Herkese merhaba
Bakıyorum kimse yazmamış buralara.
Kendi konumu kendim hortlatayim o zaman :)
Pozitif düşünceyle dönen eski sevgili icerir
Geçen senelerde çalıştığım bir iş vardı. Kendi mesleğimle ilgili, bir haftalık destek sağlıyorum başka bir şehirde. Tüm ekip ayni yerde kaliyoruz, sabah akşam yogun calisiyoruz ama parasi da cok guzel bir iş.
Gittiğim meslek grubu da full erkek. Yani içlerinde istisna bir kızın olacağı bir meslek grubu. Ben de genç ve güzel bir kadınım. Geçen senelerde gittiğimde rahatsız olduğum bazı olaylar yaşamıştım. Aslında oradayken rahatsız edici birşey olmamıştı ama sonradan neredeyse herkes şansını denemek için gereksiz gereksiz muhabbet kurmaya çalışmıştı falan, resmen beni erkek milletinden soğutmuşlardi.
Bu seneki gidişimde hayatımda biri olup olmadığını sorduklarında da 'var' deyiverdim ve telefonumda hala resimleri bulunan son sevgilimden bahsettim. Resimlerini falan gösterdim.
Bu çocukla da kasim ayında en son görüştük, yılbaşından beri 7 aydır asla konusmuyorduk. Ben ayrılmak için diretmiştim uyumsuzuz diye. O 'duzelebiliriz' diye diretmişti. Öyle öyle konuşmadan zaman geceken (ben kafamda kesinlikle bitirmiş ve kendi hayatıma bakarken) 'bir kız arkadaşım var' yazdı,ben de 'sürpriz olmadı benim için' dedim. Daha da konuşmadık.
Nereden baksan 7 ay oldu yani...
Eski sevgilim türk değil bu arada,onlara da ilginç geldi işte tanışma hikayemizi sordular falan... Ben de anlattım, sanki hersey hala çok güzelmiş gibi...
Ne bileyim, mutlu da oldum işin aslı :) hayatımda onemsedigim biri olması fikri beni mutlu etti.
Hatta herkes görsün de tatsız 'yürüme' olaylarına engel olsun diye - ama doğruyu söylemek gerekirse çok özlediğim icin- telefonumun ekran resmine böyle maviş maviş baktığı, en sevdiğim resmini falan koydum.
Yaptığım şey öyle sacmaydi ki en yakın arkadaşımla 'şizofrene döndüm burada' diye gülüşmüştük.
Derken 7 ayın sonunda
Aramızda ülkeler varken
Asla asla bir daha konuşmayız diye düşünürken
Ve Telefonumun ekranında onun fotoğrafı varken!
Bana mesaj atmış!
Çok özlediğini,hatalı oldugunu yeniden görüşmek istediğini falan yazmış

Bu o kadar imkansız , alakasız ve saçma birşeydi ki, nasıl olur deyip durdum yani.
Resmen evrene o kadar çok mesaj göndermişim ki adam bana yazmak durumunda kalmis

Ha bu arada yeniden birlikte olmayı düşünmüyorum. Zaten ayrılana kadar göbeğin çatlamışti. Beni yoran, üzen ve masraf çıkaran bir ilişkiydi.
Ama yine de 'iyi dusun iyi olsun'a güzel bir örnek oldu bence.