İyi olmak güzel olmak yetmiyor. İnsanın birazda bahtı güzel olacak..

Babam bana evliyken kart verse, onu mecbur kalmadıkça kullanmam, eşimin haberi olsun istemem, haberi olsa limit çok düşük derim. Arkadaşım geliyor dese, liste atarım o zaman bunları gönder diye.
Hem kocadan bu kadar şikayetçi olup hem baba parasıyla onu idare etmek nedir Allah aşkına?
Birde niye kendinizi zavallı gibi görüyorsunuz?
Yanlış bir karar verip evlenmiş olabilirsiniz. Gençsiniz, sağlıklısınız, aileniz arkanızda. Kocanıza zaten başından beri ölüp bitmiyorsunuz. Babanızın evine gidersiniz, biraz durur bir işe de girersiniz. Hayatın ucundan tutarsınız herkes gibi. Kendinize acıya acıya oturun koridorda.
Yok gayet bile isteye evlenmiş
Saçmalıklar silsilesi

Babanız ne güzel arkanızda durmayı da geçmiş kartını bile veriyor evi resmen babanız geçindiriyor. O evde yaşadıklarınız da belli zaten. Neden ısrarla boşanmıyorsunuz. Söylendiğiniz zaman hiçbir şey değişmeyecek. Babanıza yazık, kızına kötü davranan birine hiç bilmeden maddi destek oluyor.

Başlığa "baht güzel olacak" yazmışsınız da boşanmazsanız o eşle kalmaya devam ederseniz e bir zahmet aynı şeyleri yaşamaya devam edeceksiniz. Baht öyle bir şey değil ki sihirli bir değnek değsin bir anda adam düzgün birisi hale gelsin size iyi davransın. Aile evine dönmezseniz aynı şekilde devam edeceksiniz ve harekete geçmiyor olmanız da baht olmuyor sizin kendi tercihiniz.

Çoğu kişi boşanmak istiyor da sırf ailesi destek çıkmıyor diye boşanamıyor. Size kartını bile veren bir babanız var hala bu evlilikte kalıyormuşsunuz yani cidden şok oldum. Öfke kontrolü yok, üstünüze yürüyor evi geçindiremiyor, ön sevişme yok, özel bölgenize laf ediyor ama hala devam ediyorsunuz. Değişmeyecek bunu bilin

Başlıktada söylediğim gibi iyilik güzellik gerçekten yetmiyor. İnsanın birazda şansı olacak. Evlendim gurbet ellere geldim eşim destekçim olacağına en büyük sınavım oldu... o kadar yalnızımki konuşacak kimsem yok o yüzden bazen içimdekileri taşıyamayacak noktaya gelince buraya yazıyorum.

Eşim şiddete meyilli bir insan öfkesini kontrol edemiyor(bunların hiç birini kabul etmiyor o kendine göre düzeldi) kaç kez üstüme yürüdü. Dişlerini yumruklarını sıktı. Beni sarstı yatağa savurdu. Üstüme yürüdü bıçak çekmecesini izledi... bunları ona söyleyince hepsi bianlık oldu der kabul etmez. Ona göre ben onu tahrik ediyorum..

Ekonomik gücüde çok zayıf. Bir türlü düze çıkamıyor. Öyle gezen alışveriz yapan çok masraflı bir insan değülim ona rağmen böyle. Düze çıkmak için hiç bir çabası yok. Belki düzelir diye bekliyorum aylar geçiyor adamda tık yok.

Allah razı olsun öyle bir babam varki tam anlamıyla arkamda dağ. Ailem durumun farkında ve her zaman derler arkandayız diye. Babam hep der "ben senin çocuğuna bakarım korkma yanındayım" diye.
Düşünün durumun farkında olduğu için bana kredi kartı çıkardı limitsiz. Zorda kalmayayım diye. Bugün eşim beni aradı akşama bi arkadaşını yemeğe çağırmış birşeyler hazırlarsın dedi. Ya sormuyorki ne eksikse para atayım git al. Maaşını aldığında kartıma 2000 tl atmış harçlık olarak. Birikim yapmaya çalışıyorum dokunmuyorum biriktiriyorum. Kalktım markete gittim alışveriş yaptım geldim. 5 dk sonra kapı çaldı oğluma bez ve ıslak mendi sipariş etmiştim onlar gelmişti. Oturdum şöyle bi düşündüm de;
Kalktım mutfağa gittim yerdeki alışveriş poşetleri babamın parasıyla alınmış.
Odaya gittim yerdeki bezler ıslak mendiller babamın parasıyla alınmış.
Oğlumun dolabını açtım kıyafetlerinin yarısından çoğunu hep babamgil almış.
Ayakkabılığı açtım, oğlumun 5 çift ayakkabısı varsa 4 ünü babamgil almış.
Oturduğum eve baktım geçen sene babam para verdi öyle bu eve çıktık önceki evimiz çok eskiydi. Eşim kredi kartı borcunu ödesin diye yüklü para veren yine babam. Ama ona rağmen hala borcu var. Yani örnek vermek gerekirse;
Hayat bi deveyse eşim o devenin sadece kulağı. Kilometrelerce ötemde olmasına rağmen her şeyime babam yetişir..

