• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi değilim

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar sevgilimin olduğu şehre yüksek lisans yapmak için geldim 3 senelik ilişkimiz var ailesi de biliyor ama inanın burada onlardan hiçbir destek görmedim ben sevgilimin dışında hiç biri bana yardımcı olmadı güya tanışmak için eve çağıracaklar haftalardır hala çağıracaklar.Bazen takılıyorum ne zaman gideceğiz diye dersimin olduğu birgünü söyleyip o gün gideriz diyor biliyorya gelemeyeceğimi evdekiler seni görmek istiyor diyor ama götürmüyor.Biraz ailemin yanımda olmayışı biraz farklı bir şehirde olmam ve en önemlisi de yurtta kalmam ve ev özlemi çekmem beni onlara imrendiriyor.Onlar orda birlikte otururlarken ben yurt odasında yalnız oturuyorum falan valla sanki bu şehirde onun yanında olsam da daha bir yalnızım artık tamam kendisi ilgi gösteriyor ama ailesi değil.Zaten bilirsiniz malum öğrencilik para sıkıntısı ders sıkıntısı falan derken bir de bu eklenince o kadar kötü hissediyorumki kendimi anlatamam.Ne biçim insanlar anlamadım günlerce hasta oldum bildikleri halde biri geçmiş olsun bile demedi ailemi çok özledim sanırım ben bu aileyle yapamayacağım

merhaba kızlar sevgilimin olduğu şehre yüksek lisans yapmak için geldim 3 senelik ilişkimiz var ailesi de biliyor ama inanın burada onlardan hiçbir destek görmedim ben sevgilimin dışında hiç biri bana yardımcı olmadı güya tanışmak için eve çağıracaklar haftalardır hala çağıracaklar.Bazen takılıyorum ne zaman gideceğiz diye dersimin olduğu birgünü söyleyip o gün gideriz diyor biliyorya gelemeyeceğimi evdekiler seni görmek istiyor diyor ama götürmüyor.Biraz ailemin yanımda olmayışı biraz farklı bir şehirde olmam ve en önemlisi de yurtta kalmam ve ev özlemi çekmem beni onlara imrendiriyor.Onlar orda birlikte otururlarken ben yurt odasında yalnız oturuyorum falan valla sanki bu şehirde onun yanında olsam da daha bir yalnızım artık tamam kendisi ilgi gösteriyor ama ailesi değil.Zaten bilirsiniz malum öğrencilik para sıkıntısı ders sıkıntısı falan derken bir de bu eklenince o kadar kötü hissediyorumki kendimi anlatamam.Ne biçim insanlar anlamadım günlerce hasta oldum bildikleri halde biri geçmiş olsun bile demedi ailemi çok özledim sanırım ben bu aileyle yapamayacağım

evleneceğin insanın ailesi önemli tabbii ama yüksek boyuttadeğil anladığım kadarıyla senin ilişkini gözden geçirmen lazım.eğer öyle olmasaydı bu yazdıklarını önce sevgilinle paylaşman gerekirdi.önce bize yazdığına göre demekki pek bi yalnızsın canım haksızmıyım??:97:

İyi de sizi evlerine alıp birlikte yaşayacak haliniz yok.Tabiki onlar sıcak evlerinde yaşayacaklar.:24:

canım sevgilinle paylaşsana bunları
yani mesela bunu onun yüzüne söyle bence
dikkatimi çekiyor beni tanışmaya götürmek istediğin günler hep dersimin olduğu günler de
söyle bakalım ne tepki verecek :20:

bence biraz fazla beklenti içerisine girmişsin.bu yüzden de bu kadar üzülmüşsün.
bazı şeyleri zamana bırakmalısın bence.
kızlar böyle aileyle tanışma gibi konularda oldukça istekli olurlar fakat erkekler de tam tersi biraz ağırdan alırlar.
bu yüzden canını sıkma bence hemen de karar verme bişeylere.
belki doğru zaman değildir şu an. :7:

bencede seni evlerine alıp birlikte yaşayacak halleri yok.ayrıca ben bu aileyle yaşayamıcam demişsin ne alaka sen daha sevgilisin bence tanışmak istemiyorlar sevgilin sana öyle yansıtıyor.sevgilinin de ciddi olduğunu düşünmüyorum umarım sert olmamıştır ama ilişkini gözden geçir derim

