Tek sorun cocuk galiba ona kıyamıyorum bide ailem istemiyordu evlenmemi buyuk askla evlendim simdi eşimi cok seviyorlar ama tükürdüğümü yalamış olacağım genede bu hayatta eğlenmeye mutlu olmaya hakkim yok mu diyorum bilmiyorumİyiyse cennete gitsin. Önemli olan size nasıl bir koca olduğu. Kötü bir kocaysa kesip atardım
Bir sorun mu var geçim derdi mi acaba yoksa karakteri mi böyle8 yıllık evliyim,esim cok dürüst cok iyi şefkatli isinde gücünde bir adam.bir çocuğum var.Ama ben konuşmasam saatlerce konusmaz ben kusmesem bir ay sevismez. Cok severek evlendik ama ben tükendim. Boşanmak istiyorum dedim tartıştık su an ayri yatiyoruz.Bu konuyu daha önce defalarca konustuk artik konuşmaya anlaşmaya inancım kalmadı.Siz olsanız boyle devam edermisiniz kesip atar misiniz ki duzelmeyecek
Herkesin bir can hakkı var bu hayatta.8 yıllık evliyim,esim cok dürüst cok iyi şefkatli isinde gücünde bir adam.bir çocuğum var.Ama ben konuşmasam saatlerce konusmaz ben kusmesem bir ay sevismez. Cok severek evlendik ama ben tükendim. Boşanmak istiyorum dedim tartıştık su an ayri yatiyoruz.Bu konuyu daha önce defalarca konustuk artik konuşmaya anlaşmaya inancım kalmadı.Siz olsanız boyle devam edermisiniz kesip atar misiniz ki duzelmeyecek
Bunu cok düşünüyorum bende ama seviyorum oysa ne hayallerle ne askla evlendik düşündükçe cok üzülüyorum ama 8 yıldır ilk günden son güne kadar ayni bikiyorum ki değişmeyecekHerkesin bir can hakkı var bu hayatta.
Kimse Süper Mario değil.
Neden tek hakkını da boşa geçiresin hayatı zindan edesin ki.
Bas tekmeyi.
Geç bile kalmışsın bence
Adam hayatında kalırsa her daim üzüleceksin.Bunu cok düşünüyorum bende ama seviyorum oysa ne hayallerle ne askla evlendik düşündükçe cok üzülüyorum ama 8 yıldır ilk günden son güne kadar ayni bikiyorum ki değişmeyecek
Kimse böyle devam etmek istemez ki.. Kim kocam benimle beraber olmuyor benimle konuşmuyor kocam için evdeki kanepeden bir farkım yok ama olsun çok iyi bir adam diye o adamla yaşar ki??8 yıllık evliyim,esim cok dürüst cok iyi şefkatli isinde gücünde bir adam.bir çocuğum var.Ama ben konuşmasam saatlerce konusmaz ben kusmesem bir ay sevismez. Cok severek evlendik ama ben tükendim. Boşanmak istiyorum dedim tartıştık su an ayri yatiyoruz.Bu konuyu daha önce defalarca konustuk artik konuşmaya anlaşmaya inancım kalmadı.Siz olsanız boyle devam edermisiniz kesip atar misiniz ki duzelmeyecek
Tek sorun cocuk galiba ona kıyamıyorum bide ailem istemiyordu evlenmemi buyuk askla evlendim simdi eşimi cok seviyorlar ama tükürdüğümü yalamış olacağım genede bu hayatta eğlenmeye mutlu olmaya hakkim yok mu diyorum bilmiyorum
Yıllar içinde mi oluştu bu durum peki ?
Hayat şartları, yorgunluk gibi sebepleri olabilir mi?
Kimse böyle devam etmek istemez ki.. Kim kocam benimle beraber olmuyor benimle konuşmuyor kocam için evdeki kanepeden bir farkım yok ama olsun çok iyi bir adam diye o adamla yaşar ki??
Yıllar içinde mi oluştu bu durum peki ?
Soyleki dışarıdan baksanız beni kiskanirsinizbir dediğimi iki etmez hicbir ozel günü atlamaz bana saygısızlık yapmaz kısıtlamaz oysa içimdeki boşluğu ben biliyorum
Duygusal bir boşluk var bilemiyorum cocuk kotu şeyler görmüyor amaAnne baba arasının kötü olduğu bir evlilikte düzgün çocuk yetiştirmeniz mümkün değil. Anlamıyor sanıyor çoğu insan ama çocuklar o huzursuzluğu anlıyor ve tahmin edilenden çok daha fazla etkileniyorlar. Sırf tükürüğünüz yalamış olmamak için bir ömür mutsuz olmaya değer mi?
Dışarıdan bakan etrafımdaki yüzde 90 kadin beni kıskanıyordur.esim hicbir ozel günü es gecmez beni kısıtlamaz kaba davranmaz genelde istediğim olurYıllar içinde mi oluştu bu durum peki ?
Birçok arkadaşının eşleri esimin bana karşı davranışlarını örnek göstererek hep eşleriyle tartışıyorlar diyorumya hem cok iyi hem cok bos.sonucta kimse benim odamın icini bilmiyor.butun ozel günleri kutlamak es geçmemek şartlarını zorlayarak pahali hediyeler almak beni özgür bırakmak.saygili olmak hümanist olmak.ama bide kimsenin bilmediği taraflar var isteKimse böyle devam etmek istemez ki.. Kim kocam benimle beraber olmuyor benimle konuşmuyor kocam için evdeki kanepeden bir farkım yok ama olsun çok iyi bir adam diye o adamla yaşar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?