İlgisizliğin sebebini bilemem benim eşimde çok ilgisizdi ama ben hiç hakkımda kötü düşünmemiştim, bir kere olsun yanlışını yakalamadım ama ilgisizliği herseyden soğutmaya yetmişti, sosyal medyadan bir yazı beğendi diye de hemen yanlış anlamayın..Merhaba iyi bayramlar..eşimin evdeki ilgisiz ilgisiz tavırları .. telefonundaki şifreler vs.ayriyeten açık açık biseyini görmedim aldatma olarak.. cinsellikten kaçışları .hergun mu olacak bilmem ne.. şüpheleniyorum ondan nedense..bugün Facebook a bakarken bı yazıyı beğendiğini gördüm .balık etli kadınlar çok daha zeki.. acayip sinirlendim acayip..çünkü yeni evlendigimde acayip zayiftim.dogum sonrası altmış üç kilo oldum boyum 170 .. gayet normal kilodayim bence..sinirimi yendim içeri geçtim yanina balık etli kadınlar daha zeki değil mi dedim.o nereden çıktı dedi .şimdi de öyle yazılar mi okuyorsun.kendine mi çektin dedi
Ben de ben balık etli değilim dedim.sence de öyle değil mi dedim.ben ne bileyim ben dedi.facebooku gösterdim.begenme tarihine bakicam bilmem ne geceleri iyice ..işin içinden çıkamayınca ne var arkadaş paylaştı ben de beğendim dedi .ona o kadar sinir oluyorum ki evde karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam .kalkıp yazı beğeniyor.bir de inkar ediyor..
Araştırmayı istiyorum ama telefon kilitli ve başkada takip edeceğim ya da yanlışını bulacağım bişey olmadieger cidden aldatiyorsa buyuk bi falso vericektir,pusuya yat ve bekle ama boyle iskillendigini belli edersen hem daha temkinli olur hem de oyle bisey yoksa da bosuna sogutursun kendinden,her sey yolundaymis gibi eskiden nasilsan oyle davran
Aslında asıl mesele o yazıyı beğenmesi değil de daha evindeki kadını görmeyen adamın sosyal medya bağımlısı olup Herbir şeyi takip etmesi..İlgisizliğin sebebini bilemem benim eşimde çok ilgisizdi ama ben hiç hakkımda kötü düşünmemiştim, bir kere olsun yanlışını yakalamadım ama ilgisizliği herseyden soğutmaya yetmişti, sosyal medyadan bir yazı beğendi diye de hemen yanlış anlamayın..
İşte anlamıyorum bu adamlar neden evlenirler.Aslında asıl mesele o yazıyı beğenmesi değil de daha evindeki kadını görmeyen adamın sosyal medya bağımlısı olup Herbir şeyi takip etmesi..
Hepsi bir arada oluncaTelefonuna şifre koyup cinsellikten kaçmasına değil de, facede balık etlilere ithafen bir paylaşımı beğenmesine takılmanız... Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?