- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
Merhaba hanımlar şu 50 güne yakındır o kadar kötüyüm ki halimi bir ben birde rabbim görüyor 10 kasım da bi telefonla herşey mahfoldu anneannemin ölüm haberi ne var bunda herkes yaşıycak dediğinizi duyar gibiyim evet herkes yaşıycak ama bunun sebebi insanın en yakını olunca bi başka oluyor öz dayım ölümüne sebep oldu anne katili oldu yani bir kaç gün annem ve teyzem için hep içime attım üzüntümü ben güçlü durdumki onları ayakta tutabileyim aradan 20 gün geçti diğer dayımın ölüm haberi geldi sonra eşimin amcası en son eşimin dedesi bütün hepsi 1 ay içerisinde oldu bi yasımız bitmeden 2. 3. Hatta 4. Yasımızı tutmaya başladık şuanda tutuklu yargılanıyor ama içeriden çıkma ihtimali var ve içeriden çıkarsa annem ve tryzemi öldüreceğimi söylüyor ben bunları düşünmekten çok kötü oluyorum korkuyorum o kadar çok doluyum kii nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum kalbim sıkışıyor nefrsim daralıyor sürekli panik atak krizi geçiriyorum psikiyatrise gideyim diyorum devlette randevu bulamıyorum özelde 500 tl seans ücreti delirmeme ramak kaldı
(