Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki evlenmişşim diyorum daha yeniyim gerçi ama nedenini de söyliyim , daha yeni olmamıza rağmen daha cicim aylarında ve alışma evresinde olmamıza rağmen eşime bahsettiğim en küçük rahatsızlığımda kendini düzeltmesi, tartışma anında ben kaçıp olayı kapatmaya çalışırken onun hayır durumu konuşarak çözücez ve öyle kapatıcaz diyerek içimi rahatlatmasndan , sonra eşimin evde sürekli neşe kaynağı olmasından , yüzümdeki en küçük düşüklükte nedenini öğrenene kadar çıldırması öğrenince de moralimi düzeltmek için yapmadığı şebeklik kalmamasından sonracıma benim gibi gezmeyi çok sevmesi ve sık sık planlar yapmasından sonracuma tatlı dilli olması vs vs , ama işte en baştan dediğim gibi daha yeniyiz umarım hep böyle sürer...
ben iyiki evlenmişim diyorum,
sevgiliyken olduğundan daha fazla ilgili olduğu için,
hayatı paylaşacağım güvenilir bir omuz olduğu için,
hiç düşünmeden her konuda bana destek verdiği için,
liste böyle uzayıp gider....
Allah herkesin yuvasına huzur versin![]()
an gelir iyiki ewlenmişim annem dahi benim kahrıma çekemezken bu adamdaki sabır da nedir derim an gelir neden ewlendim ki rahat mı battı derim özellikle de birlikte işten gelip de ne yemek var deyince e insafsız birlikte geldik bi dur da
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ben hergün iyiki evlenmişim ve iyiki onu tanımışım diyorum ve allah herkese eşim gibi anlayışlı, çok seven, yardımcı, huzur veren bir eş nasip etsin. 3 yıllık evliyiz ama bir gün bile ben neden evlendim demedim.
iyiki evlenmişim çünkü,moralim bozuk olduğunda benim gülmem için yapmadığı şebeklik kalmamasından,bana değer verip önemsemesinden,birbirimize kızdığımızda hemen gelip gönlümü almasından....daha çok var ama aklıma gelmiyoooorrrr,onu çok ama çooookkk seviyorum o benim herşeyimm..
iyiki evlenmişim çünkü dünyalar güzeli tatlı mı tatlı bir kızımız var
iyiki evlenmişim seviyorum seviliyorum
iyiki evlenmişim mükemmel bir eş
iyiki evlenmişim duygusal romantik bir eş
iyiki evlenmişim ilgili sevgi dolu bir baba
uzar gider
ama eksileride var kocacıgımın![]()
amin amin amin ben de böyle demek istiyorummm![]()
![]()
Allah huzurunuzu daim etsin![]()
ay bende iyiki evlenmişim alllaaaa kocam benim hayallerimin erkeğiydi gerçek oldu çok şanslıyım hep şükrediyorumm onu çok seviyorummm şimdide yenicik hamileyimmmm neşemize neşe mutluluğumuza mutluluk geleckkkkkk
Aminnn :) Teşekkür ederim güzel güzel dileklerin için. İnşallah sende böyle dersin...
tabiiii iyi ki evlenmişim
evlilik süremiz az olsa da 4 senelik beraberliğimizde her zorluğa benimle göğüs gerdiği için, hep elimden tuttuğu için:132:
benle niye evleniyosun dediğimde , seninle tek dünyada değil ahirette de birlikte olmak istiyorum dediği için(Allah nasip etsin inşallah)
beni en çekilmez halimle bile çektiği için, ağladığımda bana ağlama ben varım dediği içinnn![]()