- Konu Sahibi mylovetuiz
-
Ne çabuk gelişti bunlarÇocuktan emin misin peki önemli olan bu bence bir de hissettiklerin
allah bozmasın
amin canımmm Allah olmayanlara da yaşatsın bunu... bu kadar kendinden emin gözü kara bi sevgilim olmamıştı... çok gözü kara çok... :)
En çok neyi seviyorum sende biliyor musun aşka olan inancını hiç yitirmiyorsunNeden olmasınn hem nişanlılık evresinde iyice tanırsınız birbirinizi annen ne diyor bu duruma??
korkak pısırık olmasından ıyıdır bence canım ınsallah mutlulugunuz bır omur boyu daım olur
evlılıgı gecıktırmeyı dusunmuyosanız bence baba acısında problem yok asık olmak super bısı
ya insanlar aşkı lekeliyor diye aşka küsemem aşk benim yaşam sevincim diyebilirim :)
sadece haketmediklerini gördüğümde o aşk bitebiliyor :) sonuçta şimdiye kadar acıyı aşk sandığımız için bizi üzenlere defalarca şans verip üzülmedik mi bunu yapmayı sevmiyorum işte... :) şimdi şöyle bi durumumuz var kendisinin 6 ay kadar bi askerlik süreci var... bitirip gelmesi düzenini oturtması demek bize biraz daha zaman gerektiğini zaten gözler önüne seriyor... tanışma şimdi olacak ... askerden geldikten sonra söz takılacak ve söz nişan arası tüm eksikler tamamlanacak... sonra da düğün... bırakmıyor ki ben de destek olayım...herşeyi ben yapacağım diye tutturdu... anneme gelince, sevgilimin " size damat değil evlat olmak isterim " sözü üzerine annem de bunu söylemeye dilin var, uygulamaya yüreğin de varsa buyur gel yavrum dedi :) beni mutlu gördükleri için de şuan tanımadan bile seviyorlar onu :)
Ay hadi hayırlısı yaa çok ama çok sevindim senin adınaAllah nazardan saklasın ..O zaman söz nişan haberlerini de bekliyoruz ona göre
oh miss durdun durdun 12den vurdun hadi bakalım iyi şeyler hissediyorum canım güzel olacak güzeeel
Neyden korkuyorsun ki :44: Güzel şeyler anlatmışsın hep..
korktuğum şey şu herşeyin çok güzel gidiyor olması... :) alışmışız hep saçma sapan senaryolara :) ondan ötürü ... :)
İlahiGüzel düşün güzel olsun , inşallah
Aslında siz şanslısınız o evi eskiden beri bilen biri olarak , sevgili olduktan sonra değişim gösterseler bile anlarsın gerçek mi bu tutumları yoksa köprüyü geçene kadar mı diyeHerşey yolunda ise tadını çıkarmaya bak
Madem herşey güzel gidiyor.. Ve zaten damat adayıda ruhunuza hitap edebiliyor , bundan iyi şamda kayısı
Her şey çok güzel gözüküyor :)
Allah mutluluğunuzu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?