iyi ki beni terk etmiş dediğiniz oldu mu?

ceysceyd

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
35
17
8
ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı

ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı
şuan boşanma aşamasındayim inşallah iyi ki beni terk etti diyecem , şuan için çok üzülüyorum neden bu hale geldik diye ama sonrasında onu bu kadar çok sevmeme rağmen
iyi ki bitirdi , iyi ki bittik diyebilecem görüyorum o güzel günleri.

Bu kadar uzun zaman sonra bu acıyı çekmen çok anlamsız. Hiç kimse ayrılık acısını bu kadar çekmez yani bi psikolog a görünmelisin bence. Evli miydiniz?
evlilik yolundan döndük o aşamada başka biriyle 6ay içinde evlendi.
psikologa gidiyorum bu gitmiş halim :(

Başka konunuza cevap olacak ama evlilik kader evet:KK51:
Ne yaparsan yap alınyazında yoksa o kişi evlenmiş olsanız bile ayrılık kaçınılmaz olacaktı..
Heba etmeye değmez hayatı alın yazın nerdeyse onun çıktığı gün karşına tam da konu başlığın gelecek aklına "İyi ki olmamış" diyeceksin..:KK23:

ağır yaşıyorum bazı şeyleri hiç geçmeyecekmiş gibi :KK43: sürekli huzursuzum o aklımda iken
Kendine onu hatırlamayacak kadar uğraş bul.bişelerle meşgul ol.yoksa boş durursan tabıkı aklın onda olucak.
Ve evlenmıs artık ben ne kadar sevsemde evlenmiş bi adam benım gozumde yabancı olurdu.ki olduda.ayrıldıgım kişi evlendı gitti.bendende gitti ozamn.artık o evli ve başkasıyla bunu anla istersen.

Arkadaşımın abisi sevgilimdi. Anlaşamadık ayrıldık. O zamanlar çok üzülmüştüm dünya başıma yıkılmıştı.Ben ondan önce evlendim. Hatta düğünümün olduğu gün o nişanlanmıştı. O evliliğinin ikinci yılında borsa kredi kredi kartı derken maddi olarak çok kötü duruma düştü. Evini dağıttı çoluk çocuk annesinin yanına yerleştiler. Hala birlikte oturuyorlar. Adam sorumsuz hesap kitap bilmeyen bir adammış. Öyle biriyle evli kalamazdım heralde kv ile yaşamak filan hiç bana göre değil. Her şerde bir hayır aramak lazım. Bir sene geçmiş sen de aç gözünü etrafına bak artık evlenmiş adamı bekleyecek halin yok.

bunu kendinize yapan sizsiniz ama. ben böyle olanları gördükçe üzülüyorum gerçekten. siz sürekli düşünüyorsunuz. belki sosyal medyadan oradan buradan takip ediyorsunuz sürekli. yapmayın. kendinize bu zararı vermeyin. unutmak her şeye baştan yeniden başlamak hayatı yakalamak tamamen sizin elinizde. çıkın dışarı biraz. etrafınıza bakın. hayatı görün. oturup da böyle yaparak kendinize bu hayatı zehir etmeyin..

Ben diyorum :halay: Anasının bacısının ağzına bakıp tüm ailesinin gazına gelip beni boşadı... böyle koydu kapıya...
Boşandıktan 1.5 sene sonr hayatıma dünya tatlısı bir insan girdi... onun gibi ben delisi değil, benimle biz olabilen birisi. Çok şükür terketmiş beni, Allah'ın sevgili kuluymuşum. O zaman çok ağırıma giden şeyler için şimdi iyi ki diyorum. O acılar olmasa bugün ki mutluluğum olmazdı.
Allah'a inanmaya ve dua etmeye devam edin. Allahım iyi insanları çıkartsın karşınıza.

6 ay sonra gitmiş evlemiş,bu bile iyi ki demeniz için yeterli değil mi? Silkelenin ve kendi hayatınızı yaşamaya bakın.Böyle bir insanın hala yasını tutuyorsunuz?Değer mi Allah aşkına

Siz değil, o terk ettiği için atlatmak daha zor oluyor, ister istemez insan hem ego yapıyor neden istenmedim diye hem de hazırlıksız yakalanmış oluyorsunuz ama eğer ilişki bittiyse bitmesi gerektiği içindir. aynı durumda kalıp sonra aylar geri döndüm ama aslında ilk ayrılığın ne kadar doğru olduğunu fark ettim sadece. farklı şeylerle ilgilenmeye çalışın ve sadece güzel anıları düşünmeyin, aksine kötü olayları hatırlamaya çalışın, sizin için neden doğru insan olmadığını.

Çünkü sen sanıyorsun ki ayrılmasaydınız evlenip çok mutlu olup her gün evde romantik anlar yaşayacaksınız, aşk yazan tabaklarda yemek yiyeceksiniz, her şey pembe olacak.

Olmayacaktı, insan hayal kurarken hep iyi şeyleri düşünür.

Kimse şöyle de kavga ederiz, haksız da olsa gönlümü almaz demez. Eksik yanlarını düşün, neden ayrıldığınızı, onun seni kıran davranışlarını.

Bunlar ömür boyu olacaktı ve bir evin içinde birbirini görmeye doyunca sıkılmış, anlaşamayan bir çift.

Bazen sebepler sonradan çıkar, buna inan. Olmaması gerekiyormuş.

Şu an o evinde, karısıyla mutlu diyorsun. Değildir belki? Veya olsun.. Onun mutlu olmamasının sana ne faydası olacak ki?

