İyice kafayı yemek üzereyim

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Merhaba hanımlar şu 50 güne yakındır o kadar kötüyüm ki halimi bir ben birde rabbim görüyor 10 kasım da bi telefonla herşey mahfoldu anneannemin ölüm haberi ne var bunda herkes yaşıycak dediğinizi duyar gibiyim evet herkes yaşıycak ama bunun sebebi insanın en yakını olunca bi başka oluyor öz dayım ölümüne sebep oldu anne katili oldu yani bir kaç gün annem ve teyzem için hep içime attım üzüntümü ben güçlü durdumki onları ayakta tutabileyim aradan 20 gün geçti diğer dayımın ölüm haberi geldi sonra eşimin amcası en son eşimin dedesi bütün hepsi 1 ay içerisinde oldu bi yasımız bitmeden 2. 3. Hatta 4. Yasımızı tutmaya başladık şuanda tutuklu yargılanıyor ama içeriden çıkma ihtimali var ve içeriden çıkarsa annem ve tryzemi öldüreceğimi söylüyor ben bunları düşünmekten çok kötü oluyorum korkuyorum o kadar çok doluyum kii nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum kalbim sıkışıyor nefrsim daralıyor sürekli panik atak krizi geçiriyorum psikiyatrise gideyim diyorum devlette randevu bulamıyorum özelde 500 tl seans ücreti delirmeme ramak kaldı :((

Anne katili serefsize bak sen, niye öldürmüş annesini, sizden ne istiyor şerefsiz? Çıkacağına da emin zaten. Ülkede adalet olmadiginin en çok katiller farkında zaten, ondan bu rahatliklari.

Çıkmasına çıkar, adalet yok çünkü, çıkarsa sizi koruyacak bir devlette yok arkanizda. Uykularinizin kaçması çok normal.

Anne katili serefsize bak sen, niye öldürmüş annesini, sizden ne istiyor şerefsiz? Çıkacağına da emin zaten. Ülkede adalet olmadiginin en çok katiller farkında zaten, ondan bu rahatliklari.

Çıkmasına çıkar, adalet yok çünkü, çıkarsa sizi koruyacak bir devlette yok arkanizda. Uykularinizin kaçması çok normal.
Para için tarlayı sattırmak istemiş satmak istememiş anneannemde zaten tek gelir kaynağı o ve %96 zihinsel %74 bedensel engelli olan dedemin bakım maaşı engelli maaşı vs annemle teyzeme yıllardır düşman zaten evet koruyacak bi devlet yok şikayetçi olun diyorlar ama anneannemi öldürmeden 5 gün önce anneannem şikayetçi olmuştu darp raporu uzaklaştırma kararı alınmıştı ben jandarmaya söylemiştim sadece uzaklaştırma vermeyin koruyun o insanı tanımıyorsunuz demiştim ama korumadılar 😥😥

