Onu yaptım ama herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyorArtimed diye biliyorum canım
Teşekkür ederimAwox predictor
Ben bu formunu değil de pembe kapaklısını biliyorum birde Comfort varOnu yaptım ama herkes yalancı pozitif çıkarıyor
Bakalım alacağım bir tane elimde sadece artimed kaldıBen bu formunu değil de pembe kapaklısını biliyorum birde Comfort var
Predictor ve laboquick kaset testi canım birde bu aralar awox begeniliyorHanımlar en iyi erken ve kaset testi hangileri
Nimo varmış nöbetçi eczanede iyi dediler aldım erken gebelik olarakPredictor ve laboquick kaset testi canım birde bu aralar awox begeniliyor
Nimo denediniz mi acaba sonucu merak ettimNimo varmış nöbetçi eczanede iyi dediler aldım erken gebelik olarak
Kaçtan denedim sırayla atayım bakNimo denediniz mi acaba sonucu merak ettim
Benim de aynı bu şekilde çıkıyor nimo ve artımed denedim senin gibi ama o markalara herkes yalancı pozitif çıkarıyor yazmış hevesim kırıldı o yüzdenKaçtan denedim sırayla atayım bak
Benim de aynı bu şekilde çıkıyor nimo ve artımed denedim senin gibi ama o markalara herkes yalancı pozitif çıkarıyor yazmış hevesim kırıldı o yüzden
Benim de aynı bu şekilde çıkıyor nimo ve artımed denedim senin gibi ama o markalara herkes yalancı pozitif çıkarıyor yazmış hevesim kırıldı o yüzden
Evet çizgi görüyorum inşallah hamilesindirEki Görüntüle 3599962
Benim bu bebetime bundada var çizgi pembemsi
Eki Görüntüle 3599962Benim de aynı bu şekilde çıkıyor nimo ve artımed denedim senin gibi ama o markalara herkes yalancı pozitif çıkarıyor yazmış hevesim kırıldı o yüzden
4 gün sanırımEvet çizgi görüyorum inşallah hamilesindiradetine kaç gün var
Sonuç ne oldu hamile misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?