Hissettiğini anlıyorum, yarım kalan bir şeyi kafanda olsaydı harika olacaktı diye tamamlıyorsun ama kuvvetle ihtimal olmayacaktı. Aşkın o adamla sevgi ve saygıya dönüşebilir miydi?

Sen şu an onunla geçirdiğin kaç yıldan sonraki alışmışlık ve duygunla değerlendiriyorsun onu. En başlardaki halini düşün.

Yeni biri ile denemelisin ama onu unutmak için değil, onu unuttuktan sonra hayatını yaşamak ve duygunu hakeden birine vermek için.

İnsan en iyi kendinin psikoloğudur, yine git psikoloğa ama kendini de teskin et. Neden düşünüyorsun ki onu? Sonuca faydası yok, sana zarar veriyor sadece.

Bir tane hayatın var, sevebilen kalbin var, dünyada da milyonlarca adam var bunlardan hiç değilse bir tanesi seni sevebilecek ve senin sevdiğin kişi olacaktır.

1 yıl çok uzun bir zaman, alışkanlık ya da duygunun saplantıya dönmesi demek, düşünsene insanlar Allah korusun anne babasının ölümüne bile bir yılda alışıp hayata devam ediyor.

Say ki öldü, say ki gitti. Kabullen, üstünden atla ve kendin için en iyisini yap. Bu arada pekçok insan hayatımdan iyi ki çıkmış ya da ben pekçoğunu çıkartmışım.

Hiç aşık olduğum biri beni hayatından çıkartmadı ama ben bana aşık olan birilerini çıkarttım. Çünkü yapamazdık. Onlar da beni değil, benim için hissettikleri duyguyu seviyorlardı ya da bensiz yapamayacaklarına inandıkları için onları sevmeyen birini istiyorlardı. O açıdan düşündüm. Bu da sana karşındaki kişi açısından bir bakış açısı olur belki.

İyice düşün, sen de aslında ona olan alışmışlığın ya da bir başkasına ait hissedemeyeceğini sandığın planlarını kaybettiğin için üzülüyorsundur belki de.

Eminim doğru kişi harika bir başlangıç olur.

Sevgiler,

Çünkü sen sanıyorsun ki ayrılmasaydınız evlenip çok mutlu olup her gün evde romantik anlar yaşayacaksınız, aşk yazan tabaklarda yemek yiyeceksiniz, her şey pembe olacak.

Olmayacaktı, insan hayal kurarken hep iyi şeyleri düşünür.

Kimse şöyle de kavga ederiz, haksız da olsa gönlümü almaz demez. Eksik yanlarını düşün, neden ayrıldığınızı, onun seni kıran davranışlarını.

Bunlar ömür boyu olacaktı ve bir evin içinde birbirini görmeye doyunca sıkılmış, anlaşamayan bir çift.

Bazen sebepler sonradan çıkar, buna inan. Olmaması gerekiyormuş.

Şu an o evinde, karısıyla mutlu diyorsun. Değildir belki? Veya olsun.. Onun mutlu olmamasının sana ne faydası olacak ki?

Hissettiğini anlıyorum, yarım kalan bir şeyi kafanda olsaydı harika olacaktı diye tamamlıyorsun ama kuvvetle ihtimal olmayacaktı. Aşkın o adamla sevgi ve saygıya dönüşebilir miydi?

Sen şu an onunla geçirdiğin kaç yıldan sonraki alışmışlık ve duygunla değerlendiriyorsun onu. En başlardaki halini düşün.

Yeni biri ile denemelisin ama onu unutmak için değil, onu unuttuktan sonra hayatını yaşamak ve duygunu hakeden birine vermek için.

İnsan en iyi kendinin psikoloğudur, yine git psikoloğa ama kendini de teskin et. Neden düşünüyorsun ki onu? Sonuca faydası yok, sana zarar veriyor sadece.

Bir tane hayatın var, sevebilen kalbin var, dünyada da milyonlarca adam var bunlardan hiç değilse bir tanesi seni sevebilecek ve senin sevdiğin kişi olacaktır.

1 yıl çok uzun bir zaman, alışkanlık ya da duygunun saplantıya dönmesi demek, düşünsene insanlar Allah korusun anne babasının ölümüne bile bir yılda alışıp hayata devam ediyor.

Say ki öldü, say ki gitti. Kabullen, üstünden atla ve kendin için en iyisini yap. Bu arada pekçok insan hayatımdan iyi ki çıkmış ya da ben pekçoğunu çıkartmışım.

Hiç aşık olduğum biri beni hayatından çıkartmadı ama ben bana aşık olan birilerini çıkarttım. Çünkü yapamazdık. Onlar da beni değil, benim için hissettikleri duyguyu seviyorlardı ya da bensiz yapamayacaklarına inandıkları için onları sevmeyen birini istiyorlardı. O açıdan düşündüm. Bu da sana karşındaki kişi açısından bir bakış açısı olur belki.

İyice düşün, sen de aslında ona olan alışmışlığın ya da bir başkasına ait hissedemeyeceğini sandığın planlarını kaybettiğin için üzülüyorsundur belki de.

Eminim doğru kişi harika bir başlangıç olur.

Sevgiler,
teşekkür ediyorum güzel yazın için çok teşekkürler :*

düsünsene kocası tarafından öldürülern kadınları kimbilir belki o kocalarına kavusmak için nekadar dua etmişlerdir

bilemessin ne hayırlı ne hayırsız akısına bırak

bizler insanız bazı seyleri degistiremeyiz

den aslında yenildim hissini yenemiyorsun

Back
X