İyice kafayı yemek üzereyim

Hukuki süreçlere hiç hakim değilim ne yazik ki ama böyle olmaması gerekiyor. Haberi okudum o masum annanenize kıyamam ben. Mekanı cennet olsun ama o kadıncağızın hakkı hem bu dünyada hem diğer tarafta çıkar umarım tüm sorumlulardan...
Amiinn çıksın her sene zaten erkek çocuklar gelip fıstığı zeytini toplar giderdi sesini çıkarmazdı anneannemin en sevdiği oğluydu bide en çok o evladını severdi 2 tane çocuğunu da anneannem büyüttü kadın 9 senedir engelli dedeme bakıyor tek gelir kaynakları devletin yardımları ve kalırsa fıstık zeytindi dedem hasta olduuğu için eldiveni peçetesi çok maaliyetliydi onuda verse hiç birşeyi kalmıycaktı 😥

Böyleleri cezaevinde avukat kesiliyor birde.
Şimdi ne taktik varsa öğrenir pislik.
Anneniz ve teyzenizi yanınıza taşıyın yakın bı yere.
Daha yakında olmaları daha kötü.
Eğer Allah korusun çıkarsa ve tehtidlere devam ederse acaba televizyona mi ciksaniz.
Müge anlı mesela.oradan daha çok destek alabilirsiniz en azından elini kolunu rahat rahat sallayarak dolasamaz.
Ne bileyim vallahi aklıma bişey gelmiyor ya sinirim bozuldu sizi düşünemiyorum 😔

Böyleleri cezaevinde avukat kesiliyor birde.
Şimdi ne taktik varsa öğrenir pislik.
Anneniz ve teyzenizi yanınıza taşıyın yakın bı yere.
Daha yakında olmaları daha kötü.
Eğer Allah korusun çıkarsa ve tehtidlere devam ederse acaba televizyona mi ciksaniz.
Müge anlı mesela.oradan daha çok destek alabilirsiniz en azından elini kolunu rahat rahat sallayarak dolasamaz.
Ne bileyim vallahi aklıma bişey gelmiyor ya sinirim bozuldu sizi düşünemiyorum 😔
Teyzemle annem gelmiyor eğer ki ceza alırsa zten başka bi şehire yolluycaklar ama eğer alırsa müge anlıya çıkmayı düşündük ama zaten katili belli şuanda da tutuklu yargılanıyor ne yapabilir ayrıca büyük dayımda karşı haber kanalından röportaj için geldiklerinde bile konuşmadı

Adalet artık TV kanallarına ve sosyal medyayla sağlanıyor maalesef😐

Bence durmayın show habere yazın ve Müge Anlıya yazın. Böyle bir sosyopat asla dışarı çıkmamalı.
Kesinlikle haklısınız dediğim gibi büyük dayım istemiyor zaten yeterince rezil olduk düşüncesinde daha çok rezil etmeyelim kendimizi diyo aslında bu olayın en alt yapısında ne yazıkki onunda olduuğunu düşünüyoruz 😥

Mantıklı hareket edemiyorum artık işe başladım kafam dağılır kendime gelirim diye sabah 7 de işe gidicem ve ben hala uyanığım ayrıca kalbim ağrıyor ve sol kolum uyuşuyor panik atak krizi geciyorum hiç iyi değilim ya 😥

Teyzemle annem gelmiyor eğer ki ceza alırsa zten başka bi şehire yolluycaklar ama eğer alırsa müge anlıya çıkmayı düşündük ama zaten katili belli şuanda da tutuklu yargılanıyor ne yapabilir ayrıca büyük dayımda karşı haber kanalından röportaj için geldiklerinde bile konuşmadı
Hahir canım eğer çıkar ve tehdit etmeye devam ederse diyorum.
Zaten annesinin ölümüne sebebiyet vermiş selbest kalmış olacak ya o zaman çok faydası olur.
Bırak sen kimin ne dediğini candan kıymetli değil ki
Ama inşallah çıkamaz ya.
Sabah eğer mune abla yada kazen abi izin verirse hepimiz haberleri paylaşırız inşallah faydası olsun.

