmek,resim yapmak vs...
İnternetten yeni tarifler bulup deneyebilirsin.
İkinizin de arkadaşı yokmuş,birlikte aktivitelere katılıp çevre edinebilirsiniz.

Ben Hindistan'dayım yeni geldiğim için henüz keşfedemedim şu an burada herşeyim eşim ve ailesi.Eşim gözünden sakınıyor çalıştığı için öyle bir şansım yok dışarı çıkmamıyorum çok korkuyor bana birşey olacak diye ancak netten takılıyorum ama bu dil öğretici cd olayı güzel yeni diller öğrenmek :) deneyeceğim teşekkür ederim

başka ülkede ailenden uzaktasın yeni evlenmişsin hepsi üst üste gelmiş bu durumda olman normal

eşin iyi niyetli belli sende yaptığının farkındasın kısa zamanda düzelirsin üzülme

yaşadığın yerde ki imkanları bilemiyorum ama kendine oyalanacak vakit geçirecek hobiler bulmalısın

Ailemden kardeşlerimden hiç ayrı kalmadım bu zamana kadar buda üzüyor beni umarım düzelirim teşekkürler yorumunuz için

allah mutluluğunuzu bozmasın cnm.eşininde kıymetini bil .:34:kendine uğraşlar bul elbet yapabileceğin bişiler vardır o zaman canın belki sıkılmaz.böyle eş allah herkese nasip etsin.çok anlayışlıymış bence çok daha sıkı sarıl eşine ne diyeyim allah sizi ayırmasın sevgi ve saygınızı hiç kaybetmeyin .hepmutlu olun inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!:52::16:

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin umarım bir an önce kendimi toparlarım

Henüz çok fazla olmadı geleli.Yeni geldim Türkiye'den birde eşimin benden başka arkadaşı yok arkadaş gibiyiz arkadaş çevresi yoktur dışarı çıkıp eğlencelere gitmez işten eve evden işe.Yaşı belki küçük ama sorumluluklarının bilincinde alkol,sigara yok ilk kız arkadaşıyım karısı oldum :17: Öyle sevimli birşeydir eşim artık buraya takılırsam bir nebze olsun kendimi rahatlatırım aileside yabancı olduğu için ingilizce bilmiyorlar onlarlada konuşamıyorum ancak eşim bizimle olursa o çeviri yapıyor o şekilde anlaşıyoruz :) gideceğim hiç bir yer yok anlayacağınız eve mahkumum :40:

ya ben açıkcası nerde yaşıyorsunuz çok merak ettım :1:
hıç mı türk yok :44: kurs felan yokmu oralarda neresı orası :1::1:
bı uğraş bulmalısın kendıne ama ne olabılır acaba :44:

Bu nasıl bir yaklaşımdır ya... Herkesin derdi kendine büyük... Siz üzüldüğünüz zaman bir arkadaşınız size yaa boşver bak afrikadaki aç insanlara, japonyadaki nükleerzedelere bak da biraz törpüle kendini dese nasıl hissedersiniz....

Size gelince bence zamanla daha da sevmeye başlayabilirsiniz.. Bir yeri sevmemek arkadaşlardan ayrı olmak nasıldır çok iyi bilirim üstelik siz tamamen yabancı bir yerdesiniz.. Ama insan nelere alışıyor.. Bu süreç içinde siz de eşinize hak ettiği değeri verin ona sürprizler hazırlayın, kendi el emeğiniz hediyeler yapın ne bileyim onu mutlu etmeye çalışın işte o mutlu oldukça siz de daha güçlü ve mutlu hissedersiniz diye dşünüyorum... Bu yabancı dilinizi geliştirmeniz de pratikle olacağı için hem eğlenceli hem de sizin yararınıza olacaktır diye düşünüyorum....

