Neden kimse olumlu dusunme anisini yazmamis acaba? Oysa bu tarz hikayelere çok ihtiyacımin olduğu bir donemimdeyim. Tekrar iş aramaya başladım, CV hazırlamam lazim ama başlayamadim bile! Bir haftadan fazladır elim gitmiyor(olur ya insanın yapması gerekenleri ertelediği zamanları)
Bu sabah bir mesaj geldi , şu şekilde: "5.03.2018 PAZARTESI saat 11 ile 14 arasi Istihdam Rehberimiz xxx ile xxx Kurs Merkezimizde Cv hazirlamak ve is arayisiniza destek almak icin birebir gorusebilirsiniz."
Ben de bunu bir işaret olarak algıladim, umarım bahtimin is konusunda açıldığına bir işarettir^^
Hazır girmisken bir 'iyi düşün iyi olsun' - 'iste ve olsun 'anımı daha paylasmak istiyorum:
Birkaç yıl önce öfke kontrol konusunda bazı sıkıntılarım vardı, o zamanki (dünyalar iyisi) sevgilim beni ne zaman kızdırsa karnına bir yumruk yerdi. Bir gün ,insanlar içinde onun saçını çektiğimde (dayak gibi kavga gürültü gibi değil . Yine iğrenç bir davranis ama küçük triplere yapılan, çocuksu ve berbat bir hareketti) çocuk bana hiç sinirlenmeden 'rahat edeceksen buradan da cek' dedi, diğer tarafını döndü.
Bu olaydan sonra ofke kontrolü için araştırmalar yapmaya başladım ve bana en uygun şeyin yoga olduğuna karar verdim. Belki de sinirliyken zihinsel olarak ortamdan uzaklaşıp birkaç saniye kendi başıma kalabilsem böyle aptal tepkiler vermeyecektim...
Heyseyse yoga kursu aradım,ücretsiz olanlar hep haftasonuydu -ben haftasonu daha uzun calisirdim,8de çıkardım.
Onları eledim, haftaici olan kurslara baktım, baktıklarımin neredeyse 6da başlıyor,is yerime uzaklar- yetişemem yani. Kaldı ki o zamanki bana göre fahiş fiyatlar istiyordu (yeni mezundum,saçma sapan bir işte çalışıyordum)
Ama bir yandan da gerçekten istiyordum...
DERKEN iş yerinde bizden sorumlu bir kadın vardı. O da yoga yapıyordu, hatta eğitmenlik kursu aliyordu... Onunla bu konularda sohbet etmeye başladık ve bir gün bana dedi ki "matruska, benim 'eğitmenlik kursum için' bir öğrenciye ihtiyacım var. Haftaici erken çıktığımız günlerde is yerindeki kreşte san ders vermek istesem kabul eder misin?"

Etmez miyim?
Ettim tabii ki
Üstelik normal yoga sınıfları kalabalik olurken ben birebir eğitim gördüm, hem de iş çıkışı otobüse bin , in, koş ,geri gel ,metrobüse bin falan , bunlarin hiç biri olmadan, kendi işyerimin üst katinda bir süre ders aldim