Mesela memlekete gideceksem; eşim 2000 harçlık veriyorsa babam 10.000 verir. Gidiş biletimi eşim alıyorsa dönüş biletimi mutlaka babam alır. Bu kadar destek olmalarına rağmen adam hala sıfırında altında. (Bu arada kendi ailesinin pek desteği olmaz)

Bilmiyorum herkes mi böyle yaşıyor yoksa benmi eşimden soğuduğum için her şeyi gözüme batıyor..

Cinsellik desen vasattanda öte. O konuya hiç girmek bile istemiyorum. Artık hepiniz beni biliyorsunuz burda konularımı bilirsiniz..
Şuan koridorda boş boş oturmuş bunları yazıyorum. Ağlamak da istemiyorum çok ağladım hiç bir şeye yaramadı..

Eşimle çok konuştum ama her şeye bir açıklaması var.
Karı koca hayatımızdaki sorunları konuşuyorum "ben idrak edemiyorum demekki sen beni yönlendir" diyor
Maddi sorunları konuşuyorum "herkes böyle yaşıyor artık biz o kadarda kötü durumda değiliz"diyor.
Öfkesini sebepsiz gerginliğini konuşuyorum "ben o kadar mı kötü bir insanım hiç mi iyi bir yanım yok idare et" diyor. Hep ben birşeyleri yönlendiriyorum idare ediyorum e adama sorarlar demi sen nesin peki şam babasımı yada köşe süsü mü diye?

Hep negatif o evdeyken evde kasvetli bi hava var çözemiyorum. Sürekli hastalanıyor. Şaşıyor ki ne hastalık çıkarsın kendine.

Belki yine herkes çok eleştirecek beni biliyorum ama o kadar yorulmuşumki artık. Kafamdaki ses susmuyor. Eşimle sürekli kavga etmiyorum ama evde sanki soğuk bi savaş var hep mesafeliyiz. O mesafeyi artık ben koydum iyi olmak istemiyorum. Zamanında çok çabaladım iyi olalım diye sabrettim alttan aldım ama artık götüremiyorum ya. O iyi olsada bana batıyor sanki. Gücüm bitmiş gibi.
Yoruldum çok yoruldum...
Siz çalışıp düzeniniz böyle olsa hadi neyse diyeceğim de babanız size tek degil esinize de bakiyor,adamin durumu olmasaydı bir de size muhtaç olsaydi vay halinize

Karaktersizlik bu başka birşey değil
Ne diyim artık bilmiyorum ki eşini sevmiyor ama hiç bir insanda bunu haketmiyor , boşan ne yapıyorsan yap ama arada eski sevgilimi özlüyorum nedir yani , yanına gidip ağlaşmalar geçmiş analizi yapmalar hele arkadaşla boşansa evlenirim demeler falan benim için çok uç şeyler.

Ayrıca aklı başında hangi adam evli barklı kadına boşansın gelsin kabulüm der yani.

Tesadüf görür ayak üstü iki sohbet edersin başka ama bu olmaz yani olmamalı.

Ne diyim artık bilmiyorum ki eşini sevmiyor ama hiç bir insanda bunu haketmiyor , boşan ne yapıyorsan yap ama arada eski sevgilimi özlüyorum nedir yani , yanına gidip ağlaşmalar geçmiş analizi yapmalar hele arkadaşla boşansa evlenirim demeler falan benim için çok uç şeyler.

Ayrıca aklı başında hangi adam evli barklı kadına boşansın gelsin kabulüm der yani.

Tesadüf görür ayak üstü iki sohbet edersin başka ama bu olmaz yani olmamalı.
Yani konu sahibi bence düzgün düşünebilen biri değil
Eski sevgili dediği gel dese çocuk vs gözü görmeyecek gidecek karakterde
Madem sevmiyorsun niye evlendin
Hadi onu yaptın niye çocuk
Birde tüm maddi sorumlulukta babasına atmış
Niye ısrarla boşanmıyor anlamıyorum
İlla rezillik mi çıksın istiyor ki

Back
X