Bence büyütecek bir şey yok çünkü daha sevgilisiniz ve ne gibi bir şey bekliyorsunuz ki
Tamam hastalanmışsınız aramaları gerekirdi ama belki onlara ayıp geliyordur onların evine gitmeniz

daha onlari tanimiyorsun bile...
haklarinda simdiden bir karar vermek cok sacma...
tanistikdan sonra düsüncelerin degisebilir sonucta...

ben sevgilini haksız buldum.
laleebahcesi nin de dediği gibi sana gün verip senin beklenti içine girmene neden olmuş
tanıştırma niyetin varsa götürür tanıştırırsın zaten
kendiliğinden sen demedin herhalde beni ailenle tanıştır diye
sen bundan sonra konusunu bile açma bence.

ben sevgilini haksız buldum.
Laleebahcesi nin de dediği gibi sana gün verip senin beklenti içine girmene neden olmuş
tanıştırma niyetin varsa götürür tanıştırırsın zaten
kendiliğinden sen demedin herhalde beni ailenle tanıştır diye
sen bundan sonra konusunu bile açma bence.
çok haklısın canım bencede

Nerden bilsinler onlar senin hasta oldugunu .... Aranizda daha nisan soz olayi yok seninle nasil ilgilenebilirler ki ... Bence cok sey bekliyosun... Belki de sevgilin bahsetmemistir senden.....

ne kadar geç o kadar iyi bence.
tanışıp da ne yapacaksın ki?
sonra özel günlerde kutlaman gerekir, bayram seyranda gitmen gerekir.
bence iş ciddiye bineceği zaman tanışın.

bencede acele etme daha okuyosun öğrencisin hele bi oku okulunu bitir ondan sonra ciddi olduklarıda belli olur sevgilin sadece kız arkdaşım var diye bahsetmiş olabilir hem sen onları tanısan ne olcakki zamanı gelince iki aile tanışır kaynaşır senin tanıman bişey değiştirmez sevgilindede suç var sana ümit veriyo ama ailesi istemdiği için seni oyalıyo olabilir seninde kalbin kırılır diye söyleyemiyodur böyle oyalıyodur bence çok fazla beklenti içinde olma sevgiline aran iyiyse gerisini boşveer:21::21:

böyle bir konuda aceleci ve ısrarcı olmamak gerek...
ama tabii beklentiye girmen de kendi kendine olmamış... demek ki sevgilin biraz tedirgin oldu sonradan ki biraz ağırdan alıyor... sen de bu konuyu gündeme getirme ; ilişkini yaşa zamanı gelince herşey olur...

canim bence sen su an yogun bir duygusallik icerisindesin kendi aileni ozluyorsun dogal olark bir aile ortaminda olmak istiyorsun ama senin su anki iliski boyutun sadece sevgililik soz nisan vs olsa tamam anlarim senii tabikii ilgilenicekler ama su anda seninle ilgilenmelerini bekleyemezsin..tanisma olayinada gelince yeri ve zamani geldiginde muhakkak tanistirir sevgilin seni ailesiyle sen cok fazla israrci bir tutum sergileme gidisata bak bakalim ilk basta sevgilini iyice tanimana bak sen ailesiyle zaten istesende istemesende tanisacaksinn...

Bence olanlardan duygusal anlamda çok fazla etkileniyorsun ve bunun sebebi de ailenden uzak başka bir şehirde oluşun. Şuan ailenle olsan belki de bu durum seni bu kadar rahatsız etmezdi ama sen şuan bilinçaltında ailenin eksikliğini erkek arkadaşının ailesiyle kapatmaya çalıştığın için onların da sana aynen kendi ailenmiş gibi davranmalarını bekliyorsun. O yüzden tavsiyem önce duygusal anlamda rahatlatmaya bak kendini ve zaman bırak. Umarım her şey gönlünce olur.

şuan sadece sewgilisiniz
aile arasında sözlenmiş yada nişanlanmış olsaydınız bunları düşünmeniz normaldi
aranızdaki ilişkiyi tabiki bilemeyiz
fakat erkek tarafı genelde iş resmiyete dökülmeden bu tür durumlardan hoşlanmıyolar
ayrıca sewgilinizle de oturun konuşun derim
mantıklı ve olumlu bi şekilde yumuşak bi dille neden çagırmadılar diye sorun
eger nişanlınız kıwırırsa yine üstelemeyin demekki istemiyolar onlar da
ayrıca okuyosunuz ve yalnızsınız bunları düşüneceginize okul yurt öğrencilik ortamının keyfini cıkarın
nasıl olsa ilerde fazlasıyla yaşicaksınız bu durumları

Back
X