Merhaba hanımlar şu 50 güne yakındır o kadar kötüyüm ki halimi bir ben birde rabbim görüyor 10 kasım da bi telefonla herşey mahfoldu anneannemin ölüm haberi ne var bunda herkes yaşıycak dediğinizi duyar gibiyim evet herkes yaşıycak ama bunun sebebi insanın en yakını olunca bi başka oluyor öz dayım ölümüne sebep oldu anne katili oldu yani bir kaç gün annem ve teyzem için hep içime attım üzüntümü ben güçlü durdumki onları ayakta tutabileyim aradan 20 gün geçti diğer dayımın ölüm haberi geldi sonra eşimin amcası en son eşimin dedesi bütün hepsi 1 ay içerisinde oldu bi yasımız bitmeden 2. 3. Hatta 4. Yasımızı tutmaya başladık şuanda tutuklu yargılanıyor ama içeriden çıkma ihtimali var ve içeriden çıkarsa annem ve tryzemi öldüreceğimi söylüyor ben bunları düşünmekten çok kötü oluyorum korkuyorum o kadar çok doluyum kii nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum kalbim sıkışıyor nefrsim daralıyor sürekli panik atak krizi geçiriyorum psikiyatrise gideyim diyorum devlette randevu bulamıyorum özelde 500 tl seans ücreti delirmeme ramak kaldı :KK43:(
Haklısın insan korkuyla nereye kadar yaşar böyle. Ben kendim şahit olmadım çok şükür ama benim öz babam da anneannemi bıçaklamış 3 yıl yatmış sadece 3 yıl ne ya bi insanın canının hiç kıymeti yok bu ülkede maaesef. Annemle gurur duyuyorum yine benim için katlanıp bu zamanlara geldi tabi ki o da hastanede yattı delirdiği zamanlar oldu haklı olarak. Mesela ondan şiddet gördüğüm de bile kızamıyordum kendisine biliyordum yaşadığı acıyı çünkü isteyerek yapmıyordu. Çok şükür ben hiç tanımadan büyüdüm babamı. Allah kimsenin başına böyle acı, korku vermesin. Umarım rabbim sizi de böyle lanet canavarlardan korur gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartın sizi bulamayacağı bi yere taşının ne bileyim insan gerçekten böyle durumlarda ne yapacağını bilemiyor

Para için tarlayı sattırmak istemiş satmak istememiş anneannemde zaten tek gelir kaynağı o ve %96 zihinsel %74 bedensel engelli olan dedemin bakım maaşı engelli maaşı vs annemle teyzeme yıllardır düşman zaten evet koruyacak bi devlet yok şikayetçi olun diyorlar ama anneannemi öldürmeden 5 gün önce anneannem şikayetçi olmuştu darp raporu uzaklaştırma kararı alınmıştı ben jandarmaya söylemiştim sadece uzaklaştırma vermeyin koruyun o insanı tanımıyorsunuz demiştim ama korumadılar 😥😥
Şimdi siz bu yaratıgi vurup oldurseniz, ömür boyu yatarsiniz niye çünkü bir mikroptan temizlemiş olursunuz ülkeyi. Oysaki mikroplar yaşamalı, siz ölmelisınız. Şimdiki adalet sistemi öyle söylüyor ne yazık ki.

Öncelikle başınız sağolsun. Bol sabır diliyorum size. Cinayeti dayınızın işlediği kesin değil mi? Yani cinayetten içerde olan biri nasıl kısa sürede çıkabilir ki?
Durumu tam anlayamadım, avukat ne diyor bu duruma? Eğer gerçekten yakın zamanda çıkacaksa dediği gibi anneniz ve teyzeniz için harekete geçebilir Allah korusun. Yasal olarak elden ne gelir bilmemekle birlikte, bu durumu twitterda, ekşi sözlükte vs. açıkça yazarak toplumun tepki vermesini sağlayabilirsiniz. Son zamanlarda bireylerin yapamadıklarını, sosyal medyadaki toplumun tepkisi sağlayabiliyor.

Anne katili olan biri nasil cikacak icerden? Ve annenler sikayetci olmadimi
Direk cinayetten yargılanmıyor ölümüne sebebiyet diye yargılanıyor ayrıca yakmaya çalıştı anneannemi ellerinde ayajlarında yanık izleri ciğerlerinde sis boynunda parmak izleir ve kollarında morluklar var korkudan kalp krizi geçirdi kundaklama darp uzaklaştırma kararı olmasına rağmen yaklaşması ve ölümüne sebebiyet vermesi ama hepsi maalesef ki para cezasına çeviriliyor yada kısa süreli cezalar alıyor cumhuriyet savcısı söyledi annemler şikayetçi oldu ama anneannemde ölmeden 5 gün önce olmuştu 😥

