iyi kotu herkesin yorumu cok degerli arkadaslar konumu okurmusunuz

birbirlerine olan yakınlıklarını abartı bulmanız bence de sizin tek katılmanızdan kaynaklanıyodur. Onun haricinde altlı üstlü oturmanız demek sürekli gelinip gidilcek anlamına gelmiyor sonuçta. Kaldı ki şu an bir resmiyet de yok sizin açınızdan. yok yere sıkıntı yapmışsınız bence. Şunu da belirtiyim arada bende sevgilime sarılırım öperim :16: (8 yıldır birlikteyiz) bunu kimseye gösteriş olsun diye yapmam. o an sarılmak istemişimdir sarılmışımdır. :38:

Sevgilimin abisi ve abisinin nisanlisi var. Onlarla cok fazla gorusmuslugum yok 3 kez olsun hadi ve hicbirisindede sevgilim yanimda degildi malesef once askerde sonrada yurtdisindaydi gorusmelerimiz sirasinda herneyse. Her gorusmemizde abisi ve elti adayim karsimda sarilmalar opusmeler canim cicim ask bocuguyduler bence uygunsuz bir tavir bu ama neyse dedim herhalde cok seviyorlar birbirlerini sevgilimede hic ses etmedim. Onlardan cok fazla hoslanmadim malesef birazda kiskanclik sezdim, her konuda hep kendilerini daha iyi cikarmayi basariyolar birsekilde daha iyi daha ustun.. kotu olan ise evlendigimizde ayni evde yasayacagiz ikinci kat bizim ucuncu kat onlarin, ve benim bu konuda cok moralism bozulmaya basladi isler ciddiye bindikce:( onlarla bulustugumda oh 1-2 saat gorusup gidecem nasil olsa diye katlaniyorum ama ozaman ne olacak her gun bir arada:(
sevgilimin abisi neredeyse benden kiskanacak nisanlisini, sanki kimse sevmiyor tek seven o .. anlatamam ya nasil gorseniz dizi filmlerde yok boyle birsey, sanki masuscuktan yaparmiscasina her saniye seviyorum deliriyorum sana demeler sarilmalar falan..
ben nasil katlanicam buna arkadaslar.. en basitinden bir kahve yapsam sevgilimin abisi diyecek bu kahve mi benim askimin kahvesini ic sen bak vs.. her konuda bu tarz konusuyor:( sevgilime hic yansitmadim, o'da abisini cooook sevmez abim cok fesat der zaten ama kardes, abi sonucta
ooof off tecrubeli arkadaslar ablalarim gelinler, anneler herkesten yorum bekliyorum, bu konuda ne dusunuyorsunuz, ne yapmali

Rahat batmasi olmus size, net:) farkinda degilsiniz belki ama icten ice siz kiskanmissiniz onlari biraz. Bunun uzerine dusunun bence.

Sevgilinizle aranizda resmiyete dokulmus bir durum yokken bunlari dusunup caninizi sikmayin.
Bence siz onlari kiskaniyorsunuz ve bu nedenle bu kadar sinirlisiniz.
Size fesatlik yapsalar sevgiliniz olmadigi halde sizinle bulusmazlar diye dusunuyorum.sizinle vakit gecirdiklerine gore size deger veriyor olmalilar.aksi halde gider iki sevgili rahat rahat sarilirlar da opusurler de

Güzelim sana bir saygısızlıkları,hakaretleri var mı?.Herkesin sevgi anlayışı ve göstergesi farklıdır.Sana ters gelen onlar için olağan birşeydir.Senin kimseden üstün olmak gibi bir iddian yoksa,salla gitsin.Önemli olan evleneceğin insanla kafa yapılarınızın uyması.İster üst katında otursun ister alt katında.Sen karıştırdıktan,kaale aldık sonra,7 köy uzaktan bile karışır huzurunu bozarlar.Kapımı kaparım keyfime bakarım.Merhaba emerhaba

Olabilir bence bende sevmem öyle mıçmıç dolaşan sevgilileri sonuçta yalnız da kalabiliyorsun herkesin içinde göşteriş gibi gelir bana rahatsız olurum.Konuya gelecek olursak çok iyi olacağını düşünmüyorum tabi bu kişilere bağlı biraz daha.Teyzemin kızı da böyle altlı üstlü eltisiyle sürekli bi yarış hali gibi kıyaslanmalar filan çok oluyor.Ayrı evde olmak en iyisi ama imkan yoksa da takmayın gülüp geçin.

