Iyi bir insan kötü bir koca

tam olarak dr a gitmesi icin problemi nedir,Belki gercekten kendini yetersiz hissettigi icin yanasmiyor olabilir mi?Ozguven eksikliginden kaynakli
Inanin bunu bilmiyorum bu konuda o kadar bilgisizim ki ve o kadar konuşmaya kapaliki bu konu.bildigim tek sey noyle bir ihtiyacı yok

Inanin bunu bilmiyorum bu konuda o kadar bilgisizim ki ve o kadar konuşmaya kapaliki bu konu.bildigim tek sey noyle bir ihtiyacı yok
yani ereksiyon problemi mi var erken bosalma problemimi var bunLr hep ozguven eksikligi ve cinsellikten uzaklasma sebepleriymis erkekler icin

Sagolun umarim en doğru kararı veririm
Kocanız çok iyi davranıyor çünkü evliliğin en önemli iki ayağı eksik. Cinsellik ve ortak alan paylaşımı.

Cinselliğin ve eğlenebilmenin iyi olduğu evliliklerde özel günleri kimse umursamıyor ki. Çünkü zaten mutlu,neden dert edinsin?

Evet çocuk varken ayrılık kararı zor. Ancak şu an 30 yaşındasınız. Çok değil 10 sene sonra evladınız ünv okuyup çalışma hayatına atılacak belki başka şehirde. Siz bu adamla en az 30 sene başbaşa yalnız yaşayacaksınız. Katlanabilir misiniz?

Kocanız çok iyi davranıyor çünkü evliliğin en önemli iki ayağı eksik. Cinsellik ve ortak alan paylaşımı.

Cinselliğin ve eğlenebilmenin iyi olduğu evliliklerde özel günleri kimse umursamıyor ki. Çünkü zaten mutlu,neden dert edinsin?

Evet çocuk varken ayrılık kararı zor. Ancak şu an 30 yaşındasınız. Çok değil 10 sene sonra evladınız ünv okuyup çalışma hayatına atılacak belki başka şehirde. Siz bu adamla en az 30 sene başbaşa yalnız yaşayacaksınız. Katlanabilir misiniz?
Bunu sorguladığım icin burda farklı bakış acılarına ihtiyacim var.yarin doktora gideceğim dedi sabah ama neden bilmiyorum bu benim hic umrumda degil devamli cocuk konusunda bana vicdan yapiyor beni bu sebeple bırakacaksın çocuğuna kiyacaksin gibi

Bunu sorguladığım icin burda farklı bakış acılarına ihtiyacim var.yarin doktora gideceğim dedi sabah ama neden bilmiyorum bu benim hic umrumda degil devamli cocuk konusunda bana vicdan yapiyor beni bu sebeple bırakacaksın çocuğuna kiyacaksin gibi
Eski konunuzu alıntıladım. Bence eski konularınızı açıp tekrar tekrar okuyun.
Çünkü başta çok büyük gelen dertler alıştıkça gözümüze batmıyor.
Kocanız çok kurnaz ve bencil maalesef.
Psikolojiniz bozulmuş ama yine de sizi umursamamış kocanız.
Siz de artık onu umursamayın.
Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani

insan ağlayarak boşanma kararı alır mı ağlamaktan kastım boyle duyguyla doluyken.ama inancım kalmadı cocugum olmasa cok daha net olurdum .ilerde o beni suçlar mi korkuyorum.ama en basiti bir yatak odası bir muhabbet bunlar olmadan nasıl daha fazla giderim onuda bilmiyorum.simdi konuşacak seni seviyorum diyecek yalvaracak 3 gun zorla sacma sacma konuşacak. Zorla haftada 2 yatak odası. 2.hafta yavaş yavaş hersey eskiye donecek
Seni o kadar iyi anliyorumki, aynilarini bende yasadim „cektim“ hemde 16 yil boyunca...
cok zor gercekten yaşayan bilir.
insan okşanmak istiyor, beyenilmek istiyor, kadın olduğunu hissetmek istiyor...
yatak odası iyi değilse evliliği yürütmek zamanla çok zor bir hal alıyor, psikolojikmen çöküyor insan hiç bir şey tat vermemeye başlıyor...
Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla gönlüne göre versin 🤲🏻

