• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi yönler mi çok kötü yönler mi?

iyi yonleri: romantik, dusunceli, beni ilgi manyagina ceviriyo, beni ne kadar sevdigini firsat buldukca soyler, iltifatlar eder, surprizler yapar, bana cicek almasi icin ozel bir gun olmasini beklemez, cok guzel yemek yapar, kiyafetlerime karismaz, esprili, eglenceli, ailemle arasi cok iyi.

kotu yonleri: hep kendi bildiginin dogru oldugunu dusunur, hep kendini hakli gorur, yaptigi herseyde mukemmel olmaya calisir(benim icin kotu yon)

iyi yonleri: romantik, dusunceli, beni ilgi manyagina ceviriyo, beni ne kadar sevdigini firsat buldukca soyler, iltifatlar eder, surprizler yapar, bana cicek almasi icin ozel bir gun olmasini beklemez, cok guzel yemek yapar, kiyafetlerime karismaz, esprili, eglenceli, ailemle arasi cok iyi.

kotu yonleri: hep kendi bildiginin dogru oldugunu dusunur, hep kendini hakli gorur, yaptigi herseyde mukemmel olmaya calisir(benim icin kotu yon)

burcu ne eşinin canım
maşallah:nazar:

konuya giripte yazmamak olmaz bende yazayım :hulya:
iyi huyları : çok temiz kalpli,inançları kuvvetli,merhametli,sadık,çoook duygusal,benim ağladığımı görünce dayanamaz o da ağlar :gitme: ailesine bağlı,eğlenceli,gezmeyi seven...
kötü huyları : çok sinirli bi yapısı var sinirlenince gözü hiç bişey görmez ve çok çabuk kırar etrafındakileri ama siniride çabuk söner,çok savurgan para harcamayı bilmez,hiiiç romantik değil,tammm bir odunn,kendi doğum gününü bile hatırlamaz,ilgisiz davranır,sevgisini hiç belli etmez sebebi ise benim ŞIMARMA ihtimalimmiş :kedi: ani tepkiler verir,çok kararsızdır ve çabuk karamsarlığa kapılır

iyi yönleri - yemez yedirir içmez içirir,seni senden çok düşünür derler ya,öyle,
hep ilgi gösterir,farkında olmadan ben ilgi göstermediğimde kedi gibi sırnaşır,bana aşkım de canım de der,
bizimle ilgili şeylere önem verir,yüzük,kıyafet,hediye falan

kötü yönleri - ille kendi dediği olsun ister,ne koşulda şartta olursa olsun diretir,kendi istediği olsun diye karşındakini sindirmeye çalışır,konu çok basitte olsa böyle ister
dışarda görüşmek istemez,neymiş biri salça olurmuş,rahatsız olurmuşuz,çok para harcarmışız vs.vs
özel günleri önemsemez,sen önemseyincede yadırgar on saat kavgasını yapar
diyaloglarda takıntısı var,bir cümleyi eksik kurdunmu kendi bağ kurmak yerine ne alaka der,soru soruldumu tek kelime cevap verilmesini ister verilmezse kafası karışır çıldırır
ben dışarı çıkmasını istemediğimde ''çocuk gitsin kafasını dağıtsın kaç gündür evden-işe sıkılmıştır,biraz morali yerine gelsin'' diye düşünmemi bekler,ama ben on yılda evden çıkmasam ''otur işte uğraş bul kendine ne var sanki dışarda ''diye düşünür

ve tek başına ilişkiyi bitirmeye yetecek bi huyu var,kıskançlık

sizinde anladığınız gibi kötü yönleri iyi yönlerinden kat kat fazla...

kavgalıyken bütün kötü özellikleri birer birer aklıma geliyor hatta bazen abartıp kendim çoğaltıyorummm kaydirigubbakcemile3 ama aramız iyiykende o bir meleeeeeeeeeeeekkkkk kaydirigubbakcemile3 şimdi iyiyizzz iyi yönlerini yazayımmm melek gibi yaa;sabırlı,merhametli,anlayışlı,ilgili,romantik,espirili,eğlenceli,çalışkan,mantıklı,dürüst,bir dediğimi iki etmezzz....her ne olursa olsun eşimi çook seviyorummm :1hug: ...4*4 insan yokki kötü yönleride nazar boncuğu olsun :nazar: kaydirigubbakcemile3

Beni nerde olursa olsun sevdiğini söyler bu çok güzel :asigim: beni çok kıskanır çoooookkk herşeyi sorar. askerde olmasına rağmen her sabah ne giyeceğmi söyler tabi bende söylerim. buda çok güzel. ama bazen uyuzluk yapıyo inat ediyo bu kötü :asigim:

Back
X