- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Canım kalbinde yiyecek ekmeği yoksa ona buna saldırır fesat insanlar hem kendilerini hemde etrafındakileri mutsuz ederler...
Ve ben o kadar safımki(kötü anlamda)ne yapılırsa yapılsın yine yardım edilecek bişey varsa en önce ben koşuyorum buda kullanılmaya açık bir durum farkındayım ama Allah kahretsin ki kurtulamıyorum bu illetten çok yoruldum çok sadece bu çocuğa karşı değil biçok insana karşı öyleyim![]()
Saf olmak nedir ? İyi niyetli olmak nedir ? Bana göre iyi niyetli olmak temiz olmaktır. Kişi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş. Saf insan aptal diildir. Aksine çok zekidir. Aldanmanın nedeni güvensizliği kabul edemiyorsun çünkü insanların kötü olduğunu düşünmek acı veriyor, yüzleşmek şok etkisi yaratıyor ! O yüzden her seferinde bu tip insanlarlar ile sınanıyorsun. Allah saf denilen kişinin yüreğine kendi nurundan işlemiştir.
İyi niyetini kaybetme fakat tedbir de elden bırakma canım. Çünkü kötü niyetli insanlar saf insanları çıkarı için hiç acımadan harcarlar. Şu bir gerçek ki kalbi temiz olan insanların her bir işini de Allah rast getirir. Başlarda kaybetmiş görünsen de uzun vaade de kazan sen olacaksın bu şaşmaz !Yaradan rotanı mutlaka şerden alıp ; hayıra çevirecektir.