İyi bir plastik cerrah

Shio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
312
182
18
Kızlar ben burnum iyi giderse inşallah iyileşince üst göz kapağımda deri fazlalığı var onu aldırmak istiyorum.istanbulda iyi plastik cerrah önerisi olan varsa yazsın isterim.genetik heralde bu deri fazlalığı herkeste var ailemde genç yaşlı😵‍💫burnum yüzünden aynaya bakmaktan gözüme iyice batar oldu.
1660937650312.webp

Size de kesinlikle lazım göz kapaği ameliyatı. Nezail Demirciler doktorum tavsiye ederim.

Oğuzhan Demirel'i beğeniyorum bu ara,bir göz atmaya değer. Güzel işler yapıyor...
Benim yüzde gülünce bile hiç kırışıklık yok gözünmde bir tuhaflık var sadece dediğinize bakıcam.

Benim de yapısal olarak düşük göz kapaklarım.Yaş ilerleyince biraz daha düşüp yorgun gösteriyor.
Nezail Demirciler’e Gökçe Yıldırım da olmuştu galiba.YouTube da videosu vardı.Bir izleyin isterseniz.

Benim de yapısal olarak düşük göz kapaklarım.Yaş ilerleyince biraz daha düşüp yorgun gösteriyor.
Nezail Demirciler’e Gökçe Yıldırım da olmuştu galiba.YouTube da videosu vardı.Bir izleyin isterseniz.
Bu benim kendi gözüm değil ama benimkindede öyle sanki deri fazlası var gibi değişik😂yorgun gösteriyor birde insan makyaj yapamıyor rahat.dediğiniz kişiye bakarım bu gidişe mika raun gibi birşey olcam😂

Falan filanın göz estetiği aşırı iyi olmuş yalnız yaptırmak isteyen varsa arkadaş özelden atmak isterse bakın derim👍🏻

Back
X