- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
- Konu Sahibi Berryhibiscus
aileniz zengin ama siz para dayanmıyor diye tedaviyi mi bıraktınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aileniz zengin ama siz para dayanmıyor diye tedaviyi mi bıraktınız?
sizin bu halde olmanız ailenize yük olmanıza engel mi oldu yoksa işleri daha da mı karıştırıyor ? hem aileniz hem siz açısından5-6 k gitmiştir bu ana kadar
Psikologlar artık pahalı, ben de daha fazla yük olmak istemedim.
Bunu ben de düşünürdüm bekarken. Ancak evlilik, dış görünüş, kısmet konularına farklı bakar oldum. En yakın dostum dünya güzeli bir kız. Ama ikimiz de 29 yaşında evlendik. Muhteşem adayları olmadı , işe yaramaz tiplerle karşılaştı. Bizden yirmi kilo fazla olan arkadaşımız lise aşkıyla 24 yaşında evlendi. Yani kim kimi nasıl görür, hangi duygular ve hormonlar coşar bence bambaşka bir konu. Çirkin olduğum için yalnızım, kiloluyum diye kocam beğenmiyor, zayıfım diye giydiklerim yakışmıyor... işler böyle basit değilKimlerle evlenmeyi düşünüyordum ama karşıma çıkan tipler hep hiç hayal etmediğim kişilerdi.
Ben rahatsız oluyorum o yüzden istemedim. Ayrıca pek verim alamadığımı farketmiştim.sizin bu halde olmanız ailenize yük olmanıza engel mi oldu yoksa işleri daha da mı karıştırıyor ? hem aileniz hem siz açısından
neden başka seçeneklere bakmadınız.Ben rahatsız oluyorum o yüzden istemedim. Ayrıca pek verim alamadığımı farketmiştim.
Evet ya kırkıma az kaldı, şimdiki özgüvenim o zamanlar yoktu. Şimdi daha çekiciyim benceGeriye donup 20 li yasimla yuzlessem tek diyecegim kendini gelistir onemse
Dışarıdan gayet sağlıklı normal biriymiş gibiyim ailem farketmiyor. Her şeyi kendi içinde yaşayan bir insanım. Estetik olmadan da geçeceğini düşünmüyorum çünkü 3 senedir falan hep kafama takıyordumneden başka seçeneklere bakmadınız.
depresif , karamsar olmak , ayna karşısında kendine kızarak bakmak daha mı rahat acaba ?
ailenize ben böyle mutlu değilim dediniz mi ?Dışarıdan gayet sağlıklı normal biriymiş gibiyim ailem farketmiyor. Her şeyi kendi içinde yaşayan bir insanım. Estetik olmadan da geçeceğini düşünmüyorum çünkü 3 senedir falan hep kafama takıyordum
Söyledim ama abarttığımı söylediler. Karşı çıktılarailenize ben böyle mutlu değilim dediniz mi ?
işiniz olsa çoktan yaptırırdınız zaten.
bu yüzden ailenizden psikolog parası yardımı da istemiyor olabilir misiniz?Söyledim ama abarttığımı söylediler. Karşı çıktılar
Artik Öyle degil derken ?Artık öyle değil aslında ama neyse![]()
Psikolojik destek almalısınızKendimi son zamanlarda çok çirkin bulmaya başladım. Alt çenem hafif önde, burnum önden güzel ama yandan iyi değil.
Önceden güya sert görüntümden dolayı kimse yanaşmıyor diye düşünüyordum ama yeterince güzel olmadığımı anladım.
Gittikçe yaşlandığımı farketmek beni berbat hissettiriyor.
Yaşım daha 26 ama yüzümde göz çevremde incelemeler mevcut, göz çevrem yaşlandı. Bahsettiğimiz şeyler hep parayla düzeliyor. ama ben hala maddi özgürlüğümü kazanamadım, iş bulamadım. Mesleğim var ama işim yok. bulamıyorum.
Annem babam zengin ama böyle şeyler için para harcatamam onlara hem de istemezlerdi.
Böyle beni kim beğenecek diyorum bazen, yaşım da ilerliyor. Gençsin demeyin bana şimdi, yaşıtlarım hep küçüklere bakıyor. Benim için anca 30 falan oluyor onlar da genelde evli. böyle olunca da iyice strese giriyorum. Çok mutsuzum herkes evlendi ben de yuva kurup düzenli bir hayatım olsun istiyorum, şu an o sorumluluğu üstlenebilirim.
Kimlerle evlenmeyi düşünüyordum ama karşıma çıkan tipler hep hiç hayal etmediğim kişilerdi. Ne bileyim üzülüyorum artık. Önceden bunlar için psikoloğa gidiyordum ama baktım para dayanmıyor, bıraktım. Böyle işte…
Kendini sev falan demeyin sevemiyorum malesef
Yok canım nereden bileceğim, hiç aşina olmadığım sektörler cerrahi işlemler falanO kadar param olsa duyardımbenim ki küçük dokunuş kalıyor. Estetiğin ne kadar pahalı bir sektör olduğunu biliyor musunuz ? Burun yaptırmak 25 binden başlıyor
![]()