iyi yaptım pisman degilim.

helal kiz en iyisini yapmissin bravo :KK9:
hakkinizda herseyin hayirlisi olsun,Allah karsiniza duzgun insanlari cikarsin ;)

Ne iyi yapmışın valla
Haketmişş :KK53:

Kizlar iyi aksamlar
Gectigimiz hafta konu acmistim eski erkek arkadaşım (buarada soz tarihi belliydi aileler tanismisti) beni sacma sebeplerden terk edip 2 hafta once faceden yazmisti olmicagini artik kendisini istemediğimi yazmistim içimdeki kusmustum ama son agir mesajı okumamisti. Bugun okumus bana benim hata yaptigimi o grip olmusken hasta yatağında yatarken benim arkadaslarimla disarda olduğumu onu kisitladigimi yazmis bide demiski hadi gule gule. Tabi olumlu yanit alamadi ya gercek yuzune hemen devam etti. Asla kisitlayan biri degildim arkadaslarim bana konya ovasi diyordi oyleki rahattim. Surekli annesi abisi ne derse o , kendi arkadaslari benden kiymeyliydi .Sartellerim atti bende dedimki senin gibi haysiyetsiz karaktersiz rezille birlikte olanin aklina şaşiyim sukurler olsunki kurtuldum senin gibi beladan tez vakitte. Bide tukurdugunu yalayip geri donmussun ama geçmiş olsun dediğin gibi o tren kalkti ben kaldirdim. Layigin olan su..rk lere yaz bana degil yazdım.bide engelledim:KK59: Pişman degilim. Erkeklere guvenilmicegini bir kez daha anladim aileler tanisti herkes duydu bilmemne hikaye. Adam karaktersiz se olmuyor. Cevremde anlaticagim kimse yok sizle paylasmak istedim hepinize sevgiler En Büyük KK
sizde eski erkek arkadaşınızdan eksik kalır bir yanınız yok o kusmuş zehrini siz s.ı.çmışsınız

Back
X