iyi mi ettim kötü mü bilemedim...

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
5 yıldır çok sevdiğim bi kız arkadaşımın erkek kardeşiyle ani ve nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde sevgili olduk... hatta şunu söylemem gerekir ki sevgili olayını da aştık neredeyse...
çok hızlı gelişiyor ve annemle konuşup beni sevdiğini annemin müsadesi olursa el öpmeye gelmek istediğini söyledi... onu da aşarak babamla konuşmamı kabul ederse babamla da tanışmak istediğini söyledi ve ben şuan garip bi duygu içindeyim... bu normal mi değil mi bilemedim... herşey de çok güzel hani küçücük bi eksiklik de yok ben zaten aileyi tanıyorum onlar da bu durumdan oldukça memnun ve mutlu ... babama konuyu açtım gelecek el öpecek... ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim... he çocuğa gelince gerçekten kadın ruhundan anlayan anlayışlı efendi ve yaşına göre çok olgun biri... şahsıyla yada ailesiyle vs en ufak bi sıkıntı yok... sadece kafam biraz karıştı...herşeyin iyi gideceğini olan inancımız mı sömürüldü ki acaba...
babama söylemek için beklemeli miydim sizce...

Ne çabuk gelişti bunlar Çocuktan emin misin peki önemli olan bu bence bir de hissettiklerin

En çok neyi seviyorum sende biliyor musun aşka olan inancını hiç yitirmiyorsun Neden olmasınn hem nişanlılık evresinde iyice tanırsınız birbirinizi annen ne diyor bu duruma??

Son düzenleme:
amin canımmm Allah olmayanlara da yaşatsın bunu... bu kadar kendinden emin gözü kara bi sevgilim olmamıştı... çok gözü kara çok... :)

korkak pısırık olmasından ıyıdır bence canım ınsallah mutlulugunuz bır omur boyu daım olur
evlılıgı gecıktırmeyı dusunmuyosanız bence baba acısında problem yok asık olmak super bısı

En çok neyi seviyorum sende biliyor musun aşka olan inancını hiç yitirmiyorsun Neden olmasınn hem nişanlılık evresinde iyice tanırsınız birbirinizi annen ne diyor bu duruma??

ya insanlar aşkı lekeliyor diye aşka küsemem aşk benim yaşam sevincim diyebilirim :)
sadece haketmediklerini gördüğümde o aşk bitebiliyor :) sonuçta şimdiye kadar acıyı aşk sandığımız için bizi üzenlere defalarca şans verip üzülmedik mi bunu yapmayı sevmiyorum işte... :) şimdi şöyle bi durumumuz var kendisinin 6 ay kadar bi askerlik süreci var... bitirip gelmesi düzenini oturtması demek bize biraz daha zaman gerektiğini zaten gözler önüne seriyor... tanışma şimdi olacak ... askerden geldikten sonra söz takılacak ve söz nişan arası tüm eksikler tamamlanacak... sonra da düğün... bırakmıyor ki ben de destek olayım...herşeyi ben yapacağım diye tutturdu... anneme gelince, sevgilimin " size damat değil evlat olmak isterim " sözü üzerine annem de bunu söylemeye dilin var, uygulamaya yüreğin de varsa buyur gel yavrum dedi :) beni mutlu gördükleri için de şuan tanımadan bile seviyorlar onu :)

Ay hadi hayırlısı yaa çok ama çok sevindim senin adına Allah nazardan saklasın ..O zaman söz nişan haberlerini de bekliyoruz ona göre

Ay hadi hayırlısı yaa çok ama çok sevindim senin adına Allah nazardan saklasın ..O zaman söz nişan haberlerini de bekliyoruz ona göre

Sağol bitanem yaa ...inşallah hayırlısıyla olur... tabii nerden baksan 6-7 ayımız var :) yalnız babamla yaptığım o konuşma...hayatımın en zor anıydı... resmen soğuk terler attım yaa... aldığım tepki de beklediğimin tam tersi çok olumluydu :)

Son düzenleme:
korktuğum şey şu herşeyin çok güzel gidiyor olması... :) alışmışız hep saçma sapan senaryolara :) ondan ötürü ... :)

İlahi Güzel düşün güzel olsun , inşallah

Aslında siz şanslısınız o evi eskiden beri bilen biri olarak , sevgili olduktan sonra değişim gösterseler bile anlarsın gerçek mi bu tutumları yoksa köprüyü geçene kadar mı diye Herşey yolunda ise tadını çıkarmaya bak

Madem herşey güzel gidiyor.. Ve zaten damat adayıda ruhunuza hitap edebiliyor , bundan iyi şamda kayısı

çok haklısınız o konuda işte :) çünkü annesine daha önce de anacum falan derdim o kadar samimiyetimiz vardı :) hatta sevgilim onlara anlattığında da çok sevinmiş :) babası falan da biliyor ...teyzeleri dayısı ananesi kuzenleri arkadaşları :) bilmeyen kalmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…