Biliyorum daha zor durumda olanlar var çoğu insanın derdi kendini aşıyor.Ben sadece eşime olan yaklaşımımın hoş olmadığının farkındayım biraz kendime gelmem için sizlerin yorumuna ihtiyacım vardı belki benden daha deneyimli kişilerden cevap alabilirim diye düşündüğümden yazmak istedim.Evet insan herşeye alışıyor bende buraya alışacağıma eminim önemli olan bu süreçte eşime olan tutumumu birazda olsa kamçılamak..Önerilerini uygulayacağım beni anladığınız için teşekkür ederim

bence eşin çok iyi anlattığına göre .sinirli bir tip değil.yaşınız çok genç .yani böyle yapıp onu bunlatabilirsin o yüzden agresif davranma bence .ne bilim spor yap,kitap oku,bakım yap kendine oyalan bir şekilde .tamam aileni özleyebilirsin ama bu agresif olmanı gerektirmez.karşıdaki insanın da bir tahammül sınırı var unutma .sonra eşin senden soğur sürekli hır gür olursa .

ya ben açıkcası nerde yaşıyorsunuz çok merak ettım :1:
hıç mı türk yok :44: kurs felan yokmu oralarda neresı orası :1::1:
bı uğraş bulmalısın kendıne ama ne olabılır acaba :44:

Hindistan'da yaşıyorum kurs olsada eşim yollamaz kendinden korkuyor gözünden sakınıyor onsuz dışarı çıkmam imkansız o olmasada ailesi üzerime titrer hayatta yollamazlar yanlız başıma evde zaman geçiriyorum bende :)

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin umarım bir an önce kendimi toparlarım

rica ederim cnm .amin inşallah tatlım toparlanırsın en kısa zamanda umarım herşey gönlünce olsun!!!!!!!!!!:34:sende haklısın çok zor aileni ülkeni bırakmak tabikide çok zor allah yardımcın olsun güzelim.sen buraya takıl inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun burası çok güzel arkadaşlıklar çok güzel sanalda olsa ben burayı çok seviyorum sanki karşımda birebir konuşuyorum kendimi kaptırıyorum iyiki kk var .süperrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!HEPİMİZ BURADA ARKADAŞIZ.......:34::16:

Allah mutlulugunuzu daım etsın (Amın) :nazar:
Esın suan anlayıslı gorunebılır ama sonunda bunalıp patlayabılır cok uzerıne gıtme davranıslarına dıkkat et hakım ol kendıne...Yenı uye olmussun buraya bellı kı onun ıcın ınan bana burada zaman oyle guzel ve cabuk gecıyor kı kımının uzuntusune ortak olup yazıyorsun kımının de mutluluguna... Yapacak bırseyın yok madem gır buraya hem bırseyler ogrenır hemde sıkılmamıs olursun...
Teşekkür ederim evet bir gün patlamasa bile eşimi yıpratmaya hakkım yok bundan sonra hareketlerime dikkat edeceğim sinirlendiğim anda kendime hakim olmayı deneyeceğim.Bundan sonra kk zaman geçiririm belki bir nebzede olsa kendimi yanlız hissetmem :))

rica ederim cnm .amin inşallah tatlım toparlanırsın en kısa zamanda umarım herşey gönlünce olsun!!!!!!!!!!:34:sende haklısın çok zor aileni ülkeni bırakmak tabikide çok zor allah yardımcın olsun güzelim.sen buraya takıl inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun burası çok güzel arkadaşlıklar çok güzel sanalda olsa ben burayı çok seviyorum sanki karşımda birebir konuşuyorum kendimi kaptırıyorum iyiki kk var .süperrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!HEPİMİZ BURADA ARKADAŞIZ.......:34::16:

Çok içten samimisiniz :17: Kendimi bir an Türkiye'de hissettim gerçekten iyiki üye olup derdimi sizlere açmışım evet iyiki kk var yoksa nasıl ulaşıp derdimi açardım sizlere teşekkürler kadınlar klübü :46:

Hindistan'da yaşıyorum kurs olsada eşim yollamaz kendinden korkuyor gözünden sakınıyor onsuz dışarı çıkmam imkansız o olmasada ailesi üzerime titrer hayatta yollamazlar yanlız başıma evde zaman geçiriyorum bende :)

aaa ne güzel hındıstanı hep merak etmışımdır
çok farklı bı kültür.
yollamazlar dıyorsanız ozaman yapcak pek bırşey yok canım ya kıtap okuyabılırsın felan dıcem ama nereye kadar :44:
gel sen kk da takıl ınsanların ne derdı oluyor oku bak yaşadıklarına şükür edersın :1::1:

