• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyice Çirkinleştik

Ama konu sahibini bu noktaya getiren onlar. Kadının başına gelmedik şey bırakmadılar. Ben olsam 1 dakika bile tahammül edemezdim. Konu sahibi yine iyi dayanıyor.
konu sahibinin sürekli trip attım, ben de hatalıydım yazmasından bu sonuca vardım.

1 yılda sabır, tahammül, hoşgörü bitmiş ama idare etmişler kendilerince.
bebek olunca onun sorumluluğu, ailelerin en yakın şekilde devreye girmesi bu tahammülsüzlüğü üst seviyeye çıkarmış.

konu sahibi bebeği için sakin davranmaya çalışsa da içinde bir volkan kaynıyor. ve çok fena bir kriz olarak patlayacak bir gün.
çoğu yeni anne en az 1 sene eşine, ailesine, kv ye sabredemezken bu kadıncağız sadece öteliyor bence

o yüzden acilen psikolojik yardım almalı.

esinizin yaptiklari soyledikleri cok cirkin ama nedense bana esiniz size yaranamiyor ve bu yuzden tepkili gibi geldi
aslinda sizin hosunuza gidecegini dusunmus o icecegi alarak ama sizin tepkinize asiri tepki vermis , demek ki sizin surekli memnuniyetsiz oldugunuzu dusunuyor
eger o soylenen cirkin laflari ve kolunuzu sikmasini aradan cikarirsak bence sizden kaynakli bir sorun var
bu arada ben boyle birseyi asla affetmezdim onu da soyliyim , sorun benden kaynakli olsa karsima gelip konusmasini isterim yani affedin demiyorum ama sorun burda anlattiginiz kadar basit degil diyorum
Haklisiniz daha oncede yasadik bu tarz seyler. Ama ne alsam desem gidip tam tersini aliyor. İkimizinde hatasi var ikimizde kizginiz birbirimize

Hayir esim ikili oynuyor. Ailesiyle sorun benden kaynakli okdugunda evi bana dar ediyor ama ailesinin yaptiklarina karsi hayir canim sizinle ne alakasi var diye mjlar atiyor banada ben onlara haddini bildirdim tavrinda takikiyor.
Anlaşıldı ,ikili oynadığını yüzüne vurduğunuzdan hazmedemiyor ve maske düştü dolayısıyla onda da öfke bu yüzden:)
Ah bu bazı erkeklerin denge kuruşu tam bir fiyasko...Ne yapacaksınız hep böyle didişecekmisiniz,çünkü doğru yolu bulması bu gidişle zor görünüyor?Ailesiyle konuşun bence en etkilisi bu olur!

Gönül daha neler neler ister de işi nasıl geçti, ekstra bir şey mi oldu, uykusuzluk onu başka bir adama mı çeviriyor bilmiyoruz ki. Ama sizde çok haklısınız. Şu durumda boşanmak daha yıpratcı. Karşışıklı sakinleşip biraz uzaklaşın. İkinizinde birbirinize özür borcu var.
Artik bir ozurle duzelcek seyler yasamadik inanin ben cok yiprandim yoruldum hep alttan almaktan ailesine kTlanmak zorunda kalmaktan

Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydim

Hadi uykusuz tersinden anladı diyeceğim ama gene de hareketine bahane olamıyor. Bilemiyorum açıkçası. Çok zor. Umarım kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz.

Ya hu millet eski konularınızı bilmediği için düzelir falan diyor da bu adamdan bir halt olmaz. Allah bilir başka biri vardır aklında. Yıldırma politikası yapıyor. Annenin üzerine yürüdüğünde ona bu tepkiyi verecektin.
Adım gibi eminim yine barışacaksınız çünkü maalesef sizde bu adamı s... edecek yürek yok. Ama onda var.
EVet gec kaldim . Ama artik yuregimden hic bir sey gecmiyor sevgi saygi kalmadi. Galiba boşanma davasi acacak cesareti bulamiyorum kendimde neden bilmiyorum ....

