iyi ki beni terk etmiş dediğiniz oldu mu?

Olmaz olur mu!
İyi ki defolup gitti hayatımdan.
İyi ki ayrılınca hayatımda biri var palavrasını sıktım ki geri de dönemedi.
Oh olsun!
Ve iyi ki eşim çıktı karşıma.
Elimden tuttu da o adinin yaşattıklarını daha az tahribat alarak unuttum.

Öncelikle merhaba. Çok uzun zamandır konulara yorum yapmıyordum, ancak aynı şeyleri yaşadığım için size çıkış yollarını anlatmak istedim.

Bakın, ilk adım olarak gittiğini ve bittiğini sindirin. Birinin sizi istememiş ya da terk etmiş olması sizi aşağı bir konuma çekmez. Seven bir insan ölmediği sürece gitmez. Sevilmediğinizi kabullenin.

Ben, en zor zamanımda yardım istediğim halde(manevi olarak) bana sırt çeviren bir adama deliler gibi aşıktım. Ayrıldıktan sonra depresyona bile girdim, ancak bir gün akşam balkonda otururken şunu fark ettim.Değmez.

Hiç kimseye, hiçbir şeye değmez. Hele başkası ile mutlu olabilmiş bir adam için, sizden sonra başkasının tenine dokunabilmiş biri içimin zamanınızı harcıyorsunuz. Sizden birşeyler götürmeye devam ediyor, ne acı.

Önce kendinizin farkından olun, kendi değerinizin de.

En önemlisi; sosyalleşin. Seyahat edin, bol bol kitap okuyun ( ben bir haftada 3 kitap okuyordum, çünkü unutuyordum. ) Acınızı paylaşacak dostlarınız olsun ve dertleşin.

Zaman her şeyin ilacı.. ileride bunların gözünüze be kadar uzak ve yabancı geldiğine kendiniz bile şaşıracaksınız, tabii isterseniz

Geçmiş olsun :)

Vallahi şimdilerde diyorum..
6 yıldan sonra eski nişanlımın tam bir erkek o.... su (çok afedersiniz tam olarak bu) olduğunu anladığımdan beridir diyorum.
He çeşitli flört ve ilişkilerimin içerisinde aşık olduğum ve de kalbime dokunabilmiş tek insan olması da ayrı trajikomik.
Ama diyorum neticesinde iyi ki olmamış!

Vallahi şimdilerde diyorum..
6 yıldan sonra eski nişanlımın tam bir erkek o.... su (çok afedersiniz tam olarak bu) olduğunu anladığımdan beridir diyorum.
He çeşitli flört ve ilişkilerimin içerisinde aşık olduğum ve de kalbime dokunabilmiş tek insan olması da ayrı trajikomik.
Ama diyorum neticesinde iyi ki olmamış!
Aynen o da tam anlamiyla bir erkek o...idi.Kiz halimizle o fingirdekligi yapamiyoruz biz.

Öncelikle merhaba. Çok uzun zamandır konulara yorum yapmıyordum, ancak aynı şeyleri yaşadığım için size çıkış yollarını anlatmak istedim.

Bakın, ilk adım olarak gittiğini ve bittiğini sindirin. Birinin sizi istememiş ya da terk etmiş olması sizi aşağı bir konuma çekmez. Seven bir insan ölmediği sürece gitmez. Sevilmediğinizi kabullenin.

Ben, en zor zamanımda yardım istediğim halde(manevi olarak) bana sırt çeviren bir adama deliler gibi aşıktım. Ayrıldıktan sonra depresyona bile girdim, ancak bir gün akşam balkonda otururken şunu fark ettim.Değmez.

Hiç kimseye, hiçbir şeye değmez. Hele başkası ile mutlu olabilmiş bir adam için, sizden sonra başkasının tenine dokunabilmiş biri içimin zamanınızı harcıyorsunuz. Sizden birşeyler götürmeye devam ediyor, ne acı.

Önce kendinizin farkından olun, kendi değerinizin de.

En önemlisi; sosyalleşin. Seyahat edin, bol bol kitap okuyun ( ben bir haftada 3 kitap okuyordum, çünkü unutuyordum. ) Acınızı paylaşacak dostlarınız olsun ve dertleşin.

Zaman her şeyin ilacı.. ileride bunların gözünüze be kadar uzak ve yabancı geldiğine kendiniz bile şaşıracaksınız, tabii isterseniz

Geçmiş olsun :)
teşekkür ederim size de vakit ayırıp yazmıssınız diğer arkadaşlara da tavsiyeleri ve yazıları için teşekkür ediyorum

Ne demişler, olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara

Allah karşına gönlüne göre insan çıkarsın sende iyi ki olmamış diye şükürler et benim gibi :)

1 senedir geçmiyorsa sana kendini değersiz hissettirdği için mutsuzsundur. Ben de boşandım. İyi ki yok hayatımda, hiç de sevmiyorum artık artık hala kötü hissediyorum çünkü özgüvenimi yıktı, yaşama sevincimin içine etti, başka bir insan oldum. Olay o kişi değil de bana verdiği zarar. Bunu da kendim yenmek zorundayım diye düşünüyorum. Sen seviyorum diyebiliyor mısın hala?

ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı
evet diyeceksin ama hayatına başkalarını almamaya bak yoksa xle olsam nasıl olurdu yyle olsam nasıl olurdu diye düşünürsün hep aklım olsa sevgili gibi birşey düşünmezdim nasibim olan eşimle evlenirdim o zaten en iyisiydi naibini beklemeli insan yoksa başkaları imtihanı olabiliyor

Yani tabi ki. Başta zor gelir hatta uzun bir zaman zor gelir ama aşktan değil kabullenememekten hazmedememekten sonra biri çıkar karşına olur mu acaba dersin bı bakmışsın geçmişindeki insanın seni ne kadar yiprattigini hatırlatır her davranışı el üstünde tutar seni. Hayal bile edemedigin bı hayatın olur ama unutur musun unutamazsın aşkını sevgini değil seni nasıl yok saydığını hafife aldığını unutamazsın aklına geldikçe hazmedemezsin. Zaten çok çok daha az gelir aklina

ben bu kafayı toplayamıyorum 1 sene oldu ayrılalı hala öyle bir canım acıyo ki yatağımdan göğüs kafesinin içinde kızgın bir alev topu var gibi kalkıyorum. arada aklıma geldikce daha da şiddetleniyor bu durum .onlar mutlu birbirlerine sarılıp uyuyorlar belki de çocukları olacak . ne kadar zavallı hissediyorum kendimi, değersiz, mutsuz benimle kurdugu hayalleri başka bir kadınla yaşıyor.bana ağır geldi bu soyut bir imtihan geçmiyor...
sonradan dermiyim ben de iyi ki olmamış iyi ki terk etmiş beni diye ? yoksa böyle devam edicek mi hep ölene kadar aynı
Öyle iyi anlıyorum ki. Tabikide devam etmeyecek İnan'ın her şey geçiyor ve insan sonra hayret ediyor nasıl yapmışım bunları diye. Çok defa aynı insan tarafından terkedilip zorla elimde tutmaya çalıştığım hatta gururumu ayaklar altına aldığım olmuştur. Kendime zarar veririm vb. Gibi korkutma taktikleri bile uyguladım. Çünkü o gidince bitiyordu her şey benim için. Velhasıl öyle bir zaman geldi ki bıraktım gitti. Ve İnan'ın dünyanın en mutlu insanı oldum sürekli kendimi yokluyordum Allah Allah üzüntü Yok mu diye. Ve o insan bana döndü. Bakın onu bırakmam için yalvaran insan döndü. Ama biten bitmişti kesinlikle kabul etmedim. Ve şu an dünyanın en minnoş adamıyla evliyim çok seviyorum. İyi ki beni bezdirmiş terketmiş o insanla devam edip evlenseydim mutsuzluk peşimi bırakmazdı Emin'im. Önünüze bakın. Size iyi gelen şeyler yapın boş durmayın ki sürekli aklınıza gelmesin bir süre sonra emin olun geçiyor.

İyi ki eski sevgililerimden ayrıldım.
İyi ki diyorum.
Onlar olmasaydı, peşimi brakmasalardı, ısrar etselerdi ben nişanlımla nasıl olurdum?
Onlara teşekkür borçluyum.
Onlar da mutlu olsunlar.
İyi ki bitmiş.
Siz kendinizi eve kapatır hayattan soyutlarsanız böyle devam edersiniz.
Aşın bu düşünceleri artık.
Kimse vazgeçilmez değil.
Belki ben de ilerde evliliğimi sonlandırırım kim bilir?
Ama bildiğim bişey var ki asla kendimi eve kapatıp yas tutmam.
Yine severim. O zaman da iyi ki evliliğim bitmiş derim.
Çünkü bu hayata bir kere geliyorum. Kimse için acı çekecek kadar uzun değil hayat.
Ve sevmekle, sevilmekle, gezmekle, görmekle güzel bu hayat :)

Öyle iyi anlıyorum ki. Tabikide devam etmeyecek İnan'ın her şey geçiyor ve insan sonra hayret ediyor nasıl yapmışım bunları diye. Çok defa aynı insan tarafından terkedilip zorla elimde tutmaya çalıştığım hatta gururumu ayaklar altına aldığım olmuştur. Kendime zarar veririm vb. Gibi korkutma taktikleri bile uyguladım. Çünkü o gidince bitiyordu her şey benim için. Velhasıl öyle bir zaman geldi ki bıraktım gitti. Ve İnan'ın dünyanın en mutlu insanı oldum sürekli kendimi yokluyordum Allah Allah üzüntü Yok mu diye. Ve o insan bana döndü. Bakın onu bırakmam için yalvaran insan döndü. Ama biten bitmişti kesinlikle kabul etmedim. Ve şu an dünyanın en minnoş adamıyla evliyim çok seviyorum. İyi ki beni bezdirmiş terketmiş o insanla devam edip evlenseydim mutsuzluk peşimi bırakmazdı Emin'im. Önünüze bakın. Size iyi gelen şeyler yapın boş durmayın ki sürekli aklınıza gelmesin bir süre sonra emin olun geçiyor.
Ne güzel ne umut verici bir hikâyeniz olmuş :) iyi ki bitmiş dedim bende ancak hayatıma biri katıldığı için değil şu an. Karşımdaki insanın anlaşılmaz biri olmasından sebep.
Minnoş eşinizle mutluluklar muhabbetler dilerim:)

Back
X