Ahaha Allahım yaaa!! Yorumlar şaka gibi.
Kadının cinsellik ve muhabbet, sohbet istemesini eleştiryorlar. Kuru kuru seviyorum demekle sevgi nasıl oluyor ki? Sohbet yok cinsellik yok, maddi ihtiyaçlar karşılandı, kadının istekleri yerine getirildi, her şey mükemmel(!)
Çocuk yaptık, tamam cinsellik bitti, cinsellik sadece üreme amaçlı mı yaplıyor? En temel biyolojik ihtiyaçlardan biri, kadının cinsellik istemesi neden bela istemek olarak düşünülüyor?
Vallahi kafalar bi miyon

Eski konunuzu alıntıladım. Bence eski konularınızı açıp tekrar tekrar okuyun.
Çünkü başta çok büyük gelen dertler alıştıkça gözümüze batmıyor.
Kocanız çok kurnaz ve bencil maalesef.
Psikolojiniz bozulmuş ama yine de sizi umursamamış kocanız.
Siz de artık onu umursamayın.
Aynen geceden beri okuyorum

Seni o kadar iyi anliyorumki, aynilarini bende yasadim „cektim“ hemde 16 yil boyunca...
cok zor gercekten yaşayan bilir.
insan okşanmak istiyor, beyenilmek istiyor, kadın olduğunu hissetmek istiyor...
yatak odası iyi değilse evliliği yürütmek zamanla çok zor bir hal alıyor, psikolojikmen çöküyor insan hiç bir şey tat vermemeye başlıyor...
Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla gönlüne göre versin 🤲🏻
Sonunda ne oldu

Boşanma lafı geçtiğinde tartışıyorsa sizi bırakmak istemiyor.. Boşanma lafı etmek yerine benimle konuşmuyorsun arzulamıyorsun sorun nedir bana anlat diye sordunuz mu?

Hemen boşa diyemem herkese hakareti dayağı aldatması yok sadece ilgisiz ise bunun kaynağını bulmak şart. Onun söylemesi lazım

Edit eski açtığınız konuları bilmiyorum.

Boşanma lafı geçtiğinde tartışıyorsa sizi bırakmak istemiyor.. Boşanma lafı etmek yerine benimle konuşmuyorsun arzulamıyorsun sorun nedir bana anlat diye sordunuz mu?

Hemen boşa diyemem herkese hakareti dayağı aldatması yok sadece ilgisiz ise bunun kaynağını bulmak şart. Onun söylemesi lazım

Edit eski açtığınız konuları bilmiyorum.
Soyluyorum milyonlarca konuşmak istedim defalarca .qncak bitsin dediğimde ciddi konuşabilmek.kendinde bir sorun olmadığını bunun normal olduğunu söylüyor ve başka ilişkileri nerden biliyorsun tarzi .iletisim konusunda ise ne diyimki bisey sordun muki hersey ayni iste ,çalıştım geldim,hayirlisi şeklinde ayni terane

Defalarca konustum defalarcaaaa hep başka bahaneler sundu yeni evliydik yatakta gecelerce ağladım hickirarak.ilik gibiydim.sonra biraktim kendimi ben kendimi bırakınca bu sefer kilolarımi bahane etti.bahanesi hic bitmedi.sorsaniz bana kör kütük aşık. Hep doktora gideceğim dedi gitmedi.hep aynı
Yeni evliyken de mi isteksizdi o kadar olumlu ozellik saymissnzz bunlarida halledebilirsnz diye dusunuyorm hemen kestirip atmadan bi doktora gorunmelisnz

Back
X