• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice paranoyaklaştım

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
konumu hatirlatayim cocuğun olmazsa seni boşarım diyen bi adamla evliydim.
bi akşam ağır siddet gordum yeni evliyken evi terk ettim. ise sürekli memleketten git gel yaparak gittim. sonunda tayin aldım davayı da actim bu arada. O ise ben sokakta sürünüp öğretmen evinde kalırken kızlarla takılıyordu sosyal.medya mesajlarını delil gösterip davaya ekledik.

o şahıs ta tum esyalarim evde olduğu icin laptop daki 2011 2012 deki silinen yazışmaları cikarmis. Sevgililerim olduğunu soylemis. O konuda gönlüm rahat ispat edecegiz. Telefon dökümü vs

gelelim soruna yeni bi iş yerindeyim tayin aldim yepyeni insanlar kimse ile arkadaştan öte samimi değilim ama naber nasılsın mesajlasmalari yada isle ilgili mesajlaşmalarda bile artık ürperiyorum dava için sakınca olustururmu diye.

hiç-bir erkek le sevgili olmadım ne evliyken ne ayriyken. Peki ozaman neden bu kadar paranoyaklastim.
hayatıma normal devam edemiyorum. Sanki yeniden bi suçlamayla karşılaşacakmisim gibi.

sizce yeni iş arkadaşları ile ilgili sohbetten sorun çıkar mi yada nelere dikkat etmeliyim. hukuk okuyan yada bilen biri varsa içime biraz şu döksün nolur.

Çıkmaz...
Hatta insanlar eşlerini aldatıyor smsler atıyor da birşey çıkmıyor... Komşum ve kocası yaşadı aynı durumu c adam ben mesajlaşmadım kardeşim telefonumu kullandı onun msjları dedi. Temize bile çıktı nasıl ispatlanabilirki zaten...
Yaşadıklarınız sizi yormuş anlaşılan , ondan böyle takıntılı her detaya kafa yormanız... Hakkınızda hayırlısı olsun .
Doğru karar vermişiniz

konumu hatirlatayim cocuğun olmazsa seni boşarım diyen bi adamla evliydim.
bi akşam ağır siddet gordum yeni evliyken evi terk ettim. ise sürekli memleketten git gel yaparak gittim. sonunda tayin aldım davayı da actim bu arada. O ise ben sokakta sürünüp öğretmen evinde kalırken kızlarla takılıyordu sosyal.medya mesajlarını delil gösterip davaya ekledik.

o şahıs ta tum esyalarim evde olduğu icin laptop daki 2011 2012 deki silinen yazışmaları cikarmis. Sevgililerim olduğunu soylemis. O konuda gönlüm rahat ispat edecegiz. Telefon dökümü vs

gelelim soruna yeni bi iş yerindeyim tayin aldim yepyeni insanlar kimse ile arkadaştan öte samimi değilim ama naber nasılsın mesajlasmalari yada isle ilgili mesajlaşmalarda bile artık ürperiyorum dava için sakınca olustururmu diye.

hiç-bir erkek le sevgili olmadım ne evliyken ne ayriyken. Peki ozaman neden bu kadar paranoyaklastim.
hayatıma normal devam edemiyorum. Sanki yeniden bi suçlamayla karşılaşacakmisim gibi.

sizce yeni iş arkadaşları ile ilgili sohbetten sorun çıkar mi yada nelere dikkat etmeliyim. hukuk okuyan yada bilen biri varsa içime biraz şu döksün nolur.
O tip biri olursa direkt engelle rehber ve wa ten
Kimseye boşanma asamasındayım deme

Çıkmaz...
Hatta insanlar eşlerini aldatıyor smsler atıyor da birşey çıkmıyor... Komşum ve kocası yaşadı aynı durumu c adam ben mesajlaşmadım kardeşim telefonumu kullandı onun msjları dedi. Temize bile çıktı nasıl ispatlanabilirki zaten...
Yaşadıklarınız sizi yormuş anlaşılan , ondan böyle takıntılı her detaya kafa yormanız... Hakkınızda hayırlısı olsun .
Doğru karar vermişiniz

Çok teşekkür ederim

Madem bu kadar ürküyorsun iş arkadaşlarınla mesajlaşmak zorunda değilsin. Sonuçta iş yerinde berabersiniz dostane bile olsa açığını kollayan bi eş varken bence değmez. Şu süreç bitsin istediğini yaparsın

neden mesajlasmayayim os arkadaslarimla yada konuşmayayım
amirim müdürüm yada herhangi biri yazdiğında yanına gidip mi cevap verecem. sanki yanlış bisi yapıyormuşum gibi istediğini yaparsın demeniz.

Son düzenleme:
Önceki yaşadıklarından dolayı normal bu ama sen yine de temkinli git iş ile ilgili elbetteki konuşcaksın gereksiz samimiyet ve muhabbete mahal verme bence

tamamen boşanıncaya kadar temkinli yaklaşın derim ama işyerinden birileri ile illa ki konuşma yazışma oluyor
ama siz tamamen kurtuluncaya kadar temkinli olun tedbir iyidir
ama sıkmayın kendinizi

O tip yazismalardan bisey cikmaz endiselenmeyin.Yasadiginiz seylerden dolayi boyle endiseleriniz.
tamamen boşanıncaya kadar temkinli yaklaşın derim ama işyerinden birileri ile illa ki konuşma yazışma oluyor
ama siz tamamen kurtuluncaya kadar temkinli olun tedbir iyidir
ama sıkmayın kendinizi

o kadar bunalıyorum ki bazen toplu bir fotoğraf a bile dahil olmuyorum.

neden mesajlasmayayim os arkadaslarimla yada konuşmayayım
amirim müdürüm yada herhangi biri yazdiğında yanına gidip mi cevap verecem. sanki yanlış bisi yapıyormuşum gibi istediğini yaparsın demeniz.
Arkadaşım korkacak bişey yapmıyorsan buraya niye soruyorsun? Hem soruyorsunuz işinize gelmeyen cevap geldiğinde triplere giriyorsunuz. Enteresan ...

Şimdi yapacağın şey o resimlerin götürüp orjinallerini sunacaksın
Dava açacaksın iftira davası
Üstünede tazminat alacaksın

orijinalleri bende degil ki. silinmis geri getirilmiş ,silinmemisse daha da iyi çok çok eski konusmalar. naptilar tarihi mi değiştirdiler amaçları ne anlamıyorum :(

Back
X