• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi komşuya muhtaç olma durumu imdatttttttttttttttt

misey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
169
4
318
İzmir
Sabah kalktığınız da evinizin bir çok penceresi ve balkonun da elalemib saç ve kıllarını bulursanız çıldırmazmısınız? Bir değil iki değil yani üst katıma her gelene apartman terbiyesi vermek zorundamıyım ben? Bıktım artık yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kadın bi de üste çıkıyor ya kadın.Yok efendim halı kilim silkelemiyormuş taaa, üstünü basını silkelermiş sadece huyu öyleymiş silkelemeden duramazmış da.Çocukları ergenmiş efendim kavga ederlermişte küfür de ederlermiş. mış mış da mış mış yani.Gören de insan zanneder ama ne yapılır böylelerine artık hiç bilemiyorum.Haa bi de bişi olduğunda direk hanfendinin kapısına gidecekmişim görevliyi göndermeyecekmişim.Yaaaaaa sabııııııııırrrrrrrrrrrrr .Deliricem artık.OOOfffff yaaaaaaaa

Apartman dairelerinin en sıkıntılı yanı bu helede üst katta değilseniz :1:
Bizde de oluyor,balkonda cam kenarında sirkelenen bir şey illaki düşüyor.Bir çözümü var mı bilmem çemkirmek işe yaramaz yapacak olan yapar.

En güzeli üst katlardan ev almak galiba

Ben de benzer seyler yasadim ve ayni zamanda uyardigim halde parkelere demiri surte surte sabahin 7 bucuk 8 inde supurge tutuyordu ve her sabah inadina,o zaman cocuklarim okula gitmiyordu ve uyumak istiyordum yada en azindan o igrenc sesle uyanmamak!cocuklari ki hepsinin yasi buyuktu kosturuyorlardi evde,pencere onune yemek sulari ekmek kirintilari yumurta kabulari atiyorlardi.evde parti verip sabaha kadar uyutmuyorlardi.Ah neler yasadim neler hergun sinirle uyaniyordum ve tum gunum berbat oluyordu.sikayet ettiysem de hicbisey olmadi yurtdisindayim ben yabanci dusmanligina bile oynadilar(esim burali)tasinmak zorunda kaldim ki ev cok guzeldi duzenimi oturtmustum.allaha havale ettim bazilari malesef insanliktan bi gr nasibini almamis.imkanin varsa tasin ordan kurtul.

Apartman dairelerinin en sıkıntılı yanı bu helede üst katta değilseniz :1:
Bizde de oluyor,balkonda cam kenarında sirkelenen bir şey illaki düşüyor.Bir çözümü var mı bilmem çemkirmek işe yaramaz yapacak olan yapar.

En güzeli üst katlardan ev almak galiba

insan gibi otursa ,başkalarına karşı saygılı olsa sorun olmaz. insanlar çok düşüncesiz....

insan gibi otursa ,başkalarına karşı saygılı olsa sorun olmaz. insanlar çok düşüncesiz....

Doğru insanı henüz bulamadık.Bembeyaz çamaşırların üzerine göre göre halı silkeleyenini gördüm.Uyarmama rağmen bana mısın demediler.Değişmiyor bunlar.

Alacaksın o saçı kılı koyacaksın kapısının önüne.:1:

Doğru insanı henüz bulamadık.Bembeyaz çamaşırların üzerine göre göre halı silkeleyenini gördüm.Uyarmama rağmen bana mısın demediler.Değişmiyor bunlar.

Alacaksın o saçı kılı koyacaksın kapısının önüne.:1:

Ben yaptim valla ciceklerini yolup yolup balkonuma atti ustelik ben gordum asagidan,hic usenmeden topladim paspasinin uzerine attim .

Evet en doğrusu anladıkları dilden konuşmak.Arada benim de aklıma geliyor pisliklerini kapılarının önüne koymak.:)

