- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Tez canlı davranıyorum maalesef biraz soğukkanlı olmak lazım da yapamıyorum onuda aklımdan şuda geçiyor kendime bir hobi bulsam onunla ilgilenmeyince belki kafam dağılır diye dusunuyorum ama yinede esime karsı da bir taktik bulmam lazımEşinizin bunu bilerek yaptığının bilincindeyseniz oralı bile olmayın her defasında böyle düşerseniz yapmaya devam eder.O yokmuş gibi davranın o an zaten oralı olmadığınızı anlayınca vazgeçecektir.
Olaylara sakin yaklaşmak herzaman kazandırır.Eşinize bu kozu vermeyin benceTez canlı davranıyorum maalesef biraz soğukkanlı olmak lazım da yapamıyorum onuda aklımdan şuda geçiyor kendime bir hobi bulsam onunla ilgilenmeyince belki kafam dağılır diye dusunuyorum ama yinede esime karsı da bir taktik bulmam lazım
7 aylık evliyim ama esim bir gün görevde bir gün evdeydi saatleri yeni değişti yeni yeni alışmaya çalışıyoruz birbirimizeYeni mi evlisiniz :) sanki öyle gibi geldi. Yani biraz tatlı biraz çocukça geldiniz ne diyeyim.size tavsiyem birbirinizi boş yere kırıp döküp tüketmeyin.
Bunun üstüne gitmem lazım...Olaylara sakin yaklaşmak herzaman kazandırır.Eşinize bu kozu vermeyin bence
Eşim bu huyumun üstünden yürüyor onunla ilgilenmezsem başkalarına bakarmis ben tez canlıyım ne yapacağım bilmiyorum... 25 yaşındayımOlayları çok büyütüyorsunuz komşum eşime baktı videoya baktı vs. Kaç yaşındasınız? Çocukça geldi bana bu anlattıklarınız
Ben burada soru soruyorum ve insanlardan cevap bekliyorum. Yeterli bilgiyi verip ona göre yorum yapılsın istiyorum olaylari olduğu gibi aktariyorum üçüncü bir şahıs fikir verecekse taraflı bakmadan fikir versin diyeOlayları çok büyütüyorsunuz komşum eşime baktı videoya baktı vs. Kaç yaşındasınız? Çocukça geldi bana bu anlattıklarınız
Burda yazılan cevaplari görünce bende sorguluyorum istemsizceZaaflarınızı bu kadar belli ederseniz o da kullanmaktan çekinmez doğal olarak. Aranızdaki bağ bana çok saçma geldi neden bilmiyorum.
Zaten kıskançlık duygum yüzünden burada soru sordum torpulemek istiyorum esim beni çok yıpratıyor onu seviyorum ama mutlu değilimBütün olayları ve duyguları uçlarda mı yaşarsınız?
Çok garip tepkiler bunlar,çok uç tepkiler. Oradan uçtum buradan zıpladım falan ne kadar çocukça? Sanki kadınlarla sohbet sitelerinde alem yapıyor gibi anlatmışsınız. Bu kıskançlık duygunuzu biraz törpüleyin,yoksa eşinizi kendinizden soğutacaksınız. Ve bu arada herşeyi yanlış anlayıp herşeyi kafanıza göre yorumlamayı da bırakın.
Evlilik terapistine gidin ya da sorun sizdeyse bir psikoloğa gidin. Belki de eşinize olan takıntınız onu kaybetmekten korktuğunuz içindir. Belki psikolojik bir rahatsızlığınız vardır. Buradan gözüken de öyle,aşırı aşırı aşırı bir paniğiniz var ve duygularınızı hareketlerinizi kontrol edemiyorsunuz.Zaten kıskançlık duygum yüzünden burada soru sordum torpulemek istiyorum esim beni çok yıpratıyor onu seviyorum ama mutlu değilim
Duygularimi çok yoğun yaşayan biriyimBütün olayları ve duyguları uçlarda mı yaşarsınız?
Çok garip tepkiler bunlar,çok uç tepkiler. Oradan uçtum buradan zıpladım falan ne kadar çocukça? Sanki kadınlarla sohbet sitelerinde alem yapıyor gibi anlatmışsınız. Bu kıskançlık duygunuzu biraz törpüleyin,yoksa eşinizi kendinizden soğutacaksınız. Ve bu arada herşeyi yanlış anlayıp herşeyi kafanıza göre yorumlamayı da bırakın.
Esime karsı böyleyim sadece bilmiyorum bana güven veremiyor içimde bir sıkıntı olsa ferahlatmiyor icimi gönlümü de almıyor kaybetme korkusu kıskançlık duygusu hep onun bana takındığı davranış biçimi yüzünden...Evlilik terapistine gidin ya da sorun sizdeyse bir psikoloğa gidin. Belki de eşinize olan takıntınız onu kaybetmekten korktuğunuz içindir. Belki psikolojik bir rahatsızlığınız vardır. Buradan gözüken de öyle,aşırı aşırı aşırı bir paniğiniz var ve duygularınızı hareketlerinizi kontrol edemiyorsunuz.
Sınırlı olduğu zaman çok gaddar davranıyor aramız iyi olmuş olsaydı gösterseydim pansuman yapar krem Sürer vs birseyler yapardı.Benim takildigim nokta parmaginizi kesmissiniz ve eşiniz ona gösteriyorsunuz diye bağırıp ters tepki veriyor. Fazla duygusuzca değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?