İyice kafayı yemek üzereyim

Bu bahsettiğiniz yaniklar morluklar ölümden önce mi oldu
ananenizin otopsi raporunda ölüm sebebi ne olarak belirlenmişti ?
Yanıklar olay anında oldu anneannemi yakmaya çalıştı boğazını sıkmış birde öyle boğazında morluk var otopsi sonucu daha çıkmamış ama genel olarak ölüm sebebi korkuya bağlı kalp krizi şüpheli ölüm yazıldı otopsi sonucundan sonra da yüksek ihtimal kalp krizi yazılcak kalp krizi olduuğu içim zaten cinayetten yargılanmıyor

Yanıklar olay anında oldu anneannemi yakmaya çalıştı boğazını sıkmış birde öyle boğazında morluk var otopsi sonucu daha çıkmamış ama genel olarak ölüm sebebi korkuya bağlı kalp krizi şüpheli ölüm yazıldı otopsi sonucundan sonra da yüksek ihtimal kalp krizi yazılcak kalp krizi olduuğu içim zaten cinayetten yargılanmıyor
Hic umudunuzu yitirmeyin, ben bunların para cezası ile kalacağını sanmıyorum zaten kararı savcı degil mahkeme hakim verecek. Savcılar neden böyle konuştu gercekten anlayamadim. En ağır cezayı alsin insallah

Ve birde kalp tansiyon hastasıydı bu detayda çok önemliymiş kalp hastalığı varsa ve kalp kriziyse cinayetten yargılanmaz dedi

Hic umudunuzu yitirmeyin, ben bunların para cezası ile kalacağını sanmıyorum zaten kararı savcı degil mahkeme hakim verecek. Savcılar neden böyle konuştu gercekten anlayamadim. En ağır cezayı alsin insallah
Aminn inşalllah savcı biraz agresifti zaten dedem olay anında tek şahitti korkuyla ben görmedim demiş önce sonra gördüklerini anlatmaya gitti ifade değiştirmek istediğini söyleyince baya bi azar işittik ama dedem zaten engelli olay şokuyla bi kaç gün ne yaşdığını anlamadı bile

Ya şimdi linç edilicem ama eğitimsiz, erkek evlat düşkünü , şiddetten başka dil bilmeyen cahil insanlar 4 er 5 er ureyip , ürettiklerini de delirtiyorlar. Sonra da sokağa salıp böyle toplumun başına bela ediyorlar. Anneanneniz kızlarının hakkını oğullarının uyuşturucu parası yaparken, 7 düvele zarar verirken mutluymuş oğullarıyla, şimdi kendi ölmüş kızların ve toplumun başına bırakmış paşasini.... umarım masum yabancı hiç kimsenin canını yakmadan , sadece akrabalarına zarar verip telef olur dayilariniz da onların soyları da...

Ya şimdi linç edilicem ama eğitimsiz, erkek evlat düşkünü , şiddetten başka dil bilmeyen cahil insanlar 4 er 5 er ureyip , ürettiklerini de delirtiyorlar. Sonra da sokağa salıp böyle toplumun başına bela ediyorlar. Anneanneniz kızlarının hakkını oğullarının uyuşturucu parası yaparken, 7 düvele zarar verirken mutluymuş oğullarıyla, şimdi kendi ölmüş kızların ve toplumun başına bırakmış paşasini.... umarım masum yabancı hiç kimsenin canını yakmadan , sadece akrabalarına zarar verip telef olur dayilariniz da onların soyları da...
Lütfen öyle demeyin anneannem kızlarının hakkını vermek istemediği için öldü zaten 😥😥😥 son zamanlarda da dedemden fırsat bulmaya çalışıyordu kızlarına mal hakkını vermek için 😥😥

Hiçte
oğlu yanına yaşamıyordu istanbulda yaşıyordu 40 yaşındaki adamı kulağından tutup uyuşturucuyu bıraktıramazdı çok küçükken zaten 2 dayımda istanbula yerleşti hem zihinsel hem bedensel engelli bi dedem vardı tek başına herşeye yetişmeye çalışan bi kadındı kızlarını da ezdirmemeye çalıştı her zaman çok dayk yedi hakaret yedi lütfen kötü söylemeyin dayım malı istedi tapuyu istedi kızların hakkını da istedi anneannem vermem dedi böyle başladı herşey şimdi soruyorum size doğru mu yazdığınız 😥😥😥😟😟