Hahir canım eğer çıkar ve tehdit etmeye devam ederse diyorum.
Zaten annesinin ölümüne sebebiyet vermiş selbest kalmış olacak ya o zaman çok faydası olur.
Bırak sen kimin ne dediğini candan kıymetli değil ki
Ama inşallah çıkamaz ya.
Sabah eğer mune abla yada kazen abi izin verirse hepimiz haberleri paylaşırız inşallah faydası olsun.
İnşalllah 2 tane de çocuğu vardı birisi 15 yaşında oğlu birisi 18 yaşında kızı o kadar psikopat ki kızını reddedip yurda verdi sırf annesini görmek istiyo diye kız ben 12 13 yaşında küçük bi kız çocuğuyken polis karakolunda polislerin gözü önğne bana bıçak çekmiş bi insan defalarca annem ölümden döndü onun yüzünden hep uzaklaştırma verildi hiç bi işlem yapılmadı ne yazıkki😥

İnşalllah 2 tane de çocuğu vardı birisi 15 yaşında oğlu birisi 18 yaşında kızı o kadar psikopat ki kızını reddedip yurda verdi sırf annesini görmek istiyo diye kız ben 12 13 yaşında küçük bi kız çocuğuyken polis karakolunda polislerin gözü önğne bana bıçak çekmiş bi insan defalarca annem ölümden döndü onun yüzünden hep uzaklaştırma verildi hiç bi işlem yapılmadı ne yazıkki😥
Bu pisliği besliyorlar birde.
İsyan etmemek elde değil.
Herkesin hayatını karartmis.
İnşallah çocukları iyidir şimdi onlarda sizde kurtulun su adamdan 😔 Allah'ım evladın da hayırlısını nasip etsin 🤲

Bu pisliği besliyorlar birde.
İsyan etmemek elde değil.
Herkesin hayatını karartmis.
İnşallah çocukları iyidir şimdi onlarda sizde kurtulun su adamdan 😔 Allah'ım evladın da hayırlısını nasip etsin 🤲
Çocukları annesinde ama onlar da ruhen çökmüş durumda özellikle erkek olan babasına çok düşkündü evet hepimizin hayatını kararttı dedeme de bi andan üzülüyorum bi yandan tuhaf şeyler ya dedem huzurevinde kimse kabul etmedi çünkü çok zulüm eden bi insan engelli olmasına rağmen maalesef herkese eziyet ediyor sağ tarafı felç sol tarafı tutuyo bütün gücü sol tarafta bizlere kullanıyordu 😥

Başınız sağolsun, allah sabır versin,
Bu arada paylaşım yapılmasını istiyorsanız her türlü desteği veririzz 🙏🏻🙏🏻 Cezasını almak için.
Malesef adalet artık sosyal medyada ilerliyor🙏🏻 İnşallah sizden uzak en büyük cezayı alır

Başınız sağolsun, allah sabır versin,
Bu arada paylaşıp yapılmasını istiyorsanız her türlü desteği veririzz 🙏🏻🙏🏻 Cezasını almak için
Malesef adet artık sosyal medyada ilerliyor🙏🏻 İnşallah sizden uzak en biyük cezayı alır
İnşalllah hep söylüyorum 19 ocakta herkesin kaderi belirlenicek eğer ki ömrüm yeterse onun çok büyük ceza aldığını görmek istiyorum ölse cezaevinde gidip almayız bile 😥

İnşalllah hep söylüyorum 19 ocakta herkesin kaderi belirlenicek eğer ki ömrüm yeterse onun çok büyük ceza aldığını görmek istiyorum ölse cezaevinde gidip almayız bile 😥
Zaten bencede aslaaaaa bakmayın orda çürüsün kalsın. İnsan annesine kardeşlerine bu kötülüğü yaparmı üc kuruş mal için yaaa aklım mantığım almıyo. Nasıl bi vicdan 😔🤷🏼‍♀️ Gerçekden allah sabır versin çok zor bi durum,
Onun çocuklarınada üzüldüm 🙏🏻