Sabah kalktığınız da evinizin bir çok penceresi ve balkonun da elalemib saç ve kıllarını bulursanız çıldırmazmısınız? Bir değil iki değil yani üst katıma her gelene apartman terbiyesi vermek zorundamıyım ben? Bıktım artık yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kadın bi de üste çıkıyor ya kadın.Yok efendim halı kilim silkelemiyormuş taaa, üstünü basını silkelermiş sadece huyu öyleymiş silkelemeden duramazmış da.Çocukları ergenmiş efendim kavga ederlermişte küfür de ederlermiş. mış mış da mış mış yani.Gören de insan zanneder ama ne yapılır böylelerine artık hiç bilemiyorum.Haa bi de bişi olduğunda direk hanfendinin kapısına gidecekmişim görevliyi göndermeyecekmişim.Yaaaaaa sabııııııııırrrrrrrrrrrrr .Deliricem artık.OOOfffff yaaaaaaaa

seni o kadar iyi anlıyorum ki hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız üst kat komşularımızla benim komşum olacak kadının torunu balkonuma kağıt parçalar atardı oğulları çamaşır sererken elime tükürdüler yukardan tükürük fırlatma yarışı yapıyormuş ruh hastaları normalde sakin bir insanımdır ama o gün apartmanı yıktım başlarına artık canıma tak etmişti çok şükür biz kurtulduk tayinimiz çıktı çıkmasaydı da ev arıyorduk çıkacaktık düşün ant. sıcağında camlar balkonlar kapalı oturuyrdm manyak kadın bi şeyler atacak (saç kılı çöp) diye ev sizin değilse taşın derim öbür türlü tırlatma derecesine getiriyorlar insanı

Keske diyorum insanlar apartmanlar da yaşamadan önce bir sınava tabi tutulsalar apartmanda yaşam kuralları ile ilgili ne güzel olurdu dimi?:))) Ya da kurallara uymayanlara anında para cezası verilse ,bakalım bir daha yapabiliyorlar mı acaba? Maalesef bizim insanımızı dürtmeden,korkutmadan yada höt höt yapmadan bazı şeylerden vazgeçmelerini sağlamak mümkün olmuyor.

Bu konuda ben de cok muzdaribim hatta konum bile var. Sac topaklari tirnaklar kuller... hali sirkelerken yakaladim kac kez uyardim en son ozur dilemisti bir gun benim gittigimi mi gordu ne yaptiysa ben de kisa mesafeli bir yere ugradim gelmistim bunu bir yakaladim hali sirkeliyor gayretli gayretli beni gorunce kacti hemmen sikayet ettim guvenlige sonrada site yonetimine yazdim tum apartman sakinleri goruyor oraya yazilanlari vayyy yazan senmisin site bahcesinde bagira bagira herseyi benden bilsn tabi yok soyle yok boyle...

Sonra artik kendilerine ne sikayet gelse benden bildi kadin bir gun karikoca kavga ediyorlardi polis geldi allah ddim bunu da benden bilecek nitekim oyle de olmus. Balkonda goruyor laf sokuyor aaa cok bagirma cocugum polis gelir vs. Ortaya cikti da neyse kurtuldum o da utandi. Sac olayi vs de bitti ortak komsumuz atma oyle seyler sende burasi mustakil degil demis guzellikle. Nasil bir site anlamadim zaten kurallar var ama bir biz uyuyoruz sanirim azcik sesim yukselse esim kizar. Tv sesini kisar falan.

Hala biseyler sirkeliyor goruyorum paspas vs ici rahat etmiyor hatunun. Sikayetim de bitmedi kocasinin bogurme geniz temizleme sesleriyle uyaniyorum herrr sabah istisnasiz yani. gecen pazar yuruyuse ciktik dusunun taaa karsi yoldan yuruyoruz banyolarinin kucuk cami acik adamin sesni bir ben deil meger tum mahalle dinliyormus okadar yani... Tasinacagim yakinda zaten.

Kiraciysaniz yapacak baska birseyiniz yok malesef cunku bu insanlar laftan anlamiyor ya da sineye cekeceksiniz. Ki artik gormezden duymazdan gelmeye de alistim. Yoksa sinir stress sahibi olursunuz bosverin gevseyin uyarsaniz da duzelmeyecek cunku olan size olacak. Bana oyle oldu simdi tasinacagim gunu bekliyorum tum hirsimi alacagim ne yapabilirsem artik:37:

Ahh canım benim toplu yaşamayı bilmiyorlar bende hergün evdeyken temzilerdim balkonu hergün pislik doluydu yalnız mutlaka oluyor böyle şeyler enazından belirli biryerden belirli saatlerde çırpılsa köy adetlerini burdada uyguluyorlar bizim üst kat çoook gürültü yapıyor kadın nasıl fantaziyse evde topuklu ayakkabı giyiyor nasıl müstehcen konuşmalarını duyuyoruz sorma geçen misafirleri geldi ev yıkılacaktı nerdeyse eşim gidiyim dövüyüm şunları dedi çok sinir oluyoruz en sonunda frenlemicem gitsin bir dayak çeksin birdaha sesleri çıkıyormu sorma çok çekiyoruz.