çok içten samimisiniz :17: Kendimi bir an türkiye'de hissettim gerçekten iyiki üye olup derdimi sizlere açmışım evet iyiki kk var yoksa nasıl ulaşıp derdimi açardım sizlere teşekkürler kadınlar klübü :46:

ne demek kuzum tabikide dertlerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıcaz:16: .dediğin gibi iyiki kk var!!!!!!!!!!!!!!!!!!iyiki sende varsın .bu arada hoşgeldin :10:tatlım galiba yeni üye oldun sen?:53:

aaa ne güzel hındıstanı hep merak etmışımdır
çok farklı bı kültür.
yollamazlar dıyorsanız ozaman yapcak pek bırşey yok canım ya kıtap okuyabılırsın felan dıcem ama nereye kadar :44:
gel sen kk da takıl ınsanların ne derdı oluyor oku bak yaşadıklarına şükür edersın :1::1:

Evet gerçekten çok farklı bir kültür :)) kk keşfetmeye çalışırım artık zaman geçti gitti bile yorumlarınızı okuyum cevap yazayım derken :3:

ne demek kuzum tabikide dertlerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıcaz:16: .dediğin gibi iyiki kk var!!!!!!!!!!!!!!!!!!iyiki sende varsın .bu arada hoşgeldin :10:tatlım galiba yeni üye oldun sen?:53:

:16: Evet bundan sonra dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşırız inşallah..İyiki sizde varsınız :))) Hoşbulduk bu arada..Ben yeni üye oldum evet :21:olur olmazda derdimi sizlere açtım :))

:16: Evet bundan sonra dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşırız inşallah..iyiki sizde varsınız :))) hoşbulduk bu arada..ben yeni üye oldum evet :21:olur olmazda derdimi sizlere açtım :))

iyi yaptın seni biraz rahatlattıysak ne mutlu bize cnm .tekrar hoşgeldin artık buradan kolay kolay ayrılamazsın çünkü ben öyleyim zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.:46:

iyi yaptın seni biraz rahatlattıysak ne mutlu bize cnm .tekrar hoşgeldin artık buradan kolay kolay ayrılamazsın çünkü ben öyleyim zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.:46:

Tekrar hoşbulduk :))) Ayrılacağımı sanmamkadınlar klübünden bundan sonra hep buradayım sizinleyim inşallah :9:

Canım bende senın gibiydim bi ara herşeye sinirlenen aniden patlayan öfkesini kontrol edemeyen biriydim sonra inanmazsın belki ama çözümünü buldum...günde 5 kupa papatya çayı içiyorum inan ne sinir ne stres ne bağırma hiç birşey kalmadı sakin sakin konuşabiliyorum..ve meşgale buldum kendime ders çalışıyorum sende uğraşacak birşeyler bul oranın dilini öğren arkadaş edin çık yürüyüş yap kendini eve hapsetme...

ben de aynı dertten fazlasıyla rahatsızım. poşet papatya mı yoksa demleme papatya çayı mı içiyorsun canım

Bugüne kadar yurt dışından katılan insanların yazım şekillerinde hiç Türkçe karakter görmemiştim. Ufak ayrıntılar her zaman dikkatimi çeker. Türkçe klavye olmadan "ı,ö,ü,ğ" gibi harfleri nasıl yazdınız merak ettim.

ben de aynı dertten fazlasıyla rahatsızım. poşet papatya mı yoksa demleme papatya çayı mı içiyorsun canım

Herşeyin fazlası zarar. Ne kadar masum gibi görünseler de bitkisel çayları fazla tüketmeyin.
Papatyanın hazırını değil de kurutulmuşunu tüketmenizi tavsiye ederim. Bir de kullandığınız papatyanın mayıs papatyası olduğundan ve sağlıklı bir şekilde kurutulduğundan emin olun. Aynı gibi görünseler de papatyaların türleri vardır, bazılarının zehirlediğini duymuştum.

Back
X