iyi ki beni terk etmiş dediğiniz oldu mu?

ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı
Hiçbir acı , hiçbir aşk ömür boyu sürmez. Sen belki yaşanmamışlıkları dert ediyorsun kendine veya haksızlığa uğradığını düşünüyorsun hazmedemiyorsun, ama bırak gitsin. Hayırlısı böyleymiş, kader buymuş, mutsuz olacağın daha çok üzüleceğin bir hayattan Allah korumuş seni , öyle düşün. Bir ömür böyle sürmeyecek, elbet biri çıkacak karşına ve iyiki böyle olmuş diyeceksin. Sadece biraz sabır

Sadece iyi ki mi,
Şükür secdeleri yapıyorum. Şu an o kişiyle kendimi aynı evde düşününce bile iğreniyorum. Benzer bir durum yaşamışız bende terk edildim ve üzerinden 2 ay sonra sözlendi. 5 ay sonra da evlendi.
Sözlendiği zaman ölüyordum sanki. Ölmek ne demek aklımı kaybedecek gibi oluyordum. Bana en iyi gelen şey ne gezmek ne gülmek oldu, dualarımla kendime geldim. Evlendiği zaman ise çoktan umrumda değildi .
Haydi iyi olmak elinde olmasın diyelim dua etmek , iyi olmayı istemek elinde.
Beni kandırıp ayrıldığımız gün bile hep seni sevicem diyen adamdan beni rabbim kurtardı yani mutsuzluktan kurtardı.
Üzerine bir ağırlık daha yaşadım şu an da çok iyi hissetmiyorum ancak biliyorum ileride yine iyi ki diyeceğim.
Benzer şeyler yaşadığımız için sizi iyi anliyorum. Terk edilmek çok acı. Insanın sanki kalbinden başka organı yokmuş gibi hissetmesi, vücudumdaki kalbim dışında hiç bir organı algilayamiyordum yemin ederim..bir boşluk vardı sanki elimi koysam öte taraftan çıkacak gibi .
Şu an ise ona karşı nötrüm. Nefretim bile yok benim için yabancıdan farkı yok.
Geçecek hepsi. Gururun kırıldı evet ama senin değerini o belirleyemez.
Terk etmesi seninle alakalı değildi. Kendi eksikliği en iyi ihtimalle kendi hissizliği .
Değerini onun belirlemesine izin vermezsen düzelirsin ben en çok bunu aştım .
Kemal sayar vardır tavsiye ederim okumanızı travma sonrası büyümekten bahseder. Bu acılarınız sizi güzelleştirecek büyütecek, hayata karşı bir öngörü kazandiracak ki bir dahaki tercihiniz de iyi ki diyeceksiniz

ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı

Benim 5 yıl birlikteligim oldu resmen onunla büyüdüm. Cok guzel anilar biriktirdim ama bir okadar da canimi yakti. Nisanlandik düğün salonu bakacagimiz hafta beni terk etti çünkü başka biriyle görüşmeye baslamis. Benden ayrıldıktan 6 ay icinde evlendi. Daha sonra çocukları oldu. 3 yıl acisini cektim bellki terk edilmek, belki hazmedememek, belki neyim eksikti de birakti beni diye kendimi yemek, ama onu ozledigimden geri donmesini beklemek değildi. Neyse sonunda bitti gitti hala icimde acisi var mi var. Oda 5 yilimi bosa heba ettim. Iyi ki beni terk etti , iyi ki olmadi. Allahın sevdiği kuluymusum diyorum. 1 ay sonra dugunum var , cok mutluyum, iyi ki o olmadida simdiki nisanlim karsima cikti diyorum. Bosa kendini heba etme, bosa ona uzulerek daha da bu guzelim zamanlarini hak etmeyen biri icin harcama. Önüne bak senden onemlisi yok , bir tek dunyada o yok. Guzel gunler yakin senin için. Sende birgün gerçek mutlulugu yakalayacaksin. Bunu bil ve inan.

Ben bosanqli 17 yil oldu. Ayrilma sebebimde aldatilma. Iyi kide ayrilmisim. Kendisini gorursem tesekkur bile ederim bunun icin :)) Cunku boyle cok mutluyum cokkkk.

ben bunu cok dedim iyi ki bitmis Allah in sevdigi kuluymusum zaten olmazmis dedigim pis yuzunu gordugunde sende aynilarini soyleyeceksin

Rabbim icinizi ferahlatsin. Gecicek diyip kendinizi rahatlatmaya calisin. Hakkinizda hayirlisi o degilmis demekki.

dedim.