Çocukları annesinde ama onlar da ruhen çökmüş durumda özellikle erkek olan babasına çok düşkündü evet hepimizin hayatını kararttı dedeme de bi andan üzülüyorum bi yandan tuhaf şeyler ya dedem huzurevinde kimse kabul etmedi çünkü çok zulüm eden bi insan engelli olmasına rağmen maalesef herkese eziyet ediyor sağ tarafı felç sol tarafı tutuyo bütün gücü sol tarafta bizlere kullanıyordu 😥
Geldimi hepsi üstüne gelirmiş ya size de öyle olmuş.
Gerçi görünün köy misali baştan belliymiş dayinizin hâli 😔
Böyleleri evlenmemeli,çocukları olmamaları.yanlarinda kimse kalmasa,maddi manevi bitip tedavi olsalar keşke.
Ya insan o kadar sinirleniyor ki nolur kusura bakmayın sizi iyice üzmek istemiyorum ama çok zor kelimeler bulup yazıyorum.icinizi ferah tutun inşallah çıkamaz oradan ben inanıyorum büyük bı ceza alacak.

Uykuya hasret kaldım gece uyuyamıyorum korkuyorum uyumaya uyursam kötü bir şey olucak gibi hissediyorum gündüzde uyumuyorum namaz vakitlerini kaçırıcam diye korkuyorum ses ışık olduuğum ortamda mutlaka olucak evde tek kalamıyorum delirme noktasındayım 😥

Zaten bencede aslaaaaa bakmayın orda çürüsün kalsın. İnsan annesine kardeşlerine bu kötülüğü yaparmı üc kuruş mal için yaaa aklım mantığım almıyo. Nasıl bi vicdan 😔🤷🏼‍♀️ Gerçekden allah sabır versin çok zor bi durum,
Onun çocuklarınada üzüldüm 🙏🏻
Anneannemin öldüğünü söylemek için aradıklarında gebersin sinine …… demiş inanmamış teyzemin evini yakmaya giderken yolda yakalanmış aynı gün belkide 10 dakika geö yakalansa daha kötü şeyler olucaktı😥😥

Geldimi hepsi üstüne gelirmiş ya size de öyle olmuş.
Gerçi görünün köy misali baştan belliymiş dayinizin hâli 😔
Böyleleri evlenmemeli,çocukları olmamaları.yanlarinda kimse kalmasa,maddi manevi bitip tedavi olsalar keşke.
Ya insan o kadar sinirleniyor ki nolur kusura bakmayın sizi iyice üzmek istemiyorum ama çok zor kelimeler bulup yazıyorum.icinizi ferah tutun inşallah çıkamaz oradan ben inanıyorum büyük bı ceza alacak.
Yıllardır evli değik karısı kendini zor kurtardı karısının abileri sırtından 17 defa bıçakladı günlerce yoğun bakımda yattı da yine sağlam çıktı maddi manevi bitikti zaten uyuşturucu bağımlısıydı bide çok iğrenç birisiydi ya insan demek istemiyorum bile

Anneannemin öldüğünü söylemek için aradıklarında gebersin sinine …… demiş inanmamış teyzemin evini yakmaya giderken yolda yakalanmış aynı gün belkide 10 dakika geö yakalansa daha kötü şeyler olucaktı😥😥
Allahım allah korumuş teyzeni nasıl cani bir adam bu yaaaaaa nasıl gözü kör olmuş böyle cidden delirmemek elde değil😯 bukadarmı önemli yani. Bildiğin psikopat cani bu .. inşallah hakettiğini alır, çıkma gibi bir durumu olmaz, zaten asla böyle adamın olmaması gerekiyor 🤦🏼‍♀️
Allahım sizide korusun bundan🙏🏻

Allahım allah korumuş teyzeni nasıl cani bir adam bu yaaaaaa nasıl gözü kör olmuş böyle cidden delirmemek elde değil😯 bukadarmı önemli yani. Bildiğin psikopat cani bu .. inşallah hakettiğini alır, çıkma gibi bir durumu olmaz, zaten asla böyle adamın olmaması gerekiyor 🤦🏼‍♀️
Allahım sizide korusun bundan🙏🏻
Amin inşallah 😥

Sitede böyle paylaşım yapmak yasak ama fatma taşatan cinayeti yazınca internete çıkıyor aminn yıllardır çektiriyo bize son hamlesini böyle yaptı 😥
Müge Anlı’ya da yazabilirsiniz. Saçma ama kadın ülkenin yeni adalet birimi gibi çalışıyor
Allah yardımcınız olsun

Back
X