Bu konuda ben de cok muzdaribim hatta konum bile var. Sac topaklari tirnaklar kuller... hali sirkelerken yakaladim kac kez uyardim en son ozur dilemisti bir gun benim gittigimi mi gordu ne yaptiysa ben de kisa mesafeli bir yere ugradim gelmistim bunu bir yakaladim hali sirkeliyor gayretli gayretli beni gorunce kacti hemmen sikayet ettim guvenlige sonrada site yonetimine yazdim tum apartman sakinleri goruyor oraya yazilanlari vayyy yazan senmisin site bahcesinde bagira bagira herseyi benden bilsn tabi yok soyle yok boyle...

Sonra artik kendilerine ne sikayet gelse benden bildi kadin bir gun karikoca kavga ediyorlardi polis geldi allah ddim bunu da benden bilecek nitekim oyle de olmus. Balkonda goruyor laf sokuyor aaa cok bagirma cocugum polis gelir vs. Ortaya cikti da neyse kurtuldum o da utandi. Sac olayi vs de bitti ortak komsumuz atma oyle seyler sende burasi mustakil degil demis guzellikle. Nasil bir site anlamadim zaten kurallar var ama bir biz uyuyoruz sanirim azcik sesim yukselse esim kizar. Tv sesini kisar falan.

Hala biseyler sirkeliyor goruyorum paspas vs ici rahat etmiyor hatunun. Sikayetim de bitmedi kocasinin bogurme geniz temizleme sesleriyle uyaniyorum herrr sabah istisnasiz yani. gecen pazar yuruyuse ciktik dusunun taaa karsi yoldan yuruyoruz banyolarinin kucuk cami acik adamin sesni bir ben deil meger tum mahalle dinliyormus okadar yani... Tasinacagim yakinda zaten.

Kiraciysaniz yapacak baska birseyiniz yok malesef cunku bu insanlar laftan anlamiyor ya da sineye cekeceksiniz. Ki artik gormezden duymazdan gelmeye de alistim. Yoksa sinir stress sahibi olursunuz bosverin gevseyin uyarsaniz da duzelmeyecek cunku olan size olacak. Bana oyle oldu simdi tasinacagim gunu bekliyorum tum hirsimi alacagim ne yapabilirsem artik:37:

Ev sahibiyim ve bunu yapanlar da zaten hep kiracı en azından bana rastlayanlar .Altımda vardı bi tane o gitti kurtuldum.Ben de sinir yapmim diyorum ama olmuyor işte. İnsanlar artık iyice yüzsüz olmuşlar. Hiç utanma sıkılma yok. Bize biri bişi dese kızarır bozarırız .Bunlarda nerde bir yağ gibi üste çıkıyorlar.

aynılarından bende de var maalesef saç kılları tırnaklar ne arasan hatta geçende ayakkabı kutusu vardı balkonum :9:

bi kere nevresimlerimi yıkadım serdim bi baktım yukardaki ev sahibi balkonun mermerlerini yıkıyo bütün pis sular benim nevresimlere tabi eşim tutmasaydı baya kavga ederdim ama eşim ses ettirmiyo ses etmedikçede onlar tepeme çıkıyo:36:

Ev sahibiyim ve bunu yapanlar da zaten hep kiracı en azından bana rastlayanlar .Altımda vardı bi tane o gitti kurtuldum.Ben de sinir yapmim diyorum ama olmuyor işte. İnsanlar artık iyice yüzsüz olmuşlar. Hiç utanma sıkılma yok. Bize biri bişi dese kızarır bozarırız .Bunlarda nerde bir yağ gibi üste çıkıyorlar.

Öyle öyle sen ben utaniriz onların yerine gitmeye care arariz onlar rahatindan olmaz. Evsahibiysen daha zor ya ne diyim gider inşallah tez vakitte. Artık uslandim en udt kattan istiyorum evi gerçi belli mi olur alta öyle biri gelir ki cekerim iyilerle karsilastirsin Allah.

Son düzenleme:
balkonumda tavuk kemikleri buldum
çekirdek kabukları buldum
vs. vs.
hemen çıkım güzelceeee konuştum.
haklısın ya hata ediyoruz birdaha olmaz dedi ve birdaha yapmadı. şükür :4:

Back
X