Sevgilimin abisi ve abisinin nisanlisi var. Onlarla cok fazla gorusmuslugum yok 3 kez olsun hadi ve hicbirisindede sevgilim yanimda degildi malesef once askerde sonrada yurtdisindaydi gorusmelerimiz sirasinda herneyse. Her gorusmemizde abisi ve elti adayim karsimda sarilmalar opusmeler canim cicim ask bocuguyduler bence uygunsuz bir tavir bu ama neyse dedim herhalde cok seviyorlar birbirlerini sevgilimede hic ses etmedim. Onlardan cok fazla hoslanmadim malesef birazda kiskanclik sezdim, her konuda hep kendilerini daha iyi cikarmayi basariyolar birsekilde daha iyi daha ustun.. kotu olan ise evlendigimizde ayni evde yasayacagiz ikinci kat bizim ucuncu kat onlarin, ve benim bu konuda cok moralism bozulmaya basladi isler ciddiye bindikce

onlarla bulustugumda oh 1-2 saat gorusup gidecem nasil olsa diye katlaniyorum ama ozaman ne olacak her gun bir arada

sevgilimin abisi neredeyse benden kiskanacak nisanlisini, sanki kimse sevmiyor tek seven o .. anlatamam ya nasil gorseniz dizi filmlerde yok boyle birsey, sanki masuscuktan yaparmiscasina her saniye seviyorum deliriyorum sana demeler sarilmalar falan..
ben nasil katlanicam buna arkadaslar.. en basitinden bir kahve yapsam sevgilimin abisi diyecek bu kahve mi benim askimin kahvesini ic sen bak vs.. her konuda bu tarz konusuyor

sevgilime hic yansitmadim, o'da abisini cooook sevmez abim cok fesat der zaten ama kardes, abi sonucta
ooof off tecrubeli arkadaslar ablalarim gelinler, anneler herkesten yorum bekliyorum, bu konuda ne dusunuyorsunuz, ne yapmali