merhaba kızlar sevgilimin olduğu şehre yüksek lisans yapmak için geldim 3 senelik ilişkimiz var ailesi de biliyor ama inanın burada onlardan hiçbir destek görmedim ben sevgilimin dışında hiç biri bana yardımcı olmadı güya tanışmak için eve çağıracaklar haftalardır hala çağıracaklar.Bazen takılıyorum ne zaman gideceğiz diye dersimin olduğu birgünü söyleyip o gün gideriz diyor biliyorya gelemeyeceğimi evdekiler seni görmek istiyor diyor ama götürmüyor.Biraz ailemin yanımda olmayışı biraz farklı bir şehirde olmam ve en önemlisi de yurtta kalmam ve ev özlemi çekmem beni onlara imrendiriyor.Onlar orda birlikte otururlarken ben yurt odasında yalnız oturuyorum falan valla sanki bu şehirde onun yanında olsam da daha bir yalnızım artık tamam kendisi ilgi gösteriyor ama ailesi değil.Zaten bilirsiniz malum öğrencilik para sıkıntısı ders sıkıntısı falan derken bir de bu eklenince o kadar kötü hissediyorumki kendimi anlatamam.Ne biçim insanlar anlamadım günlerce hasta oldum bildikleri halde biri geçmiş olsun bile demedi ailemi çok özledim sanırım ben bu aileyle yapamayacağım