Güzelim sana bir saygısızlıkları,hakaretleri var mı?.Herkesin sevgi anlayışı ve göstergesi farklıdır.Sana ters gelen onlar için olağan birşeydir.Senin kimseden üstün olmak gibi bir iddian yoksa,salla gitsin.Önemli olan evleneceğin insanla kafa yapılarınızın uyması.İster üst katında otursun ister alt katında.Sen karıştırdıktan,kaale aldık sonra,7 köy uzaktan bile karışır huzurunu bozarlar.Kapımı kaparım keyfime bakarım.Merhaba emerhaba

cok haklisin canim sagol
insAllah hep bir yaris icinde olmayiz bende cok kelepir degilim herkeste oldugu kadar bendede vardir elbet fesatlik sutten cikmis ak kasik degilim ama olsun onlarinkisi daha simdiden abarti hem yorumlar hem hareketler.. neyse artik dedigin gibi kapimizi kapaticaz merhaba merhaba olucak:)

şu an her ikinizin arasında da ciddi bir şeyler yok sanırım. dur bakalım. kim duracak kim yola devam edecek. hızlı koşan çabuk yorulur ayrıca..

Canım herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır benim eşimde öyleditr hiç çekinmez sarılır öper hiç elimi bırakmaz ama hiç öyle düşünülebileceğini aklımızdan da geçirmedik gerçi benim eltime yurtdşında yaşıyor uzağız ama rahatsız olmazlardı sanmam ben eşimden sorumluyum onlar nasıl davranırlarsa davransınlar birbirlerine aynı evde oturmayacakmışsınız sonuçta kapılar ayrı evler ayrı sürekli diz dize olsunlar sizi neden rahatsız ediyor. Bırak herşeyin en iyisini onun yaptığını düşünsün seni eşin bilsin yeter hem daha ortada ciddi bir şey yok hele bir evlenin o zaman düşünün bunları ve en baştan doldurmayın kendinizi.

öncelikle merhaba canım ben konunu okuyunca sana hak verdim bunları ister istemez düşünmüşsün tamamda belki elti olacağın bayan ile iyi anlaşacaksınız hiç ikiniz birlikte zaman geçirdinizmi önyargılı yaklaşma belli olmuyorki bazen başta hiç sevmediğimiz biri ile sonradan çok iyi olabiliyoruz yani.
ki daha evlenmemişsiniz o gün gelsin evlenip altlı üstlü oturun deneyin bir baktın gerçekten olmuyor sizde konuşup evinizi değiştirirsiniz daha birşey yokken kendine bunları dert etme gün ola hayrolaaa :34:

aynı binada bile olsanız hergün görüşmek zorunda değilsiniz,hem merak etme onlar evlendikten sonra aynı olmazlar herkes nişanlılığında olduğu gibi canım cicim olsaydı tüm evlilikler mutlu olurdu ama bak öyle değil,hem öyle olsalar bile çok yüzgöz olmazmış hem şansn varki sevgilinde abisindn çok hoşlanmıyor.o yüzden araya mesafe koyarsın ve öyle zırt pırt girip çıkmasınız,sorunda böylece hallolur,bir de sen onları duymamaya çalışcksn kendi seviyeszlikleri deyip düşünmicksn ;)

aynı binada bile olsanız hergün görüşmek zorunda değilsiniz,hem merak etme onlar evlendikten sonra aynı olmazlar herkes nişanlılığında olduğu gibi canım cicim olsaydı tüm evlilikler mutlu olurdu ama bak öyle değil,hem öyle olsalar bile çok yüzgöz olmazmış hem şansn varki sevgilinde abisindn çok hoşlanmıyor.o yüzden araya mesafe koyarsın ve öyle zırt pırt girip çıkmasınız,sorunda böylece hallolur,bir de sen onları duymamaya çalışcksn kendi seviyeszlikleri deyip düşünmicksn ;)

haklisin canim herkesin evi ayri olucak tabi altli ustlu otursakta, devamli bir yaris halinde olmayiz umarim

Back
X