Öncelikle başınız sağolsun. Bol sabır diliyorum size. Cinayeti dayınızın işlediği kesin değil mi? Yani cinayetten içerde olan biri nasıl kısa sürede çıkabilir ki?
Durumu tam anlayamadım, avukat ne diyor bu duruma? Eğer gerçekten yakın zamanda çıkacaksa dediği gibi anneniz ve teyzeniz için harekete geçebilir Allah korusun. Yasal olarak elden ne gelir bilmemekle birlikte, bu durumu twitterda, ekşi sözlükte vs. açıkça yazarak toplumun tepki vermesini sağlayabilirsiniz. Son zamanlarda bireylerin yapamadıklarını, sosyal medyadaki toplumun tepkisi sağlayabiliyor.
Teşekkür ediyorum evet haberlere de çıktı zaten bizzat kendisi avukat tutmadık biz çünkü bu olay bizden çıktı direk kamu davası haline dönüştü bizzat cumhuriyet savcısı ile irtibat halindeyiz ayın 22 sinde mahkemesi vardı tutuklu yargılanmasına rağmen mahkemeye gelmek istemediği için mahkeme ocak ayının 19 una ertelendi Twitter da paylaşım yaptım ama etkileşim olmadı

Şimdi siz bu yaratıgi vurup oldurseniz, ömür boyu yatarsiniz niye çünkü bir mikroptan temizlemiş olursunuz ülkeyi. Oysaki mikroplar yaşamalı, siz ölmelisınız. Şimdiki adalet sistemi öyle söylüyor ne yazık ki.
Kesinlike öyle en üzücü tarafıda bizim en yakınımızın olması 😥

Haklısın insan korkuyla nereye kadar yaşar böyle. Ben kendim şahit olmadım çok şükür ama benim öz babam da anneannemi bıçaklamış 3 yıl yatmış sadece 3 yıl ne ya bi insanın canının hiç kıymeti yok bu ülkede maaesef. Annemle gurur duyuyorum yine benim için katlanıp bu zamanlara geldi tabi ki o da hastanede yattı delirdiği zamanlar oldu haklı olarak. Mesela ondan şiddet gördüğüm de bile kızamıyordum kendisine biliyordum yaşadığı acıyı çünkü isteyerek yapmıyordu. Çok şükür ben hiç tanımadan büyüdüm babamı. Allah kimsenin başına böyle acı, korku vermesin. Umarım rabbim sizi de böyle lanet canavarlardan korur gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartın sizi bulamayacağı bi yere taşının ne bileyim insan gerçekten böyle durumlarda ne yapacağını bilemiyor
Anneannem de çıkartmıştı ama o kadar illet birisi ki dinlemiyor günlerce köy yolunca fıstık tarlasında yatıp kalkmış jandarma vs gidiyo mu diye nereye taşınırlarsa taşınsınlar buluyo 😥

Teşekkür ediyorum evet haberlere de çıktı zaten bizzat kendisi avukat tutmadık biz çünkü bu olay bizden çıktı direk kamu davası haline dönüştü bizzat cumhuriyet savcısı ile irtibat halindeyiz ayın 22 sinde mahkemesi vardı tutuklu yargılanmasına rağmen mahkemeye gelmek istemediği için mahkeme ocak ayının 19 una ertelendi Twitter da paylaşım yaptım ama etkileşim olmadı

Eğer sizin için sorun değilse ve site kurallarına da aykırı değilse burada da tweeti paylaşır mısınız? Twitterı aktif kullanan arkadaşlarımız destek olacaktır. Allah yardımcınız olsun ya, insallah ömür boyu o kişiden uzak ve huzurlu bir hayatınız olur. Dualarım sizinle :(

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin ne çok acılar yasamissiniz.
Hani televizyonda duyuyoruz ya annesini,babasını,kardeşini,çocuğunu,karısını öldüren pislikler ne yazikki siz canlı canlı yasamissiniz 😔
İnşallah çıkamaz sayınız da ölümü orada olur demek geldi içimden.
Aileden birinin ölümüne sebebiyet verdiği ve kamu davası olduğu için ben kolay kolay çıkamaz diye düşünüyorum ama malum yargı sistemi,adalet sistemi 😤
Ben eski eşimden biliyorum böyle psikopat normal şekilde durmaz asla.sizi korkutmak istemem ama kendi basiniz çaresine bakmak zorundasınız.
Kaçmak,saklanmak,sığınma evi aklınıza ne gelirse elinizden ne gelirse yapın.
Ben şehir değiştirmenkz şimdilik kısa vadeli çözüm diye düşünüyorum.
Maddi imkanı yoksa o pisliğin belki pesinize düşemez inşallah.
Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcıniz olsun.
Ama lütfen güçlü durun,bu durumda en çok ailenizle birlikte olmanız,sağlam durmanız lazım.

