iyi bir kadın doğumcu önerebilirmisiniz

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
...............................................

Son düzenleme:
merhaba
ben de elazığda yaşıyorum aralık annesiyim ben özelde Ebru hanıma gidiyorum eskiden araştırmadaydı eşi de jinekolog o araştırmada adı Burçin Kavak birçok kişiden çok iyi olduğunu duydum özellikle riskli gebeliklerde, onun dışında Remzi Atılgan var o da beğeniliyor bir de geçenlerde doğum yapan bir arkadaşım Banu hanım diye bir doktora gidiyordu çok memnundu aslında araştırmadaki jinekologların çoğu iyidir rahmetli Bilgin hocanın öğrencileri ne de olsa... ama şöyle bir durum var doğum esnasında hoca bulunur mu bulunmaz mı belli olmuyor asistanlar doğuma giriyor bence hangisini seçersen seç bunu bir etraflıca konuş

merhaba
ben de elazığda yaşıyorum aralık annesiyim ben özelde Ebru hanıma gidiyorum eskiden araştırmadaydı eşi de jinekolog o araştırmada adı Burçin Kavak birçok kişiden çok iyi olduğunu duydum özellikle riskli gebeliklerde, onun dışında Remzi Atılgan var o da beğeniliyor bir de geçenlerde doğum yapan bir arkadaşım Banu hanım diye bir doktora gidiyordu çok memnundu aslında araştırmadaki jinekologların çoğu iyidir rahmetli Bilgin hocanın öğrencileri ne de olsa... ama şöyle bir durum var doğum esnasında hoca bulunur mu bulunmaz mı belli olmuyor asistanlar doğuma giriyor bence hangisini seçersen seç bunu bir etraflıca konuş

nasıl yani doğum anında kimseyi bulamıyormusun

yalan olmasın ben öyle biliyorum ama dediğim gibi bir konuşmak lazım mesai saatleri içinde olursa hocanın dersi yoksa neden durmasın? küçük şehir olmanın bazı avantajları var belki de özel doktor gibi vakitsiz doğumlarda da ilgileniyorlardır salı günü doktorumla görüşücem senin için bu işin nasıl yürüdüğünü doktorumun eşinin doğuma girip girmediğini sorabilirim

Back
X