iyi nıyetli olmak sucmu

Evet zor ama olmayacak şey değil eskiye oranla daha iyi durumdayım zamanla daha fazla insanla karşılaşınca öğreniyorum sanırım:))

bende fazla ınsanlarla karsılasıyorm vede karsılasacagımda meslekten dolayı.her gıttıgım yerde yenı bı ınsan olacagım mesafe koyup hayırı ogrenecegım dıyorum ama olmuyo ıste.can cıkarmıs huy cıkmazmıs.

Tabi senin okuduğun kitapların ismini verirsen okuruz:)

Ergenlik cagimda, kisiligimi bulma savasimda cok ilgilenirdim boyle seylerle. Internetten arastirarak dunya kadar bilgiye, tavsiye edilen kitap ve yazilara ulasabilirsiniz. Kolay gelsin.

Ergenlik cagimda, kisiligimi bulma savasimda cok ilgilenirdim boyle seylerle. Internetten arastirarak dunya kadar bilgiye, tavsiye edilen kitap ve yazilara ulasabilirsiniz. Kolay gelsin.

Biliyorum internetten ulaşabilirim size yardımı olmuşsa banada olur sanırsam:)teşekkür ederim:)

valla kitapla felan hiç ilgisi yok benim en çok sevdiğim kitap türüdür kişisel gelişim kitapları bir dünya okudum da , iletişim, ikna sanatı , beden dili vs , insanları etkileme sanatı sözünün etkili olabilmesi vs.

hiç bir kitapta zıt kutuptaki insanlara sizde laf sokun ezdirmeyin vs demez. kitapta yazan karakterler görgülü , yada söylediğini anlayabilecek kapasitede ki insanları kasdederek yazılıyor ,ama gerçek hayatta insan karşısına çıkan ya çıkarcı , ya palavracı, yada görgüsüz vasıfsız insanlar oluyor , onların dilinden konuşmak için de kitaba gerek yok tek gereken şey saygısızlık onuda biz yapamıyoruz, öylesi insanlar sıtkı sıyrılmış diye tabir edilen şahışlar , nezaket kurallarından edepten yoksun oldukları için bu kadar patavatsızlar onun seviyesine inip onun gibi olamadıklarına kızıyorlar burdakiler zaten kendini eksik gördüklerinden değil....

Aynı ben ne yazık ki :1: şu hayatta yaptığım yapmaya da istemeden de olsa devam ettiğim en büyük hatam BAŞKALARINI KIRMAMAK İÇİN KENDİM KIRILMAYI TERCİH EDİYORUM...
aman üzülmesin,kırılmasın üç günlük dünya değmez diyerek bir bakıyorum ki kendim tuz buz olmuşum, paramparça.........

Diğer kötü huyumsa; birisi böyle karşımda konuşuyor laf soktuğunu falan sanıyor ya, işte o an bana nasıl oluyor bilmiyorum kal geliyor sanki donup kalıyorum,sonra da kendi kendimi yiyip bitiriyorum keşke şunu söyleseydim keşke bunu yapsayım nasıl sustum Allahım diye,

Berbat ötesi bir durum ne yazik ki.... çözüm bulursanız bana da deyin çok sıkıldım bu huylarımdan gerçi can çıkmadan huy çıkarmı bilmiyorum ama..... :1:

Aynı ben ne yazık ki :1: şu hayatta yaptığım yapmaya da istemeden de olsa devam ettiğim en büyük hatam BAŞKALARINI KIRMAMAK İÇİN KENDİM KIRILMAYI TERCİH EDİYORUM...
aman üzülmesin,kırılmasın üç günlük dünya değmez diyerek bir bakıyorum ki kendim tuz buz olmuşum, paramparça.........

Diğer kötü huyumsa; birisi böyle karşımda konuşuyor laf soktuğunu falan sanıyor ya, işte o an bana nasıl oluyor bilmiyorum kal geliyor sanki donup kalıyorum,sonra da kendi kendimi yiyip bitiriyorum keşke şunu söyleseydim keşke bunu yapsayım nasıl sustum Allahım diye,

Berbat ötesi bir durum ne yazik ki.... çözüm bulursanız bana da deyin çok sıkıldım bu huylarımdan gerçi can çıkmadan huy çıkarmı bilmiyorum ama..... :1:

gercekten kendımden sıkılmıs durumdayım.kendımı cok kotu hıssedıyorm.hep alttan alan,kırmayan,haklıda olsa allah rızası ıcın ortayı yumsatan ben oluyorm.ılgınc benden hep beklıyolar yapmayınca haklı gıbı kusuyolar.en ıyı cozum galıba gorusmemek.mesafe koymak.en azından kırdırmassın kendını dıyorum.yanlızca vakıt gecmıyo.

valla arkadaşlarım ben de aynen öyleyim hık kalıyorum noluyorsa önce den öyle değildim evlenince bir ağırlık mı çöküyor nedir sesimizi kesiyorlar heralde :)))

ama ben sevmediğim insanlara bakıyorum ; patavatsızlıklarının sonu yok çekiyorum kendimi mesafeliyim bir iki çağırıyorum görevimi yapıyorum sonra çağırdıklarında gitmiyorum günki görmediğim zaman daha huzurlu olduğumu farkettim , aptallıklarına tahammül edemiyorum genelde yutarım ben herşeyi ama dolunca da bir patlarım ortalık ayağa kalkar , en azından o hadde gelmeden çekiyorum ki kendimi sinirlerime yazık evet yalnız kalıyorsun biraz çünki kafa dengi adam yok hepsi boş boş konuşuyor , AMA HAYATIMDA OLUP SAHTE SAHTE ARKADAŞLIK YAPMAKTANSA yalnız mutlu olmayı tercih ediyorum .

arkadaşın biri iyi niyetten değil özgüveniniz yok demiş :))) ayol 20 kişiyi yönetiyoruz ne özgüveninden bahsediyor kitapla olcak şeymi o , yok kitap okuyun bilmem ne diye nutuk atmış , bu tamamen SAYGISIZLIK VE ÇİRKEFLİKLE ALAKALI,
ARSIZ OLAMAMAK TABİKİ İYİ NİYET....

Back
X