İyi biri olmak kimseye merhamet etmek istemiyorum

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Ailece covid olduk önce kv.sonra eşim şuandada ben.eşim ve kv iyi olana kadar baktım etraflarında pervane oldum.şimdide ben kendimi iyi hissetmiyorum halsiz ve bitkinim.iyiyken olduğu gibi heriş gene benim üzerimde.sende hastasının bir dinlen diyen yok.annesi sanki onunla oğlu ilgilenmiş gibi oğluna hediye alır oğlu hanım çok sağlıklıymış gibi anasına kayırır.hanıma bir el atmaz omuz vermez.çıldırmak üzereyim.ve okadar halsizimki elime aldığım şu 100gr lık telefona zor hakimim.ama çok doluyum paylaşacak kimsem yok buraya dökmek istedim içimi.zaman zaman şu merhamet eden kalbimden nefret ediyorum kimseye iyilik yapmak gelmiyor içimden.üzgünüm moralim bozuluyor böyle şeyler yaşayınca.gerçekten iyi şeyler duymaya ihtiyacım var insanlar bu kadar nankör olmak zorundamıya.

kimse sizi düşünmüyorsa siz de düşünmeyin kimseyi. iyi hissetmiyorsanız yatın uzanın yemek memek kim acıkıyorsa o düşünsün. kvalideden ilgi beklemek hata zaten. siz kendinizi düşüneceksniz.
Doğru kendi kendimin doktoru olmalıyım değilmi.sonuçta biri kv ötekinden el oğlu beklenti içine girmem yanlıştı değilmi

Hastalığın verdiği hassasiyet de var üzerinizde. Ama cok cok haklısınız.
Istemeyi öğrenin bence. Aşkım bana bi meyve getirir misin, anne ocağa suyu koydum çayı sen demler misin gibi.
Kv ile birlikte mi yaşıyorsunuz

İyide covid olan kişilere bakamazsınız ki normal bir soguk algınlığı değil çayını, corbası verip bakasın uzak durmanız gerekiyordu neyse kim size nasıl davranıyorsa artık sizde öyle davranın üzmeyin kendinizi

Aynen öyleyim şuan emziği ağzından alınmış bebek gibi ağlayasım var.benlik bişey değil ama öylede hassasım şuan hertarafım ağrıyor.evet beraberiz.aynı anda carantinaya alındık.kendileri hastayken coronalardı benimkine olağan bişey gibi basite indirgiyolar bu sinir ediyor insanı asıl

Tamam yatin dinlenin biraz da esinizden isteyin susadim getirir misin, açım halim yok bugün sen yapiver gibi...
Kimse siz talep etmeden size ilgi göstermez. Siz kendinizden verirken kimse aaa bu kişi bana hastayken bakti sira bende demez. Siz talep edin, isteyin getirsinler.
Cok geçmiş olsun umarim en kisa surede atlatirsiniz herkes korona valla insan korkuyor.

Ah benim ne acilar cektigimi en iyi siz anlarsınız, vah vah sizin de mi kemikleriniz kırılmış gibi ağrıyordu böyle, ay anam vay babam çok fenayim şöyle bi çorba olsa da icsem falan.
Yatın kalkmayin.
Hasta hasta her işi yapsaniz kimse madalyon takmaz

Eşimden talep ettiğimde hemen koyuverme kendini birşeyin yok iyisin diyor.

Bazen çok güçlü görünmemek gerekir. Onların bakacağı yoksa sen talep et. Bekle eşinden bakmasını hak verdim sana ben.

Aynen kötü bir hastalıkmış.inşallah atlatırım tez vvakitte bende.doğru madalyon takan yok çok haklısınısınız

Allah şifa versin Rabbim kimseye muhtaç etmesin gastalıkla imtihan etmesin ama gerçekten insanlar nankör buna sadece eş kv olarak bakmayın merhamet vşjdan olmayınca kendi kanınızdan olanlar bile sırt çevireebiliyo sen olmasan ben napardım diyenler bianda yok oluyolar Allah bunları ıslah etsin nediyelim siz moralinizi iyi tutmaya gayret edinde daha fazla onlara muhtaç olmayın inşAllah

Yoo yine de çayını çorbasını veriyorsunuz. Griptekinden daha çok hemde

Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

Konunuza gelince ben sizin gibi ilişkilerin sürekli veren tarafında olan insanların düştüğü durumun bi çeşit kendini ifade etme ve pazarlama stratejisi problemi olduğunu düşünüyorum.Yani ideali etrafımızda bizi anlayan, kıymet bilen ve vefa gösteren insanların olması ve bunları herhangi bi dürtmeye ihtiyac duymadan yapmaları. Ama insanlığa çok da ümit bağlayamıyosun işte.

Bazen kıymetinizin bilinmesi için iyi seyler yapmak yetmiyo, o yaptıklarınızı göze sokabilmek, satabilmek de lazım. Ya da eşinizin siz söylemeden yorgun, üzgün, hasta, halsiz olduğunuzu anlaması işin normali mesela ama anlamıyosa anlatmak, gerekirse nazlanmak, içinde bulundugumuz durumu ve ihtiyaclarımızı bazen aptala anlatır gibi tek tek anlatmak lazım malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…