Erkekler babalık içgüdüsüyle doğmuyor. Sonradan öğreniyor. Hamilelik ve sonrası kadında olan değişiklikleri iyi yönetemeyecek kadar da vicdansızlar. Önce bunu bilelim. Çoğu erkek bu süreçlerde kadından uzaklaşıyor ve en çok aldatma vakası bu dönemlerde oluyor. Anlamıyorlar, anlam veremiyorlar. Yorgun musun, aç mısın, neden bakımsızsın, neden sürekli tetiktesin, neden ikinci plana itildim diyip asileşiyolar. Ve kadın da bu süreci yönetemiyorsa iş çığırından çıkıyor. İki tarafın da oturup çözmesi gereken bir olay bu. Mümkünse bir danışmana gidin. Yoksa ip kopma noktasına gelecek.

en başından beri ateşle barut gibisiniz tüm konularınızda.
bu da tahammülü bitirmiş, saygısızlığa yol açmış.
ikinizin normal diyaloğu en fazla 2 cümle. gerisi laf sokma, itme kakma.

evlilik sürer mi, sürer ama mutsuz eder.
karı koca önce psikolojik destek ve aile uzmanından yardım almalısınız.
tek başınıza başaramıyorsunuz.

en normal durumlar bile size diken gibi batar olmuş.

karşılıklı laf sokmayı bırakıp, alttan almayı öğrenin.
yoksa evladınız mutsuz büyüyecek.
Dogru tespit. Ama genelde esim yapıyor bunu aile terapistine gidelim diyorum kabul etmiyor. Hatta bu laf sokma konusunda dedimki hayatin boyle zor olmuyor mu ya hep laf sokma derdindesin azicik duz yasasana dedim bana dedigi kelime senin sayende boyle oldum.

eşiniz polis falan mi ? isten bu kadr sinirle gelmesi bana bunu dusundurttu..sadece eczaneden birsey istediniz diye mi bu kadar sinir
Koruma memuru . Genelde prenses uykusunu uyuyamadigi zaman boyle okur. Bana sorun en son nr zaman uyudun diye dun oglen iki saat.

Koruma memuru . Genelde prenses uykusunu uyuyamadigi zaman boyle okur. Bana sorun en son nr zaman uyudun diye dun oglen iki saat.

vallahi annem derki ne dertleniyorsun daha elin kahrini cekmedin daha dur der..sizinki o hesap kocaniz size tahammul edemiyor sanirim ... belkide siz akisina birakmalisiniz artik soylenmeyin bir sure bakin eskisi gibi davraniyor mu ? eskisi gibiyse artik demir alin o limandan

Eşiniz sahiden çok agresif. Geçmiş konularınızın da bir ikisine bakmaya çalıştım objektif davranmak adına, arada yardımcı olduğunu söylemişsiniz. Bebeğinizi 10 dakika alıp sevip sonra geri vermesi, onunla ilgilenmemesi bana sorarsanız en büyük dert, kendi bebeğine yabancı davranıyor gibi hissettim, umarım yanlış anlamışımdır. Eşinizin ailesi onu fazla doldurmuş olmalı, belki de hala dolduruyor. Tüm konularınıza vakıf değilim, hatta okuduğum kadarıyla normalde ben hemen celallenip size 'İyi olmuş, öyle bir adamla evli kalmaktan kurtulduğunuza sevinin' derdim ancak nedense içime doğan bir his ortada çok büyük bir yanlışlık olduğunu söylüyor. Bu durumdayken eşinize karşı ılımlı bir adım atmanız geri tepebilir, hatta aldatılma şüphenizin üzerine düşününce doğru da olmayabilir. Ancak olur da eşiniz size ılımlı bir adım atarsa, lütfen ilk solukta iyi bir evlilik terapistine gidin. İleride sonucu hala olumsuz da olsa bebeğinize denemiş olmanızın verdiği rahatlıkla vicdan azabı çekmeden daha iyi bir yaşam sunabilirsiniz.
Belki 'ben ne diyorum, sen ne diyorsun' diyebilirsiniz, ancak söylemeden içim rahat etmeyecek. Kendiniz de lütfen öncelikle bu durumu atlatabilmek için iyi bir psikolog ya da odasına girdiğiniz gibi reçete yazmaya girişmeyen bir psikiyatristten yardım alın. Bununla birlikte, öncesinde ufak bir araştırma yaparak, eğer siz de iyi geleceğine inanırsanız bir biyoenerji uzmanına gidin. Bu her ne kadar keyfi bir uygulama olarak görülse de, enerji bedeninizin akışının düzenlendiğinde size rahat düşünme, doğru açıdan bakma, daha az stres yapma gibi faydalar sağlayacağını göreceksiniz. Eterik bağ koparma gibi ruh/enerjiye dayalı uygulamalar da geçmişe dönük yüklerinizi hafifletecektir. Geçmişin yükünü taşımamanız da (örneğin kayınvalidenizle olanlar, eşinizin eski ve yeni hataları) sizi daha az stresli, daha huzurlu bir insan yapacaktır ki bebeğinizin de ihtiyacı olan en temel şeylerden biri, huzurlu bir ortam. Dediğim gibi, bunu keyfi bir uygulama olarak görebilir, ne dertlerim var benim, neler söylüyorsun diyebilirsiniz. Ancak kanser hastası babama bile sadece biraz olsun hastalığını düşünmesin, rahatlasın diye biyoenerji uzmanı getirmiştik. İnsanın canı acıdıkça herhangi bir çareye başvurmaktan hiç sakınmadığını çok iyi biliyorum. Umut ediyorum ki bebeğiniz de siz de bu durumdan en az yara ile kurtulursunuz...
Yorumunuz beni cok rahatlatti. Su durumda gercekten bunlari dusuncek halde degilmisim bunu farkettim peki neden dedim kendime. Sadece kendim icin bir seyler yapmaya basladigimda galiba dogru yolu bulacagim cok tesekkur ederim onerinizi dikkate alip uygulayacagim. Gecmis olsun acil sifalar dilerim

