Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 4 kez tüp bebek denedim ve hep negatif sonuç aldım.şimdi iyi bir merkez arıyorum lütfen benim gibi çabalayıp sonunda başaranlar hangi merkezde ve hocada başardılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ben PKOluyum bu konuda deneyimli olan bir merkez tercihim.
bende umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim..bendede pko var ayrıcada eşimde varikosel ve oligo spermi var...ben burdan mutlu ayrıldım ve sizede tavsiye ederim
merhaba bende pco luyum ve bahçecide başladım doktorum mustafa bahçeci gayet olumlu konuştu bu arada bende 2 defa tüp bebek yaptırdım ama olmadı inşallah bu defa yüzümüz güler...
cnm ben kinselikle bahçeci diyorumm mustafa bahçecii yada burçak haımnm sstanbul nişantaşında yerlerii
bende umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim..bendede pko var ayrıcada eşimde varikosel ve oligo spermi var...ben burdan mutlu ayrıldım ve sizede tavsiye ederim
merhaba bende pco luyum ve bahçecide başladım doktorum mustafa bahçeci gayet olumlu konuştu bu arada bende 2 defa tüp bebek yaptırdım ama olmadı inşallah bu defa yüzümüz güler...
Merhaba arkadaşlar ben de geçen yıl üç başarısız micro denemesi yaşadım.Eşimin sperm sayısı az ve morfoloji sorunu var.Yeni bir deneme için erkek infertilitesinde başarılı bir merkez ve dr arıyorum ben izmirdeyim ama nerde olduğu çok da önemli değil sonuç önemli.Başarılı sonuç aldığınız yerleri lütfen paylaşırmısınız?
slm umarım burdan faydalı bilgilere ulaşırız ve bu sefer bizlerinde yüzü güler.ben şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda bulduğum isimleri yazayım.
Bahçeci mustafa bahceci,ulun uluğ,halit fırat erden
izmir şifa hastanesi erol tavmergen
ataşehir memorial cem demirel
antalya tüp bebek kemal özgür
brüksel tüp bebek yücel karaman
dahada devam ediyorum araştırmama ama ettikçede insanın kafası karışıyor o yüzden buraya yazılan bilgiler benim için çok önemli.hepinize teşekkür ederim görüşmek üzere![]()
teşekkür ederm cevabın için evet bahçeciyi araştırdıklarım içinde ama çok kalabalıkmış ve mustafa beyide pek göremiyormusuz diye bi sonuca ulaştım benim artık özel bir tedaviye ihtiyacım var bukadar negatif sonuçtan sonra normal şekilde olmıycanı anladım.orası kalabalık diye tereddütüm ama genede araştırıyorum.senin bu konudaki yorumunu alabilirmiyim.
cnm ilk mustafa beye gözüküyosun o tedavine başlıyorr ama çok fazla yurt dışına gitiiği için devamında gruptan diğer doktorlar ilgileniyorlar seninle benim ilk denemem de mustafa bey yoktu diğer doktor transferimi gerçekleştirdi olmadıı maalesf donmuşlarda mustafa beyin transferime girmesini istedim kesinlikle ona göre tarihlerini ayarladılarr tüm kontrollerimi kendisi yaptı söz verdiği gibi taransferede kendisi girdi şu anda çok şükür 5 haftalık hamileyimm kesinlikle sizizn için geldim derseniz tedaviyi burda olduğu zmana ayarlar için rahat olsun kalabalıklığa gelincede evet kalabalık ama hiçbi şekilde bundan dolayı mağdur olmuyosunn her kez çok alakalı ve ilgili güler yüzlüü her kez işini hakknı vererek yapıyor bir endişen olmasınn ben yaşadıklarımı ayrıntılarıyla anlattımm için rahat olsun diye ama tabiki hakkında neresi hayırlı ise orası olsun arkadaşım
inşallah canım hep bareber güzel haberler alırız ben ilk deneyimimi başka bir merkezde yaptırdım yumurtalarımın 4 tanesi 1. kalite digerleri 2. kalite idi tabi bunlar döllenmiş olanlar ve maalesef iki denememdede tutmadı benle aynı zamanda yaptıran bir arkadaşım tek yumurta ile tuttu yani kısmet ama insan güvenmekte istiyor tabiki mustafa beyle çıktık bu yola bakalım hayırlısı ben uzun protokolle başladıgım için ikinci adetimde gidecegim tekrar şu anda ginera kullanıyorum yumurtaları baskılıycaz bu ay gelecek aya transfer inşallah bir terslik olmassa :hayırlı olsun tedavin umarım güzel haberler alırsın bizede burdan yasadığın deneyimleri yazarsan sevinirim.mesela birebir mustafa beymi bakıyor tedavin nasıl gidiyor yumurta sayını naıl planladı nasıl gidiyor.bende çok yumurta oluyo ve kalite düşüyordu her seferinde bu sefer az yapıcaz deniliyor ama malesef 21 in altına düşülemedi.