Eğer sizin için sorun değilse ve site kurallarına da aykırı değilse burada da tweeti paylaşır mısınız? Twitterı aktif kullanan arkadaşlarımız destek olacaktır. Allah yardımcınız olsun ya, insallah ömür boyu o kişiden uzak ve huzurlu bir hayatınız olur. Dualarım sizinle :KK43:
Sitede böyle paylaşım yapmak yasak ama fatma taşatan cinayeti yazınca internete çıkıyor aminn yıllardır çektiriyo bize son hamlesini böyle yaptı 😥

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin ne çok acılar yasamissiniz.
Hani televizyonda duyuyoruz ya annesini,babasını,kardeşini,çocuğunu,karısını öldüren pislikler ne yazikki siz canlı canlı yasamissiniz 😔
İnşallah çıkamaz sayınız da ölümü orada olur demek geldi içimden.
Aileden birinin ölümüne sebebiyet verdiği ve kamu davası olduğu için ben kolay kolay çıkamaz diye düşünüyorum ama malum yargı sistemi,adalet sistemi 😤
Ben eski eşimden biliyorum böyle psikopat normal şekilde durmaz asla.sizi korkutmak istemem ama kendi basiniz çaresine bakmak zorundasınız.
Kaçmak,saklanmak,sığınma evi aklınıza ne gelirse elinizden ne gelirse yapın.
Ben şehir değiştirmenkz şimdilik kısa vadeli çözüm diye düşünüyorum.
Maddi imkanı yoksa o pisliğin belki pesinize düşemez inşallah.
Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcıniz olsun.
Ama lütfen güçlü durun,bu durumda en çok ailenizle birlikte olmanız,sağlam durmanız lazım.
Çok teşekkür ediyorum evet televizyonda dışarda duyunca çok üzülürdüm ama bizzat yaşayınca acısı dinmiyor benim evimi yuvamı bilmez bulamaz da ama annem ve teyzem anneannemden sonra bir arada kalıyolar annem memlekete yerleşti tamamen daha da yakınlaştı onlar için çok korkuyorum onlara zarar vericek diye düşünmekten kafayı yiyorum:(

Anladım. Twitter linki vermeden bunu ilk konuya da yazarsanız buradaki arkadaşlarımız kesinlikle destek olacaktır.. :KK43:
Ya adam tutuklu yargılanmasına rağmen mahkemeye gelmek istemedi ve gelmedi mahkeme ertelendi benim aklım almıyor boşanma davası gibi değil ki bu istemeyince gitmesin tutucaksınız yakasından götürüceksiniz biz günlerce mahkemeyi bekledik otopsi raporu bekledik ne otopsi sonucunu öğrenebildik ne de mahkeme karar verdi 😥

Ya adam tutuklu yargılanmasına rağmen mahkemeye gelmek istemedi ve gelmedi mahkeme ertelendi benim aklım almıyor boşanma davası gibi değil ki bu istemeyince gitmesin tutucaksınız yakasından götürüceksiniz biz günlerce mahkemeyi bekledik otopsi raporu bekledik ne otopsi sonucunu öğrenebildik ne de mahkeme karar verdi 😥

Hukuki süreçlere hiç hakim değilim ne yazik ki ama böyle olmaması gerekiyor. Haberi okudum o masum annanenize kıyamam ben. Mekanı cennet olsun ama o kadıncağızın hakkı hem bu dünyada hem diğer tarafta çıkar umarım tüm sorumlulardan...

Back
X