Acaba ailesi dolduruyor mu bj adami. Yoksa gayet basit bir sorunmus. Belki aclik uykusuzluk filanda agresifligini arttirmistir. En az sekilde muhatap ol bencede. Yazik bebeginiz de varmis. Esinin yakin arkadadi varsa bi ogren derdi tasasi neymis. Ondan rica et guzelce nasihatler versin esine

Bilmiyorum cesaretim yok. Var ama harekete gececek gucun yok. Silik miyim neyim neden bu ozguvensizlik neden
ya varya biz kadınlar gücümüzün farkında değiliz
arkadaşım sen karnında koca bir dünya taşıdın
ve onu bu dünyaya getirdin
nekadar güçlüsün gör lütfen
ne siliği ne eziği ne cesaretiiiinden bahsediyorsun sen

Dogumdan sonra insanlar birbirinden nefret edecek duruma gelebiliyor sanirim. Eve yeni birisi katilmis,psikolojik olarak bence cok buyuk bir durum. Ve bunun cocuk sahibi olmaya hazir olup olmamakla da alakasi yok. Onceden planlanabilecek bir sey degil yani. Sadece her bunye cocugu kaldiramiyor. Sanirim evliliginizdeki problem bu. Bir sure ayri yasayip kendinizi dinleyin. Esiniz de ayni sekilde. Bunu da guzel sekilde soyleyin tabii. O surenin sonunda ayri olmak iyi geldiyse bosanirsiniz.

Kufur ve siddet ortada hicbir sorun yoksa bile evliligi bitirmeye yeterlidir bunu da unutmamak lazim
Haklisiniz ayri yasamak suan icin en dogru karar. Bende katiliyorum yorumunuza suanki konumumuzdan okadar rahatsizim ki size anlatamam. Kufur ve siddet cocuklugumda babamdan anneme karsi her daim yapilan seyler... ne yazik.

Dogru tespit. Ama genelde esim yapıyor bunu aile terapistine gidelim diyorum kabul etmiyor. Hatta bu laf sokma konusunda dedimki hayatin boyle zor olmuyor mu ya hep laf sokma derdindesin azicik duz yasasana dedim bana dedigi kelime senin sayende boyle oldum.
çözümden kaçmasının nedeni ne?

o halde önce sen kendi ruhunu iyileştir, belki sendeki olumlu değişimler eşinin ikna olmasına katkı sağlar.

olmuyorsa, düzelmiyorsa zorlamanın gereği yok der, yoluna bakarsın.

Hemen dişlerini sıkıp niye öyle tepki verdi ki ilk dediginizde kötü birşey yokki sesli dusunmussunuz... Bunu geri ver canım demenin nesi kötü
Esimin genel tavri bu. Bende artik yoruldum bu tavirdan. Her dedigim olay oluyor tepki gosterince bu raddeye geliyoruz

Ben asla küfürlü konuşan biri değilimdir. Edenden de nefret ederim.
Ama eşim öyle bir ana getiriyorki istemsizce bende ona diyorum. Yalnızca eşime susar susar bir bağırırım adeta çığlık olur. Çünkü tahammül kalmadı heleki Allah belanı versin dedimi bana deliriyorum. Yavrum var Allah belanı verirse ona nolcak diye kafayı yiyorum. İnsanın hayat arkadaşına bu kadar a.b.v demeside delirtiyor tabii.
Demem o ki sizi çok iyi anlıyorum. İki kelime bileyden dert yanmana dayanamayan adamla ömür mümkün değil geçmez. Sus sus be kadın diye. Afedersinde kocan tam bir embesil.

Back
X