Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insirah suresi, ismi azam duasi bana cok iyi gelir..Kizlar duygusal olarak kotu olunca iyi hissetmenin bir yolu var mi? Hicbir sey yapasim gelmiyor.
Ben bir süre yatarım. Böyle mal gibi. Ekrana bakarım. Hiç bişey düşünmemeye çalışırım. Ama tabi dert çok büyükse ne eve ne yatağa sigiliyyor. Allah vermesin.Kizlar duygusal olarak kotu olunca iyi hissetmenin bir yolu var mi? Hicbir sey yapasim gelmiyor.
Aslında hemen o hissi kovmaya çalışmaktansa önce kötü hissettiğini kabullenip duygunuzu bir yorum katmadan olduğu haliyle gözlemlemek yapılabilecek en iyi şey. Bu pasif bir süreç değil tabii ki. Bu sırada meditasyon, yoga, dağınıklığı toplamak, yürüyüş yapmak, yemek yapmak gibi şeyler de iyi gelir.Kizlar duygusal olarak kotu olunca iyi hissetmenin bir yolu var mi? Hicbir sey yapasim gelmiyor.
Bi tane çok mübarekli şey var ben onu dinleyince iyi oluyorum. Trtci bi amca okuyodu. Aha şu.
Alışverişe çıkmak,saç modeli ve ya rengini değiştirmek.Tatil planları yapmak ve gidilecek yer hakkında en ufak ayrıntısına kadar araştırma yapmak.Tabi bunlar artık eskide kaldı şu anki ekonomik koşullara göreKizlar duygusal olarak kotu olunca iyi hissetmenin bir yolu var mi? Hicbir sey yapasim gelmiyor.