- 2 Ağustos 2015
- 64
- 16
- 34
- Konu Sahibi Nilnillaylay
Arkadaslar hemen gireyim konuya . Ciddi anlamda akil danismaya ihtiyacim var. 22 yaşındayim bankacilik ve sigortacilik bolumunden yeni mezun oldum. Antalyaliyim ailem arkadaslarim hepsi orda. Eskiden tatillerde ve bos zamanlarimda calistigim bir market vardi. Simdi ispartada bir sube acti ufak bi yer ve bana mezun olmadan once orada mudur olmam icin teklif sundu patronum. Bende ispartada teyzem ve ailesi oldugu icin bildigim bi sehir oldugu icin ne kadar kotu olabilir ki diye ve mudurluk acisindan tecrube kazanmak amaciyla kabul ettim. Suan ispartada çalışıyorum fakat patronumun yigenide burada calisiyor hala antalya elemani ve kasiyer olarak geciyor is sozlesmelerinde vs. Yani yasal olarak bakildiginda guya mudur benim. Ama patronumun yigeni emir veriyor kendisi istedigi gibi girip cikiyor herseyi kendi isteğine ayarliyor urun teslimatini o yapiyo faturalara karistirmiyor ben indan 15 gun kadar gec geldim o yuzden en bastan o baslamis bu islere patronda bana sende iyice ogren yigenimi alicam ordan demisti ama simdi almicam kalicak burda diyor. O birseyler yaparken gidip yanina napiyosun nasil yapiyosun diye soruyorum ama cevap vermiyor 1 degil 2 degil surekli boyle. Bi is yaparken yardim istiyoruku diger elemana soyluyor nilaynil w yardim et diye kendisi katiyen yardimci olmuyor hani kendisini yonetici olarak goruyor ve buna cok kaptirmis durumda kendisini. Ve bu kisiyle ayni evi paylaşıyorum. O yuzden 2 aydir surekli sustum. Artik cidden canima tak etti. Patronla konusayim diyorum bi turlu yalniz denk getiremiyorum ve biliyorum ki konusmaya basladigim anda gozlerim dolacak. Oyle sacma seylerim var malesef.Okurkende ailemde ayri oldugum için kolay gecer sandim ama yapamiyorum okul zamani istedigimde gidip geliyordum fakat bu is oyle degil olamaz tabi ki kizlar 1 haftadir her gece agla agla icim cikti. Ve dun antalyadaydim. Oyle huzurlu ve mutluydum ki. kopegim dogum yapti onu o sekilde birakip gelmek oyle dokundu ki. Annemlerin fotograflarini acip kopeklerin fotograflarini acip agliyorum resmen. Asiri duygusal oldum. Eger patrona soz vermemis olsam birakicam isi ama adam simdi hizim icin ev tuttu esya alacak vs vs ben simdi nasil ben yapamiyorum ailemin yanina donucem derim . Demelimiyim bilmiyorum. Ama burda kalmaya devam edersemde iyice psikolojim kotu olacak napacagimi bilmiyorum. Sizden akil istiyorum vermezsenizde en azindan icimi dokmus oldum ..