İyi yumurta rezervi için Kadın hormon değerleri kaç olmalı

Gulcngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
35
18
3
45
Merhaba arkadaşlar fsh ve lh ı yüksek,e2 ve amh ım düşük. Tüp bebek tedavisine hazırlandım 3 kere ve yüksek dolu tüp bebek iğnelerine bile cevap vermemeye başladı yumurtalıklarım.şimdi takviyeler kullanmaya başladım ve yumurta sayısı iyi olan arkadaşlar burada fsh,lh,e2,prolaktin,testeron değerlerini paylaşabilirlerse değerlerimin kaç olması gerektiğini öğrenmiş ololur.iyi yumurta rezervi için hormon değerleri kaç olmalı

Sizin değerleriniz nedir peki. Değerler duruma gore değişiyor çünkü. Yumurtalar kalitesiz ise fsh yüksektir yumurtanız usg de kontrolde az ise amh düşüktür gibi. E2 folikul fazında başka ovulasyon fazında başka değerlere sahip.

Merhabalar,
"E2 folikul fazında başka ovulasyon fazında başka değerlere sahip." derken kaç olmalı ortalama değer ve lh de aynı şekilde?

Merhabalar,
"E2 folikul fazında başka ovulasyon fazında başka değerlere sahip." derken kaç olmalı ortalama değer ve lh de aynı şekilde?
E2 folikul başına 200 ve üstü değer deniliyor. Bu folikul faz. Toplamadan yada catlamadan sonra bu değer düşüyor. 50 seviyelerine. LH için birşey diyemiyorum. E2 araştırmalarıma ve burda okuduklarıma göre böyle değişkenlik gösteriyor
Örneğin adetin 2. Günü 50/60 normal deniliyor. Adet bitimine doğru yumurta büyümesi için ilaç başlanırsa folikul başına 200 ve üstü değer diyorlar

Merhaba

gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

doğal mı hamile kaldınzı

Merhaba, cevap bulabildiniz mi?

Hala bulamadınız mı cevap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…