Evet degisemiyorum çok denedim keşke cazgır biri olsaydım diyorum hepKişilik meselesi değişemezsin ama biraz mesafeli olursan çözersin işi. Herkese herşeyini anlatma. Canım cicim olma hemen yeter
Evet annesiz babasız büyüdüm çok güzel.konusmussun temelim çocukluk sanırım. Yorumunu çok beğendimBence böyle seylerin temeli genelde cocuklukta yatiyor. Aman herkes beni sevsin, kabul etsin cabasi ve kaybetme korkusu genelde altinda yatan sebeplerin bazilari. Öz sevgi ve öz saygi zayif ise kendinizi de koruyamazsiniz
Bende böyleyim.Malesef malesef ben kalp kıramayan iyi niyetli mi saf mı bilemedim öyle biriyim. Eşim bile bana sen aşırı iyisin aşırı diyor ve o bile bundan şikayetci. Karşındakine sıcakkanlı davranırım hatta bana laf sokmaya çalışanlara bile mesela kayınvalidem vs... Alttan alarak konuşurum ezdiriyormusum gibi kendimi. Ha kv herzaman laf sokmazda yada çevrem işte... Yani hep alttan alıyorum ama tabiki de direk biri laf dese terslerim sadece kimseye ben laf sokamam mesela imreniyorum hazır cevap değilimkonuskanimdir ama böyle işte... Cazgır olmak isterdim böylesi yaraniyor bu devirde. Karşımdakini kirarsam üzülür şimdi diye düşünüyorum o beni kirsa bile...
Kimseye iyilik yaramıyor iyi olmakBende böyleyim.
Artik az konusuyorum ve kimseye güvenmiyorum.
Duvarlarim oldugunu bastan belli ediyorum.
Laf sokan kisileri umursamiyorum. Moralinin bozuldugunun görünce seviniyorlar.
Takmazsan devamini getiremezler, altan alta sende onlarin acigini yüzlerine vurmaya calis.
Evet annesiz babasız büyüdüm çok güzel.konusmussun temelim çocukluk sanırım. Yorumunu çok beğendim
Evet çok haklısın. Destek almayı düşünüyorum ama bunu kendimde başarabilmeye çalısiyorum iste:)Bu konuda profesyonel destek almayi veya kitaplar okumaya deniyebilirsiniz. Iyi insanlara rastlasaniz sorun degil, onlar iyiliginize karsilik verir ama aksi takdirde suistismal edilme ihtimali büyük.
Eskiden çok iyiydim.Malesef malesef ben kalp kıramayan iyi niyetli mi saf mı bilemedim öyle biriyim. Eşim bile bana sen aşırı iyisin aşırı diyor ve o bile bundan şikayetci. Karşındakine sıcakkanlı davranırım hatta bana laf sokmaya çalışanlara bile mesela kayınvalidem vs... Alttan alarak konuşurum ezdiriyormusum gibi kendimi. Ha kv herzaman laf sokmazda yada çevrem işte... Yani hep alttan alıyorum ama tabiki de direk biri laf dese terslerim sadece kimseye ben laf sokamam mesela imreniyorum hazır cevap değilimkonuskanimdir ama böyle işte... Cazgır olmak isterdim böylesi yaraniyor bu devirde. Karşımdakini kirarsam üzülür şimdi diye düşünüyorum o beni kirsa bile...
Evet çok haklısın. Destek almayı düşünüyorum ama bunu kendimde başarabilmeye çalısiyorum iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?