• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi gün dostuymuşum.

İyi de bundan beter seyler de oldu. Neden bilmiyorum ama anlatmak istemiyorum. Belki de utanıyorum anlatmaya. Kız ayrılmıyor ben napabilirim ki. Benim o anda gidip yaninda olmam ne degistirir.
Haklısınız kendi hayatını değiştirmeli esasen.
Belki sizinde gitmeyisinizle dank etmistir biraz yanlız kalip sorgulasa onun daha hayrina.

Öff, daraldım okurken. Ben olsam kesin aptallık eder giderdim. Siz iyi yapmışsınız gitmeyerek. Bencillik mi, bencillik. Bencillik kötü bir şey mi? Hayır, bilakis zaman zaman gerekli bir şey. Sizin durumunuz da gerekli olan durumlardan biriymiş. 3-5 güne araları düzelir. Kendisini döven adamı onlarca kez affeden bir kadın da yanına gelmeyen arkadaşını çok rahat affeder, sizin aranız da düzelir.

Bencillik ... Beni al ne demek ya ikinizde öğrencisiniz araban mı var da alacaksın. Birkaç güne barışırsınız Merak etme

Bence o arkadaş il ortak yönünüz yok en iyisi bu arkadaşlığı sonlandırmak o aptal kızda derdine yansın erkek delisi onun derdine sen çare olamazsın

Samimi bir arkadaşım var yurtta tanışmıştık. O da ankaralı ben de. Arkadaşım zengin bir adamla beraber. Ben de tanıştım kendisiyle. Açık konuşmak gerekirse bu herifi pek gözüm tutmamıştı. Birkaç kere aldatti , şu an anlatmak istemedigim büyük badireler atlattılar ve hepsinin sorumlusu adam. Buna inanabilirsiniz. Herif hem zenginliğin hem de eline yüzüne bakılır bir tip olmanın etkisiyle bi o kadından bi bu kadına koşuyor ama salak arkadaşım hala ayrılmıyor. Bana surekli mutsuz olduğunu aldatılmaktan biktigini söylüyor e ayrıl diyorum ayrilicam diyor ama bakıyorsunuz iki gün sonra sanki hicbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Yani surda anlatsam adamın buna yaptıklarını yuh dersiniz. Ben de artık he he deyip geciyorum arkadaşım her aradiginda.

Normalde görüşürüz arkadasimla.sinemaya kafeye falan haftanın 2-3 günü gideriz. Bu safliklari dışında iyi biridir. Ama her ayrıldıklarında beni arıyor ve yarim saat bir saat falan konuşuyoruz. Ben sürekli dert dinlemekten ve hep ayni derdi dinlemekten bunaliyorum. Bazen acmiyorum telefonu ders çalışıyorum, işteyim falan diyerek.

Pazar sabahı beni aradı. Bi haftasonumuz var sonuçta. Sevgilisinin evinde kalmis kavga mi etmişler bir şey olmuş beni arıyor ağlayarak. Dediği şey "beni burdan alır misin?" hayır ağlamasına acidim da alır misin nedir? Sanki arabam var. Bir de şehrin bir ucu. Otobüs ile gideceğim onu alıp evine kadar eslik edeceğim. Ve yaninda kalacağım. İstediği şey bu. Ben usengeclikte çığır açmış biriyim ve haliyle bunu yapamadım. Kusura bakma hastayım gekemem simdi oraya kadar sen biraz toparlan evine git yarin görüşelim dedim. Buna bozulmuş. Mesaj atıyor sen iyi gün dostusun ben senin için neler yapıyorum sen beni zor günümde birakiyosun yüzünü görmek istemiyorum falan demiş. Sıkışık olduğum bir donem bir miktar borç almıştım bir yüzüğünü bozdurmustu bana borç vermek icin ve onu işe girer girmez ödemistim herhalde bunu basıma kakıyor.

İlk defa olan bir şey olsa belki kalkıp giderdim ama nasılsa yarin barisacaklar dedim. Ki haftasonu uyumak varken kalkıp sanki ölüm kalım meselesiymis gibi 2 saatlik yolu tepemezdim. Açıkçası sürekli birilerinin ayrılma barışma hikayelerini dinlemekten bunaldim. Biraz da bunun etkisi var. Cevap falan da vermedim. Bencillik mi bu?

Arabanız olsa tamam
Yakın bir yer olsa tamam
Gerisi sizi zorlamak olur

Back
X