2 ay sonra aldatıldığımı öğrendim. ondan 1 ay sonra da aslında bana ne kadar zarar verdiğini fark ettim.

şu an 4 ay oldu sanırım iyi ki terketmiş yoksa bu toksik ilişki devam etcekmiş diyorum

İyi ki ayrılmışız. Evlenseydik şurada açılan trilyon tane dert konusundan biri de benim olacaktı. Eminim evlenseydik eninde sonunda boşanacaktık. Ben gerçek aşkı eşimde gördüm. Öncesi fasa fiso hikayeymis. Cocuklukmuş. Şimdi o da mutlu ben de mutluyum. Onun da kötü olmasını istemem. Sen de mutluluğu yakalamak için kendine fırsat ver...

Oldu, aldatıp ayrıldı benden, 4 sene sonra nişan atıp dönüp bir evlenme teklifi etmeye çalıştı bende parmağımdaki nişan yüzüğünü gözüne soktum :) bana zulmetmiş sanıyordum ki benden sonra gelen bundan benim intikamımı almış resmen 4 sene boyunca, bir de kuşlar sağolsun kız öğrenmiş çocuğun bana evlenme teklif ettiğini iyice onlarda bitti, etme bulma dünyası. O kız benim ilişkimi bozmuştu, Ben hiçbişey yapmadan ilişkileri benim yüzümden bozuldu :D Çok zor oldu atlatmam üzüldüm de ağladım da başka flörtlerimde oldu kimseye güvenemedim bir daha, ama iyi de olmuş şu an o kadar iyi bir insanla beraberim ki, bu ilişkiyi nasıl kullanırım derdinde değil ne katabilirim derdinde :) her acı bir gün geçer, ince bir sızı kalır mı kalır ilklerde, bahsettiğim ilk aşkımdı, kabulleniyosun bir süre sonra kabullenince de hissetmiyorsun

nasıl umut oluyo bana bu yazdıklarınız bi bilseniz... ben tecrübesizdim bu işlerde annemin dediği gibi adam ne söylemişse inanmışım ona kaptırmış gitmişim yıllar gecmiş etrafımda kimse kalmamış yeniden sil baştan şimdi herşey
arada da o acı acı geliyor işte :( gecse bitse bi şuraya yazsam siz gibi oluyormuş gercekten diye .iyi temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Benim 5 yıl birlikteligim oldu resmen onunla büyüdüm. Cok guzel anilar biriktirdim ama bir okadar da canimi yakti. Nisanlandik düğün salonu bakacagimiz hafta beni terk etti çünkü başka biriyle görüşmeye baslamis. Benden ayrıldıktan 6 ay icinde evlendi. Daha sonra çocukları oldu. 3 yıl acisini cektim bellki terk edilmek, belki hazmedememek, belki neyim eksikti de birakti beni diye kendimi yemek, ama onu ozledigimden geri donmesini beklemek değildi. Neyse sonunda bitti gitti hala icimde acisi var mi var. Oda 5 yilimi bosa heba ettim. Iyi ki beni terk etti , iyi ki olmadi. Allahın sevdiği kuluymusum diyorum. 1 ay sonra dugunum var , cok mutluyum, iyi ki o olmadida simdiki nisanlim karsima cikti diyorum. Bosa kendini heba etme, bosa ona uzulerek daha da bu guzelim zamanlarini hak etmeyen biri icin harcama. Önüne bak senden onemlisi yok , bir tek dunyada o yok. Guzel gunler yakin senin için. Sende birgün gerçek mutlulugu yakalayacaksin. Bunu bil ve inan.

Bizim hikayemize benziyor 5 yıllık ilişkiden sonra nişanlandık 9. gün tartıştık 1,5 ayda bitti.Çok barışmak istedim çok anlamsız bir nedendi annesi iftira attı aramızı bozdu.Belki de bahane yaptı başka birini bulmuş olabilir ihtimali hep aklımda.14 ay oldu.Bazen aklıma geliyor ama şu ara görüştüğüm biri var ısınmaya çalışıyorum.İnşallah bu günler de geçecek ve mutlu olacağız

Back
X