Lütfen öyle demeyin anneannem kızlarının hakkını vermek istemediği için öldü zaten 😥😥😥 son zamanlarda da dedemden fırsat bulmaya çalışıyordu kızlarına mal hakkını vermek için 😥😥
Ya bilemedim, sen en sevdiği evladı öldürdü onu diyince dayından razı sandım. Deden de oğullarının yaşlanmış halı galiba,işiniz zor, Allah sizin de , bu ülkenin kadınlarının da yardımcısı olsun, yattığı yer incitmesin artık Fatma teyzeyi...

Ya bilemedim, sen en sevdiği evladı öldürdü onu diyince dayından razı sandım. Deden de oğullarının yaşlanmış halı galiba,işiniz zor, Allah sizin de , bu ülkenin kadınlarının da yardımcısı olsun
Aminn evet en çok onu severdi ama erkek olduuğu için değil o da bi zamanlar çok düşkündü anneanneme son 3 aydır kötü oldu herşey çocuklarını büyüttü ona evini açtı daha sonra 2 erkek bir olup annemle teyzemin hakkını istemeye başladılar büyük olan sinsi davrandı küçüğe yaptırdı herşeyi 😟

Burda cümlelerim çok karışık gelebilir çünkü yaşaması da çok karışık yazmasıda çok zor anlatması da çok zor yaşamasıda çok zor anneannem huzura erdi annesinin 2 tane torunun yanında çok mutlu çok iyi bi kadındı rabbim mekanını cennet eylesin dedem felçliyken anneannemi tek tutan tarafıyla defalarca dövdü de sesini çıkartmadı hiç aman kalbi kırılır diye annem ve teyzem tabiki bi başkaydı yanında sonuçta her zor anında ilk teyzem yakınında olduuğu için o sonra annnem koştu yanımıza aldık yine kız evlatlar aldılar annem ve teyzem dedem durdurmadı dayılarım laf yaptı ayağını araba ezdiğinde bakıma muhtaçken bile anneannem dedem onu ne teyzemin ne de annemin yanında durdurmadı köy köy diye tutturdu oğulları aynı şekilde

Boyle genelleme yapmak o kadar yanlis ki... cen garipoglu da mi cahil egitimsiz birinin cocuguydu? Samuray kiliciyla basagi katleden cani de mi cahil egitimsiz birinin cocuguydu... 1 2 degil cok var böyle örnek. Insan olmayı merhameti ogretmek cok başka bir meziyet.

Para için tarlayı sattırmak istemiş satmak istememiş anneannemde zaten tek gelir kaynağı o ve %96 zihinsel %74 bedensel engelli olan dedemin bakım maaşı engelli maaşı vs annemle teyzeme yıllardır düşman zaten evet koruyacak bi devlet yok şikayetçi olun diyorlar ama anneannemi öldürmeden 5 gün önce anneannem şikayetçi olmuştu darp raporu uzaklaştırma kararı alınmıştı ben jandarmaya söylemiştim sadece uzaklaştırma vermeyin koruyun o insanı tanımıyorsunuz demiştim ama korumadılar 😥😥
Tamam da siz şikayetçi olmadan ne yazık ki size de bir uzaklaştırma kararı ya da koruma kararı aldıramazlar 😞 Mutlaka şikayette bulunun, annenize- teyzenize öldüreceğine dair tehditleri nasıl ulaştırdı? Yani kanıt olarak kullanabileceğiniz bir şey var mı? Varsa bir an evvel avukatınıza iletin. Ayrıca şu haber programlarının (ana haber) telefon numaralarını arayın durumunuzu anlatın, haberleştirince bazen toplum baskısı yaratıp içeriden çıkmasını engelleyebiliyorlar.

çok üzüldüm öncelikle başınız sağolsun, konuyu başından beri takipteyim sonucu duyunca bende şok oldum, insallah adalet yerini bulur
Amin sağolun şu saatten sonra adalet yerini bulmaz sağda solda gezip teyzemi annemi öldürüceğini söylüyor 😥 nefret ettim siyasete de girmek istemiyorum ama Allah büyük 🤲

Back
X