Apartman dairelerinin en sıkıntılı yanı bu helede üst katta değilseniz
Bizde de oluyor,balkonda cam kenarında sirkelenen bir şey illaki düşüyor.Bir çözümü var mı bilmem çemkirmek işe yaramaz yapacak olan yapar.
En güzeli üst katlardan ev almak galiba
insan gibi otursa ,başkalarına karşı saygılı olsa sorun olmaz. insanlar çok düşüncesiz....
Doğru insanı henüz bulamadık.Bembeyaz çamaşırların üzerine göre göre halı silkeleyenini gördüm.Uyarmama rağmen bana mısın demediler.Değişmiyor bunlar.
Alacaksın o saçı kılı koyacaksın kapısının önüne.
Ben yaptim valla ciceklerini yolup yolup balkonuma atti ustelik ben gordum asagidan,hic usenmeden topladim paspasinin uzerine attim .
Sabah kalktığınız da evinizin bir çok penceresi ve balkonun da elalemib saç ve kıllarını bulursanız çıldırmazmısınız? Bir değil iki değil yani üst katıma her gelene apartman terbiyesi vermek zorundamıyım ben? Bıktım artık yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kadın bi de üste çıkıyor ya kadın.Yok efendim halı kilim silkelemiyormuş taaa, üstünü basını silkelermiş sadece huyu öyleymiş silkelemeden duramazmış da.Çocukları ergenmiş efendim kavga ederlermişte küfür de ederlermiş. mış mış da mış mış yani.Gören de insan zanneder ama ne yapılır böylelerine artık hiç bilemiyorum.Haa bi de bişi olduğunda direk hanfendinin kapısına gidecekmişim görevliyi göndermeyecekmişim.Yaaaaaa sabııııııııırrrrrrrrrrrrr .Deliricem artık.OOOfffff yaaaaaaaa
Bu konuda ben de cok muzdaribim hatta konum bile var. Sac topaklari tirnaklar kuller... hali sirkelerken yakaladim kac kez uyardim en son ozur dilemisti bir gun benim gittigimi mi gordu ne yaptiysa ben de kisa mesafeli bir yere ugradim gelmistim bunu bir yakaladim hali sirkeliyor gayretli gayretli beni gorunce kacti hemmen sikayet ettim guvenlige sonrada site yonetimine yazdim tum apartman sakinleri goruyor oraya yazilanlari vayyy yazan senmisin site bahcesinde bagira bagira herseyi benden bilsn tabi yok soyle yok boyle...
Sonra artik kendilerine ne sikayet gelse benden bildi kadin bir gun karikoca kavga ediyorlardi polis geldi allah ddim bunu da benden bilecek nitekim oyle de olmus. Balkonda goruyor laf sokuyor aaa cok bagirma cocugum polis gelir vs. Ortaya cikti da neyse kurtuldum o da utandi. Sac olayi vs de bitti ortak komsumuz atma oyle seyler sende burasi mustakil degil demis guzellikle. Nasil bir site anlamadim zaten kurallar var ama bir biz uyuyoruz sanirim azcik sesim yukselse esim kizar. Tv sesini kisar falan.
Hala biseyler sirkeliyor goruyorum paspas vs ici rahat etmiyor hatunun. Sikayetim de bitmedi kocasinin bogurme geniz temizleme sesleriyle uyaniyorum herrr sabah istisnasiz yani. gecen pazar yuruyuse ciktik dusunun taaa karsi yoldan yuruyoruz banyolarinin kucuk cami acik adamin sesni bir ben deil meger tum mahalle dinliyormus okadar yani... Tasinacagim yakinda zaten.
Kiraciysaniz yapacak baska birseyiniz yok malesef cunku bu insanlar laftan anlamiyor ya da sineye cekeceksiniz. Ki artik gormezden duymazdan gelmeye de alistim. Yoksa sinir stress sahibi olursunuz bosverin gevseyin uyarsaniz da duzelmeyecek cunku olan size olacak. Bana oyle oldu simdi tasinacagim gunu bekliyorum tum hirsimi alacagim ne yapabilirsem artik
Ev sahibiyim ve bunu yapanlar da zaten hep kiracı en azından bana rastlayanlar .Altımda vardı bi tane o gitti kurtuldum.Ben de sinir yapmim diyorum ama olmuyor işte. İnsanlar artık iyice yüzsüz olmuşlar. Hiç utanma sıkılma yok. Bize biri bişi dese kızarır bozarırız .Bunlarda nerde bir yağ gibi üste çıkıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?